icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

misaroval
9. srp 2016

@petule407 taky jsem byla překvapená. Zvlášť když jsem tady od spousty maminek četla, že srdíčko viděla až 8,9 tt.. říkala jsem si že je akcni a daří se mu😊

lepsa
9. srp 2016

@kulihrasekzeleny no už jsem se začínala trochu bát, že se neozveš :Dtakže paráda, říkala jsem, že je potřeba miminku věřit 🙂 ale mám co povídat, ve čtvrtek screening, tak už jsem taky napnutá 🙂

puutalo
9. srp 2016

Ráda bych se k vám přidala. Po půl roce od revize zamlklého těhotenství jsem měla zmeškanou MS. V 5+4 bylo ve váčku zárodek, ale bez srdeční akce. Tak teď čekám, objednaná na další kontrolu jsem až 8+0.

lepsa
9. srp 2016

@puutalo Vítej 🙂 sice to už není jen o čekání na srdíčko, ale to vůbec nevadí 🙂

puutalo
9. srp 2016

@lepsa Děkuji. No čtu si, jak dobře se vám daří! A doufám, že i nám se bude dařit!

lepsa
9. srp 2016

@puutalo určitě 🙂 kdy jdeš na tu kontrolu? Ať víme, kdy se ptát, jestli to dobře dopadlo 🙂

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

@lepsa neboj budu na tebe myslet ;) taky mi pak musis poreferovat at vim co me ceka :D

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

@misaroval tak uz je mam koupene jsem zvedava jestli to pomuze. Ale vypadaj opravdu jako ty obycejne. Vodu nosim vsude bez te uz neziju, ale v autobuse je mi k prdu :D

puutalo
9. srp 2016

@lepsa Na kontrolu jdu až za dva týdny.

evse
9. srp 2016

Ahojte. Já se k vám taky přidávám. Po zjištění těhu, jsem byla na první kontrole. Dle velikosti 6+0 tt, byl vidět jen žl. váček. Dnes jsem 6+6 tt. Další kontrola vychází až na 8+2 tt ☹(( to čekání je děsné...

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

@evse to utece jak nic ;) pak zas nerviky do dalsi kontroly :D

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

@evse jo a Ahoj 🙂

evse
9. srp 2016

a ještě jeden dotaz. Druhý den slabě špiním. Spíše, když se utřu toaletním papírem, tak je tam nahnědlý výtok. Mám stresovat???

pavlinpaj
9. srp 2016

@evse já jsem taky tak krvácela a říkali, že hnědý výtok je v pořádku, hlavně aby nebyla červená. Já měla jasnou červenou a i tak vše bylo v pořádku. Ale už na pohotovosti říkali, že je v pořádku že jsem dojela, že raději tak na zkontrolovat než zanedbat. Takže doporučuji na kontrolu alespoň ke svému gynekologovi 😉

evse
9. srp 2016

@pavlinpaj děkuji. Zítra zavolám na gyndu, jestli mám plašit nebo ne. Četla jsem hodně zkušeností a to jsem asi neměla. Některé holky tak popisovaly začátek potratu, tak jsem teď vyplašená ☹((

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

@evse neboj se a hlavne nic necti! To bude dobre uvidis! Ale k doktorovi si zajdi

lepsa
9. srp 2016

@evse ja jsem asi v 6tydnu mela ruzovy vytok, co jsem udelala? Cetla jsem vsechno mozne na netu a frcela na pohotovost. Doktorka si tukala na celo,rikala,ze spineni je normalni, protoze se mimi zakusuje :D a pak mi to rekla i moje doktorka. Zavolej zitra na gyndu a nestresuj. Ja pila vodu s citronem a dala jsem si magnesko 🙂

lepsa
9. srp 2016

No ale stejne taky stresuju :D ted me dva dny vubec neboli prsa, tak si taky rikam, jestli je vse OK, ale kazda jsme jina a nekoho neboli vubec

kulihrasekzeleny
9. srp 2016

@lepsa s tema prsama jsem na tom podobne skoro vubec nebo spis vubec me neboli. Ani mi jeste nevyrostly :(( :D

lepsa
9. srp 2016

@kulihrasekzeleny tak to me jo, ale ne nejak moc, ale manzel je spokojeny :D ale bolest je pryc, jako ne ze by mi to vadilo :D

petule407
9. srp 2016

@evse ahojky..ja jsem jeden den myslim to bylo v 5+6 krvacela jasnou krvi,ale do vecera to preslo..v 6+1 me objednali na ultrazvuk a rekli,ze je vse ok,ze je to tim jak se mimi zavrtava a nebo jen praskla nejaka zilka v deloze 🙂

evse
10. srp 2016

@kulihrasekzeleny
@lepsa
@petule407
Děkuji za reakce. Na gyndu jsem zatím nevolala...čekala jsem, jestli bude špinění pokračovat i dnes, ale naštěstí se nedostavilo. Pouze nahnědlý výtok...snad je vše v pořádku. Do další kontroly je ještě tak dlouhá doba ☹

petule407
10. srp 2016

@evse Uvidíš,že to bude ok 🙂 držím pěsti 🙂

lepsa
10. srp 2016

Holky, nejste tu nektera z Prahy? Hodila by se mi nejaka kamaradka 🙂

mruk
11. srp 2016

Tak holky, jsem týden po předpokládaném začátku MS a dneska na testu dvě krásné silné čárky, snad to tak bude pokračovat i nadále ;) minulý týden byl jen duch, tak to hezky roste ;) Jinak mě prsa docela ztěžkly a tak nějak se nalily a to jsem dnes 5TT ;) příští týden jsem domluvená s mužem (je to doktor), že mi udělá v pátek a neděli HCG tak jsem zvědavá ;)

mruk
11. srp 2016

@lepsa Tvá věta, že je potřeba miminku věřit, je pro mě jako mantra. Jsem z toho taky vyklepaná a bojím se že zase potratím, stále otravuju muže a ptám se na všechny možný věci ohledně protilátek, srážlivosti.. a prostě se bojím, ale několikrát denně si zopakuju, že mu přece musím věřit a je mi líp ;) Jsem ráda, že jsem modrého koníka našla, myslím že je to fajn si o svých obavách i radostech popovídat s někým, kdo tě chápe ;)

petule407
11. srp 2016

@mruk Dobre ranko 🙂 uvidíš,že to tentokrat dobře dopadne 🙂 a to,že máš strach je normalni 🙂 ja otehotnela neplánovaně navíc přes antikoncpci 🙂 ale i tak jsem ze začátku mela taky velky strach o to,jestli je miminko v pořádku a tak..přítel mě též pořád uklidňoval,že se má mimi určitě dobře ať se nebojím,tak tomu věřím 🙂 tentokrát to vyjde,věř tomu 🙂 🙂 🙂

petule407
11. srp 2016

@mruk a navic,kdyz Ti čárka hezky zesílila 🙂 tak to bude určo v pořádku 🙂 držím pěsti 🙂

mruk
11. srp 2016

@petule407 Dobré ránko i Tobě (Vám :o) ). Snažím se už tolik nestrachovat, když jsem dneska viděla tu čárku tak mě to potěšilo, protože minule skoro nesílila a pak byl problém. Věřím, že to dopadne dobře nám všem, každá si to zasloužíme ;)

petule407
11. srp 2016

@mruk přesně jak říkáš 🙂 dopadne to dobře 🙂 ja kdyz jsem si myslela,že ta čárka nesilila, tak jsem si koupila 2 clearblue digital a poznala podle toho,ze hcg stoupa :D jedenkrat bylo 1-2 a pak 2-3 asi pp trech dnech,tak me to uklidnilo 🙂 ale kdyz ti ta carka sili,bude to fajn 🙂 kolikrat holky na poprve potratily a na podruhe uz to vyšlo a mimi bylo zdravucke 🙂 hlavu vzhuru a pozitivni myšlení 🙂 🙂

Strana