Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@lepsa A který den jdeš na ten screening? To se dělá v jakém týdnu?
@kulihrasekzeleny jdu 11.8. - to budu ve 12tt (dělá se to max do 13tt)
U nás už to rodiče ví a ještě moje dvě sestry - ale to jsem nemusela ani říkat :D hned to poznaly.
Ostatním to řekneme, až po tom screeningu, až budeme vědět, že je mimi OK 🙂
Kevin se mojí mamce líbí, hned si vzpomněla na Sám doma, ale nevím no Kevin Novotný 😖
@lepsa tak pak napis jak budeš mít po 🙂 moje mamka to taky ví, ale tatkovi jsem tu zprávu chtěla dát k narozeninám. Ještě týden tak snad to Mamka nevykvaka :D a Kevin Novotný to se teda moc nehodi no :D u nás to bude Fajkus. Muzu se zeptat kolik ti je? To je vaše první?
@kulihrasekzeleny je mi 28 a je to první 🙂
@kulihrasekzeleny Kevin to uečitě nebude, ale můžu tím strašit tchýni a tchána :D
@lepsa dobrý nápad :D supr mě je taky 28 a čekáme první 🙂
@lepsa Kevin není špatný jméno,aspoň by byl originální 🙂
@weronicaaaa taky se mi to líbí, ale nehodi se to k českému příjmení. Teda podle mě..
@kulihrasekzeleny nehodí,to je fakt
No kdyz to vezmu z druhe strany. V praci potkavam mnohem horsi kombinaci jmen, takze Kevin Novotny neni jeste tak hrozny :D jsou i mnohem horsi :D
@kulihrasekzeleny skoda, ze nebydlis v Praze, hodila by se mi tu nejaka kamaradka 🙂
@lepsa to jo teda. Spis je škoda, že nejsi z Kopřivnice :D
Holky zítra kontrola mám strach. Byla jsem v 7 tt a pak až teď 10+4 to je dlouhá doba
@kulihrasekzeleny neboj 🙂 všechno bude v pořádku 🙂
@kulihrasekzeleny bude to dobre 🙂 taky jsem mela mesic mezi prvni a druhou kontrolou 🙂 za to ted mam jen 14 dni, jdu ve ctvrtek na ten screening, tak se taky bojim, ale musime verit, ze je vse v poradku a miminka to zvladnou 🙂 napis zitra, jak jsi dopadla 🙂
Děkuji ste hodně 🙂 a určitě napisu
@kulihrasekzeleny ahojky 🙂 tak jak jsi dopadla na kontrole? 🙂
Ahoj, tak já se k vám připojím. V lednu jsem čekala poprvé, ale na začátku 8 TT odešlo. Nyní jsem 5tt, k doktorovi zatím nejdu, chci tam jít až budu 8TT a bude větší šance že se udrží. Teď mám ale obavy, že se to bude opakovat jako v lednu. Jsem sice úplně na začátku ale už mám nevolnosti a hlavně mě píchá v podbřišku. Měla jste to taky některá?
@petule407 Děkuji moc za uklidnění, jsem z toho minulého zážitku dost rozhozená a modlím se aby to tentokrát dopadlo dobře. Manžel mi sice řekl, ať na to nemyslím a celkově zkusím nemyslet na to, že jsem těhu, že se prostě může stát cokoliv a nic s tím neudělám ale ono to moc nejde. Jsem ale ráda, že to má víc holek a že nejsem jediná... děkuji moc za milá slova ;)
Ajojky holky.. já šla k lékaři 3 dny po tom co mi vyšel test. Byla jsem 5+2 a hned bylo vidět tlukouci srdíčko. Krása překvapilo mě jak rychle bylo vidět. Tak miniaturní. Já zvracela a měla nevolnosti dost času že začátku téměř každý den. Ještě teď občas zvracím.. a pichani v podbřišku mivam ještě teď. Hlavně když kychnu. Vždy se musím trochu predklanet aby to tak nebolelo.. Brouček sebou pak musí hrozně trhat.. jinak všem maminka držím palce..
@mruk mě píchalo v podbřišku na začátku skoro pořád..a hlavně mě někdy pořád bolí podbřišek jako při MS 🙂 je to naprosto normální 🙂
Děkuji vam vsem za uklidneni, asi se moc pozoruji 😀 moc jstemi vsechny zvedly náladu 🙂 tak at prdolkove hezky rostou 😉
Hlasim, ze kontrola dopadla dobre :D vse je jak ma. Nervy jak u maturity. Pritel se sel taky podivat. Uz jsem videla rucicky a nozicky. Je to zas o necem jinem nez minule ten mimoňek 🙂 za 14dni screening
Chtela jsem se zeptat jesti mi neporadite co delat, abych prezila jizdu autobusem??? Posledni tyden mi je casto zle a v tom buse mam vazne co delat... Zkousely jste nekdo ty lizatka na nevolnost?? 🙂
Já ty lízátka měla přímo z lékárny a žádný zázrak to není. Kdybych měla obyčejné vyšlo by to na stejně.. je to jako v autě Lízátko ,žvýkačka.. třeba vám to pomůže. Já vždy vozila sebou lahev s vodou. Teď už naštěstí mám zase auto. 😉

@lepsa pane bože :D my jdem příští pátek k moji mamce to oficiálně oznámit, tak jsem zvědavá co nám vymyslí za jména :D a Kevin to je dobrý dneska to řeknu příteli že srandy. To zas bude komentář... že on chce Kazimíra :D