Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@kulihrasekzeleny díky za podporu, už jsem se hodila do klidu.. 🙂 řeka jsem si že mu těma svýma nervama nepomůžu a snažím se být v pohodě.. v pá jdu na další kontrolu, tak tam snad už zjistíme, jestli je vše ok.. Opatrujte se holky.. 🙂
A holky kolik mate fotecek z ultrazvuku? Ja nemam jeste ani jednu :( 🙂
Příští týden už si o ni řeknu,už by měl být vidět lépe mimísek 🙂
Tak holky, na KO vsechno v poradku. Mimco se kroutilo jak blazen 🙂 krev jsem taky prezila. Dostala jsem prukazku. Jinak foteck uz mam 3 ( dnes jsem dostala 2)? Ale priplatila jsem si UZ balicek, takze mam fotky zdarma
Jo holky bylo to úžasné, když jsem viděla, jak se tam kroutí a mává ručičkama 🙂 měla jsem na krajíčku
Krásná fotecka 🙂
@danda3 také mám dle MS termín 21.3. a v úterý jdu na první kontrolu 😊
Ahoj holky, tak co, byla jste některá na kontrole? 🙂 Já jdu příští týden na 1.screening, tak doufám a pevně věřím, že bude vše v pořádku. Dokonce jsem četla, že by mohlo jít poznat co to bude 🙂 ale je jasné, že záleží na tom jak bude mimi natočené a jak šikovný je DR.
Já jdu v pondělí už to nemůžu vydržet :D jde semnou i Přítel chce se podívat poprve. Tak mě napadlo zu máte vymyšlené jména nebo je to brzo???
@kulihrasekzeleny pro holčičku máme, ale pro kluka to bude asi těžké. A to jsem si říkala, že bude horší vybrat jméno pro holku - nechci, aby to jméno v rodině bylo a to mám 9 neteří :D
@lepsa no my máme podobný problém. Přítel má plno kamarádů takže tam to nechce to taky ne. Tak jsem jmenuje ten ta od tamtoho se jmenuje tak :D když něco výberu tak se mu to nelíbí a to co vybral Přítel... No hrůza :D vy jste se hned shodli?
@kulihrasekzeleny u holčičky mi manžel dvě jména zamítl (Ema, Sofie) a bude to asi Sára, ale to bylo celkem rychlé rozhodnutí. To jméno bylo už tak nějak předvybrané 🙂 ale ten kluk, to bude asi oříšek. Líbí se mi Matyáš, ale to neprošlo. Taky Lukáš, ale to je manžel, takže to zas nechci já :D Manžel navrhoval Bena (ne Benjamin), jenže k příjmení Novotný se asi úplně nehodí :D
@lepsa to je pěkné jméno sestra mi taky navrhovala Sáru 🙂 i Matyáš by se mi libilo. Já doma navrhla Natálku a Leontynku. Natálku ne a Leontynku má zase přítelův kamarad. A na kluka Přítel navrhoval Noah, Joel a další takové. Včera mi bylo sděleno že je to brzo, spíš si myslím že se mu nechce přemýšlet :D jsem zvědavá jestli to bude tvrdit i po ultrazvuku až tam bude semnou. Nejraději bych byla kdyby do toho nekecal :D
@kulihrasekzeleny Tchýně s tchánem berou, že to bude kluk Štěpán, takže i kdyby se mi to jméno líbilo (což moc ne), tak ho natruc nedám :D řekla jsem jim, že když to bude kluk, tak to bude Kevin :D a je fakt, že toto jméno nás drželo dlouho, ještě před otěhotněním. Neteře navrhují jména jen pro holku :D ty to berou taky automaticky, jelikož mám 3 sestry a dohromady mají 9 holek a 2 kluky :D

Ahoj holky,tak jak se vám daří? 🙂