icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@lepsa pane bože :D my jdem příští pátek k moji mamce to oficiálně oznámit, tak jsem zvědavá co nám vymyslí za jména :D a Kevin to je dobrý dneska to řeknu příteli že srandy. To zas bude komentář... že on chce Kazimíra :D

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@lepsa A který den jdeš na ten screening? To se dělá v jakém týdnu?

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny jdu 11.8. - to budu ve 12tt (dělá se to max do 13tt)

U nás už to rodiče ví a ještě moje dvě sestry - ale to jsem nemusela ani říkat :D hned to poznaly.
Ostatním to řekneme, až po tom screeningu, až budeme vědět, že je mimi OK 🙂

Kevin se mojí mamce líbí, hned si vzpomněla na Sám doma, ale nevím no Kevin Novotný 😖

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@lepsa tak pak napis jak budeš mít po 🙂 moje mamka to taky ví, ale tatkovi jsem tu zprávu chtěla dát k narozeninám. Ještě týden tak snad to Mamka nevykvaka :D a Kevin Novotný to se teda moc nehodi no :D u nás to bude Fajkus. Muzu se zeptat kolik ti je? To je vaše první?

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny je mi 28 a je to první 🙂

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny Kevin to uečitě nebude, ale můžu tím strašit tchýni a tchána :D

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@lepsa dobrý nápad :D supr mě je taky 28 a čekáme první 🙂

weronicaaaa
2. srp 2016

@lepsa Kevin není špatný jméno,aspoň by byl originální 🙂

kulihrasekzeleny
2. srp 2016

@weronicaaaa taky se mi to líbí, ale nehodi se to k českému příjmení. Teda podle mě..

weronicaaaa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny nehodí,to je fakt

lepsa
2. srp 2016

No kdyz to vezmu z druhe strany. V praci potkavam mnohem horsi kombinaci jmen, takze Kevin Novotny neni jeste tak hrozny :D jsou i mnohem horsi :D

lepsa
2. srp 2016

@kulihrasekzeleny skoda, ze nebydlis v Praze, hodila by se mi tu nejaka kamaradka 🙂

kulihrasekzeleny
3. srp 2016

@lepsa to jo teda. Spis je škoda, že nejsi z Kopřivnice :D

kulihrasekzeleny
7. srp 2016

Holky zítra kontrola mám strach. Byla jsem v 7 tt a pak až teď 10+4 to je dlouhá doba

weronicaaaa
7. srp 2016

@kulihrasekzeleny neboj 🙂 všechno bude v pořádku 🙂

lepsa
7. srp 2016

@kulihrasekzeleny bude to dobre 🙂 taky jsem mela mesic mezi prvni a druhou kontrolou 🙂 za to ted mam jen 14 dni, jdu ve ctvrtek na ten screening, tak se taky bojim, ale musime verit, ze je vse v poradku a miminka to zvladnou 🙂 napis zitra, jak jsi dopadla 🙂

kulihrasekzeleny
8. srp 2016

Děkuji ste hodně 🙂 a určitě napisu

petule407
8. srp 2016

@kulihrasekzeleny ahojky 🙂 tak jak jsi dopadla na kontrole? 🙂

mruk
9. srp 2016

Ahoj, tak já se k vám připojím. V lednu jsem čekala poprvé, ale na začátku 8 TT odešlo. Nyní jsem 5tt, k doktorovi zatím nejdu, chci tam jít až budu 8TT a bude větší šance že se udrží. Teď mám ale obavy, že se to bude opakovat jako v lednu. Jsem sice úplně na začátku ale už mám nevolnosti a hlavně mě píchá v podbřišku. Měla jste to taky některá?

petule407
9. srp 2016

@mruk ahojky,to pichani v podbrisku mam obcas taky už od začátku 🙂 uvidíš, že to dopadne tentokrát dobře 🙂 držím pěsti 🙂

mruk
9. srp 2016

@petule407 Děkuji moc za uklidnění, jsem z toho minulého zážitku dost rozhozená a modlím se aby to tentokrát dopadlo dobře. Manžel mi sice řekl, ať na to nemyslím a celkově zkusím nemyslet na to, že jsem těhu, že se prostě může stát cokoliv a nic s tím neudělám ale ono to moc nejde. Jsem ale ráda, že to má víc holek a že nejsem jediná... děkuji moc za milá slova ;)

petule407
9. srp 2016

@mruk no není vůbec za co 🙂 Ja jsem taky rada,když mě pokaždé někdo uklidni 🙂 taky mam strach aby bylo vše, jak ma 🙂 takže Tě i chápu,že se pořád bojíš a vím,že na to nejde nemyslet ;)

misaroval
9. srp 2016

Ajojky holky.. já šla k lékaři 3 dny po tom co mi vyšel test. Byla jsem 5+2 a hned bylo vidět tlukouci srdíčko. Krása překvapilo mě jak rychle bylo vidět. Tak miniaturní. Já zvracela a měla nevolnosti dost času že začátku téměř každý den. Ještě teď občas zvracím.. a pichani v podbřišku mivam ještě teď. Hlavně když kychnu. Vždy se musím trochu predklanet aby to tak nebolelo.. Brouček sebou pak musí hrozně trhat.. jinak všem maminka držím palce..

petule407
9. srp 2016

@misaroval teda to bylo srdíčko vidět brzo 🙂 ja byla v 6+1 a též bylo vidět 🙂 mě v podbřišku začne pichat hlavně kdyz se delší dobu ohybam, třeba při úklidu v práci,jinak je mi fajn..ani bych neřekla,že jsem těhotná 🙂 🙂

weronicaaaa
9. srp 2016

@mruk mě píchalo v podbřišku na začátku skoro pořád..a hlavně mě někdy pořád bolí podbřišek jako při MS 🙂 je to naprosto normální 🙂

mruk
9. srp 2016

Děkuji vam vsem za uklidneni, asi se moc pozoruji 😀 moc jstemi vsechny zvedly náladu 🙂 tak at prdolkove hezky rostou 😉

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

Hlasim, ze kontrola dopadla dobre :D vse je jak ma. Nervy jak u maturity. Pritel se sel taky podivat. Uz jsem videla rucicky a nozicky. Je to zas o necem jinem nez minule ten mimoňek 🙂 za 14dni screening

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

Fotecka se moc nepovedla vrtel se tam 🙂

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

Chtela jsem se zeptat jesti mi neporadite co delat, abych prezila jizdu autobusem??? Posledni tyden mi je casto zle a v tom buse mam vazne co delat... Zkousely jste nekdo ty lizatka na nevolnost?? 🙂

misaroval
9. srp 2016

Já ty lízátka měla přímo z lékárny a žádný zázrak to není. Kdybych měla obyčejné vyšlo by to na stejně.. je to jako v autě Lízátko ,žvýkačka.. třeba vám to pomůže. Já vždy vozila sebou lahev s vodou. Teď už naštěstí mám zase auto. 😉

Strana