Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@weronicaaaa @merianch @petule407 Holky moc děkuji za podporu, asi jsem to potřebovala slyšet. Právě, že když mě sestřička objednávala tak ještě říkala dojděte až 11/7 to už uvidíme srdíčko a při UTZ se doktor tak všelijak mračil, že mě to dostalo. Uvidíme na další kontrole, snad už to bude tak jak má 🙂
Ahoj holky držím vám palce! Ja jdu v pondělí na kontrolu to bych měla být v 7tt už se nemůžů dočkat, ale taky mám nervy. Zítra to chci říct mamce. Není to ještě brzo co myslíte?
@kulihrasekzeleny ahojky gratuluji 🙂 jinak ja to mamce rekla hned, kdyz vysel prvni pozitivni test 🙂 nejlepsi na tom je,ze kdyz jsem se neceho vylekala,treba bolesti bricha nebo cehokoliv,tak jsem se zeptala mamky jestli je to normalni atd. Vzdycky me podporila a byla jsem vic v klidu 🙂
@petule děkuji 🙂 proto jsem ji to už chtěla říct ať to mám s kým prožívat a taky ať mi poradí. Ještě musím vymyslet jak jí to řeknu. Jak si to oznamila ty?
@kulihrasekzeleny no moje mamka vzdy kdyz si myslela,ze by mohla byt tehotna,tak lovila duchy :D a ja jsem to v termin ms nedostala a to jsem mela 7 denni pauzu,jelikoz jsem brala HA ;) tak jsem udelala test a byl tam dusik,poslala jsem foto mamce a napsala,tak co na to rikas :D a tak jsem ji to vlasne oznamila 🙂 ale byla a je.moc rada 🙂 porad mi posila obrazky kocarku,ktery by se mi libil a tak 🙂
@petule407 tak to je fajn 🙂 snad to taky zvladnu a neklepne ji pepka :D
@kulihrasekzeleny a to cekas pevni ? 🙂 uvidis..bude to v pohodeee 🙂
@kulihrasekzeleny chtela jsem napsat prvni 🙂 🙂
já to řekla mamce taky hned. jen tak mimořečí u oběda. Málem jí zaskočil brambor a řekla, že si dělám z ní zase srandu. Ale pak jsem jí řekla, že ne. A měla radost 🙂 Ještě aby neměla :D
:D ano mame prvni. Uz jsem ji to rekla. Dala jsem ji obalku ze ji musim neco rict a je to tajne. Hned vyjela jestli jsme se vzali :D pak to otevrela tam jsem ji napsala: Ahoj babicko tohle mi schovej prijdu si pro to v breznu🙂 Prvni rekla jezisi. Pak jestli jsme si to dobre rozmysleli. Jestli vyjdem s penezma. Mam totiz uver na byt. Tak jsem zacla bulet tak hned delala stastnou :D pak uz to bylo v poho ze bude nakupovat oblecky hned ji zajimaly jmena a tak. A nakonec z ni vypadlo jestli nemame vino, ze se potrebuje napit :D
no tak mě tchýně řekla ať se na to neupínám, že ona 2x potratila, že to nic neznamená ještě. Posledně mi zase něco mluvila o tom, jak jsou fotky z potratů, jak už je v 9 týdnu ten plod velký a odlupuje se ze lžíce...vím, že to nemyslí zle, že nechce abyhc byla pak utrápená, ale neskutečně mě to...ehm..rozčiluje
tak vidím, že to řešíte jestli říct nebo ne. Já jsem to řekla jen kamarádce a v práci ( tam jsem musela). Z rodiny to ještě nikdo neví. Za 14 dní jdu na KO, tak pokud bude vše OK, tak to nejspíš oznámíme.
já to řekla jen rodičům, manželovi a kamarádce, kter to poznala hned protože jsem se jí furt výptavala na něco. A pak to okamžitě poznala bývala kolegyně se kterou jsem byla na obědě :D prej mám jiný obličej...akorát tak tlustější...
@kulihrasekzeleny ahojky 🙂 jak se daří? 🙂 zítra jdeš na kontrolu pokud se nepletu že? Dej vědět,jak jsi dopadla 🙂
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat.. 🙂 ?taky čekám na další kontrolu.. Mimi nebylo na první vidět, jen ges. + žl. váček - a prý menší než je MS a doktorka byla takový divná, jako že stát se může cokoliv apod. Tak jsem s toho hodně nervozní. Další až 29.7.
@pavlinafrancova klid...doktoři toho napovídaj. To chce klídek. Já byla prvních pár týdnů vystresovaná jak ratlík. Pak to člvěka přejde, protože to stejně neovlivní 🙂 všechno bude ok
taky si myslím, tohle jedna z věcí co prostě my neovlivníme.. ale člověk je stejně furt ve střehu.. 🙂 tak tu zatím aspon budu část vaše příbehy a to jak pokračujete a pak se ozvu jak jsem dopadla 🙂 je fajn vědět že to má někdo stejně a my ženský se prostě potřebujem uklidovat.. :D
Děkuju @merianch
@petule407 ahoj 🙂 moc dekuji za optani. Na kontrole vse v poradku. Jsem v 7+5. A mimi je velke 13mm. Poustel mi srdicko, chtelo se mi uplne brecet :D tak mam hroznou radost! A co ty jak se ti dari?
@pavlinafrancova ahoj vubec se neboj! U me poprve taky neslo nic videt jen ten vacek v 5tt. Doktor taky strasil. Ale musime se radovat ne stresovat! 🙂 Mamka mi rikala at nestresuju nebo budu mit stresujici dite :D a jestli budu 9 mesicu nervovat, tak se zblaznim nez porodim :D drzim ti palce!
@kulihrasekzeleny jee no krasna fotecka 🙂 jsem moc rada,ze je vse v poradku 🙂 🙂 u me fajn 🙂 na kontrolu jdu ale az ve 12 tydnu,takze jsem trosicku v nervickach,jestli je prcek ok 🙂
@kulihrasekzeleny jo jinak verim,ze se ti chtelo brecet kdyz jsi slysela sedicko 🙂 ja se malem rozbrecela,jen kdyz jsem to srdicko videla 🙂 je to krasny pocit 🙂
Jojo vcera jsem taky stresovala, ale dnes to ze me opadlo. Hlavne nemam skoro zadne priznaky. Prsa me prestaly bolet uz pred tydnem. Spatne mi neni. Jen sem tam boli podbrisek. Ty jsi v pohode? A kdy jdes na tu kontrolu? Ja 8.8
@kulihrasekzeleny no ja prave taky nemam nejake priznaky. Tak jak u Tebe..jem prsa boli na dotek a ooobcas zapicha nebo zaboli v podbrisku, takze i proto mam asi vetsi strach ;) jinak ja jdu az 18.8. na kontrolu...tady v Anglii se casto nechodi :(
Ahoj holky, pevně věřím, že to nám všem dobře dopadne. Já jdu na kontrolu příští středu a čekají mě odběry, tak to bude moje smrt :D taky jsem nervózní, jestli je mimi OK, příznaky skoro žádné, ale místo toho mi pěkně vykouklo bříško 🙂
Holky,já jdu až 8/8 ve 12tt...dr mi řekla ze to je akorát,že bych se jen stresovala co a jak a ze mimco potřebuje klid a cas..a ty příznaky... Ha,co bych za ně dala.ráno mám jen problém jist a piskle asi nemá rádo vlaky,protože mam problém dojet vlakem 30 minut do práce... A večer mám zravou naopak.takže 3 kg nahoře a musím na dietu už asi.ale jinak vůbec nic, možná víc spím
To se jeste vsechny nacekame nez bude ta dalsi kontrola🙂 A taky uz zacinam kynout, tak se snazim aspon hodne ovoce a zeleniny. Budme radi ze nezvracime, i kdyz v buse jsem taky mela co delat :D

@bunemunka já byla na utz v 5+4 a měla jsem jen gestační váček. Strašně jsem vyšilovala, že v 10mm váčku už by mělo být něco vidět. Šla jsem na kontrolu 6+1 a měla jsem gv a náznak žloutkového váčku. A v 6+6tt tam byl prcek skoro 9mm i se srdíčkem. Ono fakt záleží i na utz. V nemocnici na vinohradech jsem si říkala, jak to uvidí a prdlajs. Až můj gynekolog. Ale je fakt, že taky trochu prcka hledala, protože se nechtěl ukázat a srdíčko jsme našly úplně náhodou. Bylo mi řečeno, že nemám vůbec nic číst a poslouchat, že každé miminko je individuální a i maminka. Všechno potřebuje svůj čas a když to má dopadnout, tak to dopadne. Ono je lepší se nestresovat a spíš si říkat, že to bude v pořádku. A kdyby se miminko nechtělo rozvíjet, tak je to správně, protože v něm asi byla chybička a pak by se akorát trápilo. Ale hlavně klid. Někdy se to změní ze dne na den. Kolik tu už bylo případů, kdy doktor poslal na revizi a ejhle tam prcek se srdíčkem ve finále 🙂 takže klídek, zálěží na ovu, utz a tomu, jak se prckovi chce. Ten můj je asi taky pomalejší... to bude po tátovi :D