Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@kulihrasekzeleny no už jsem se začínala trochu bát, že se neozveš :Dtakže paráda, říkala jsem, že je potřeba miminku věřit 🙂 ale mám co povídat, ve čtvrtek screening, tak už jsem taky napnutá 🙂
Ráda bych se k vám přidala. Po půl roce od revize zamlklého těhotenství jsem měla zmeškanou MS. V 5+4 bylo ve váčku zárodek, ale bez srdeční akce. Tak teď čekám, objednaná na další kontrolu jsem až 8+0.
@lepsa neboj budu na tebe myslet ;) taky mi pak musis poreferovat at vim co me ceka :D
@misaroval tak uz je mam koupene jsem zvedava jestli to pomuze. Ale vypadaj opravdu jako ty obycejne. Vodu nosim vsude bez te uz neziju, ale v autobuse je mi k prdu :D
Ahojte. Já se k vám taky přidávám. Po zjištění těhu, jsem byla na první kontrole. Dle velikosti 6+0 tt, byl vidět jen žl. váček. Dnes jsem 6+6 tt. Další kontrola vychází až na 8+2 tt ☹(( to čekání je děsné...
@evse to utece jak nic ;) pak zas nerviky do dalsi kontroly :D
@evse jo a Ahoj 🙂
a ještě jeden dotaz. Druhý den slabě špiním. Spíše, když se utřu toaletním papírem, tak je tam nahnědlý výtok. Mám stresovat???
@evse já jsem taky tak krvácela a říkali, že hnědý výtok je v pořádku, hlavně aby nebyla červená. Já měla jasnou červenou a i tak vše bylo v pořádku. Ale už na pohotovosti říkali, že je v pořádku že jsem dojela, že raději tak na zkontrolovat než zanedbat. Takže doporučuji na kontrolu alespoň ke svému gynekologovi 😉
@evse neboj se a hlavne nic necti! To bude dobre uvidis! Ale k doktorovi si zajdi
@evse ja jsem asi v 6tydnu mela ruzovy vytok, co jsem udelala? Cetla jsem vsechno mozne na netu a frcela na pohotovost. Doktorka si tukala na celo,rikala,ze spineni je normalni, protoze se mimi zakusuje :D a pak mi to rekla i moje doktorka. Zavolej zitra na gyndu a nestresuj. Ja pila vodu s citronem a dala jsem si magnesko 🙂
No ale stejne taky stresuju :D ted me dva dny vubec neboli prsa, tak si taky rikam, jestli je vse OK, ale kazda jsme jina a nekoho neboli vubec
@lepsa s tema prsama jsem na tom podobne skoro vubec nebo spis vubec me neboli. Ani mi jeste nevyrostly :(( :D
@kulihrasekzeleny tak to me jo, ale ne nejak moc, ale manzel je spokojeny :D ale bolest je pryc, jako ne ze by mi to vadilo :D
@kulihrasekzeleny
@lepsa
@petule407
Děkuji za reakce. Na gyndu jsem zatím nevolala...čekala jsem, jestli bude špinění pokračovat i dnes, ale naštěstí se nedostavilo. Pouze nahnědlý výtok...snad je vše v pořádku. Do další kontroly je ještě tak dlouhá doba ☹
Holky, nejste tu nektera z Prahy? Hodila by se mi nejaka kamaradka 🙂
Tak holky, jsem týden po předpokládaném začátku MS a dneska na testu dvě krásné silné čárky, snad to tak bude pokračovat i nadále ;) minulý týden byl jen duch, tak to hezky roste ;) Jinak mě prsa docela ztěžkly a tak nějak se nalily a to jsem dnes 5TT ;) příští týden jsem domluvená s mužem (je to doktor), že mi udělá v pátek a neděli HCG tak jsem zvědavá ;)
@lepsa Tvá věta, že je potřeba miminku věřit, je pro mě jako mantra. Jsem z toho taky vyklepaná a bojím se že zase potratím, stále otravuju muže a ptám se na všechny možný věci ohledně protilátek, srážlivosti.. a prostě se bojím, ale několikrát denně si zopakuju, že mu přece musím věřit a je mi líp ;) Jsem ráda, že jsem modrého koníka našla, myslím že je to fajn si o svých obavách i radostech popovídat s někým, kdo tě chápe ;)
@mruk Dobre ranko 🙂 uvidíš,že to tentokrat dobře dopadne 🙂 a to,že máš strach je normalni 🙂 ja otehotnela neplánovaně navíc přes antikoncpci 🙂 ale i tak jsem ze začátku mela taky velky strach o to,jestli je miminko v pořádku a tak..přítel mě též pořád uklidňoval,že se má mimi určitě dobře ať se nebojím,tak tomu věřím 🙂 tentokrát to vyjde,věř tomu 🙂 🙂 🙂
@mruk přesně jak říkáš 🙂 dopadne to dobře 🙂 ja kdyz jsem si myslela,že ta čárka nesilila, tak jsem si koupila 2 clearblue digital a poznala podle toho,ze hcg stoupa :D jedenkrat bylo 1-2 a pak 2-3 asi pp trech dnech,tak me to uklidnilo 🙂 ale kdyz ti ta carka sili,bude to fajn 🙂 kolikrat holky na poprve potratily a na podruhe uz to vyšlo a mimi bylo zdravucke 🙂 hlavu vzhuru a pozitivni myšlení 🙂 🙂

@petule407 taky jsem byla překvapená. Zvlášť když jsem tady od spousty maminek četla, že srdíčko viděla až 8,9 tt.. říkala jsem si že je akcni a daří se mu😊