icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

petule407
23. črc 2016

Ahoj holky,tak jak se vám daří? 🙂

pavlinafrancova
26. črc 2016

@kulihrasekzeleny díky za podporu, už jsem se hodila do klidu.. 🙂 řeka jsem si že mu těma svýma nervama nepomůžu a snažím se být v pohodě.. v pá jdu na další kontrolu, tak tam snad už zjistíme, jestli je vše ok.. Opatrujte se holky.. 🙂

lepsa
26. črc 2016

@petule407 zítra kontrola, tak uvidíme 🙂 a co ty?

gujduska
26. črc 2016

@petule407 Ahoj 🙂 ale tak ujde to na občasnou nechuť naprosto ke všemu 😀 únavička pořád,ale příští týden volna si trochu zadechnu,ve čtvrtek jdu na ko a měla bych už dostat těhuprůkazku,tak se těším,co nového nás čeká 😉 a tobě jak se daří?

lepsa
26. črc 2016

@gujduska Taky bych měla zítra dostat těhu průkaz 🙂 a únava.... ta je neustále :D

petule407
27. črc 2016

@lepsa Ahoj,tak dej vedet jaka byla kontrola 🙂 jinak ja na kontrolu az 18.8,ale vcera jsem s dopplerem nasla poprve srdicko miminka 🙂 takze jsem vic v klidu 🙂 🙂

petule407
27. črc 2016

@gujduska Ahojky,tak to je parada 🙂 u me je to fajn..ani bych nerekla,ze jsem tehotna :D krom unavy mi nic neni 🙂 tu tehu prukazku zavidim,ja si na ni jeste pockam 🙂

petule407
27. črc 2016

A holky kolik mate fotecek z ultrazvuku? Ja nemam jeste ani jednu :( 🙂

gujduska
27. črc 2016

@petule407 Tak to je bezva,že je ti fajn.Já si taky moc nestěžuju,občas cítím jen že žaludek stávkuje,ale špatně mi není,a doufám,že už ani nebude 🙂 a průkazky se taky dočkáš,uvidíš.Já si taky ještě týden počkám.

gujduska
27. črc 2016

@petule407 a fotečky jsem viděla už 4,ale nemám žádnou,všecky si nechala doktorka ☹ fňuk

petule407
27. črc 2016

@gujduska ja myslela,ze si fotecky muzes nechat :( aspon to tak kazdy z meho okoli mel..sice si za to zaplatili myslim 50kc ale i tak 🙂 to je skoda..a ja si na prvni fotecku a mozna uz i prukazku pockam jeste ten necely mesic,snad to utece 🙂

nazka
27. črc 2016

@gujduska o fotku si řekni 🙂 já si za ní připlácím, tak si o ní vždycky řeknu.Jinak mi jí taky automaticky nedává.

gujduska
27. črc 2016

Příští týden už si o ni řeknu,už by měl být vidět lépe mimísek 🙂

lepsa
27. črc 2016

Tak holky, na KO vsechno v poradku. Mimco se kroutilo jak blazen 🙂 krev jsem taky prezila. Dostala jsem prukazku. Jinak foteck uz mam 3 ( dnes jsem dostala 2)? Ale priplatila jsem si UZ balicek, takze mam fotky zdarma

petule407
27. črc 2016

@lepsa tak to je super 🙂 ukaz nam nejakou fotecku co? 🙂 🙂

lepsa
27. črc 2016
petule407
27. črc 2016

@lepsa juuu jaky broucek krasny 🙂 dekujem za fotecku 🙂

gujduska
27. črc 2016

@lepsa Nádherný uzlíček!Děkujeme.Taky už se těším,až si ho na obrázku donesu domů <3

lepsa
28. črc 2016

Jo holky bylo to úžasné, když jsem viděla, jak se tam kroutí a mává ručičkama 🙂 měla jsem na krajíčku

kulihrasekzeleny
28. črc 2016

Krásná fotecka 🙂

adelkaaaaa
30. črc 2016

@danda3 také mám dle MS termín 21.3. a v úterý jdu na první kontrolu 😊

lepsa
2. srp 2016

Ahoj holky, tak co, byla jste některá na kontrole? 🙂 Já jdu příští týden na 1.screening, tak doufám a pevně věřím, že bude vše v pořádku. Dokonce jsem četla, že by mohlo jít poznat co to bude 🙂 ale je jasné, že záleží na tom jak bude mimi natočené a jak šikovný je DR.

azalka123
2. srp 2016

@lepsa mě řekli na 70% holka až v 18 tt takže moc nespoléhej na to že ti řeknou pohlaví 🙂

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

Já jdu v pondělí už to nemůžu vydržet :D jde semnou i Přítel chce se podívat poprve. Tak mě napadlo zu máte vymyšlené jména nebo je to brzo???

lepsa
2. srp 2016

@azalka123 to ani nespoléhám, hlavně aby mi DR řekl, že je vše v pořádku 🙂

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny pro holčičku máme, ale pro kluka to bude asi těžké. A to jsem si říkala, že bude horší vybrat jméno pro holku - nechci, aby to jméno v rodině bylo a to mám 9 neteří :D

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@lepsa no my máme podobný problém. Přítel má plno kamarádů takže tam to nechce to taky ne. Tak jsem jmenuje ten ta od tamtoho se jmenuje tak :D když něco výberu tak se mu to nelíbí a to co vybral Přítel... No hrůza :D vy jste se hned shodli?

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny u holčičky mi manžel dvě jména zamítl (Ema, Sofie) a bude to asi Sára, ale to bylo celkem rychlé rozhodnutí. To jméno bylo už tak nějak předvybrané 🙂 ale ten kluk, to bude asi oříšek. Líbí se mi Matyáš, ale to neprošlo. Taky Lukáš, ale to je manžel, takže to zas nechci já :D Manžel navrhoval Bena (ne Benjamin), jenže k příjmení Novotný se asi úplně nehodí :D

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@lepsa to je pěkné jméno sestra mi taky navrhovala Sáru 🙂 i Matyáš by se mi libilo. Já doma navrhla Natálku a Leontynku. Natálku ne a Leontynku má zase přítelův kamarad. A na kluka Přítel navrhoval Noah, Joel a další takové. Včera mi bylo sděleno že je to brzo, spíš si myslím že se mu nechce přemýšlet :D jsem zvědavá jestli to bude tvrdit i po ultrazvuku až tam bude semnou. Nejraději bych byla kdyby do toho nekecal :D

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny Tchýně s tchánem berou, že to bude kluk Štěpán, takže i kdyby se mi to jméno líbilo (což moc ne), tak ho natruc nedám :D řekla jsem jim, že když to bude kluk, tak to bude Kevin :D a je fakt, že toto jméno nás drželo dlouho, ještě před otěhotněním. Neteře navrhují jména jen pro holku :D ty to berou taky automaticky, jelikož mám 3 sestry a dohromady mají 9 holek a 2 kluky :D

Strana