Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Ahoj 🙂 byla jsem vcera u dr. A byla jsem 5+6 takze miminko bylo videt dobre, a pry tam vidi neco jako srdicko, ale neni si uplne jista, ze je brzo jeste takze jdu zase za 14 dni 🙂 verim ze to bude v pohode 🙂 a u vas urcite taky 🙂 verte si. Dejte pak vedet 🙂 drzim palce
@bartovaandrea ahojky,tak to moc gratuluji 🙂
@petule407 dekuji 🙂 je to krasny byt opet tehotna. A musim rict ze toto druhe si uzivam vic jak prvni, to nebylo planovane, bylo to poprve tak clovek byl takovej vykulenej 😀 ted si uzivam I ty ranni nevolnosti. A co u vas?
@bartovaandrea určitě dám vědět a vy také až budete vědět víc ;) Moc držím pěsti ať už je příště vidět i srdíčko a samozřejmě gratuluji ;)
@mruk take dekuji a gratuluji 🙂
@bartovaandrea no ja si to užívám takovym stylem,že to vždy nějak preziju v práci a jakmile dojdu dom,tak jsem z únavy úplně nepoužitelná :D za dva týdny mame ale konečně volno,tak letíme za rodinou a aspoň si odpočinu 🙂
Ahoj holky, tak dnes v 18 hod jdu na ten screening, snad to dobre dopadne 🙂 dam pak vedet
Tak holky, sedim v ordinaci a cekam az budu na rade, lehce nerovzni....
@lepsa neboooj jsme s tebou. Teda s vama 🙂
Holky, je to dobre 🙂 mimčo má vše co má mít a nic navíc 🙂 výsledky z krve budou až za 14 dní, ale podle UZ je to v pořádku, ale teda předvádělo šílené kotrmelce 🙂
Super jste sikulky 🙂 a tam ti teda jen brali krev a ultrazvuk udelali?
Takze krev (ani jsem nevedela, ze mi ji budou brat) a pak UZ pres brisko. Sledoval nosni kustku, sijove projasneni, pak jeste nejakou dalsi kustku. Ale vse mi popslal a videla jsem, kde co to miminko ma 🙂 takze jen krev a UZ. Platila jsem 1000Kc, ale 800kc mi proplati pojistovna, kdyz dolozim doklad ... mam ZPMV.
Ale sestra byla dnes nejaka rozjeta,vsechno honem honem. Doktor, ktery delal vysetreni byl v poho, ale moje DR mi rikala, ze mi dnes ten doktor rekne termin porodu a nic. A jinak to trvalo asi jen 15 minut. Vysledky z krve budou do 14 dni
Holky to se plati????? :O to je pro mě novinka. A jaktoze ti nerekl termin? Me uz ho rekl ted v 11tt. A krasna fotecka 🙂
@kulihrasekzeleny no moje DR mi prave rikala, ze termin mi rekne dnes a nic a ja jsem na to uolne zapomnela... mam termin jen podle posledni MS, ale podle UZ ne. No na normalni KO, ke sve doktorce jdu za 14 dni, tak snad mi to konecne rekne :D
@kulihrasekzeleny no moje DR mi prave rikala, ze termin mi rekne dnes a nic a ja jsem na to uolne zapomnela... mam termin jen podle posledni MS, ale podle UZ ne. No na normalni KO, ke sve doktorce jdu za 14 dni, tak snad mi to konecne rekne :D
:D

@petule407 Moooc děkuji, tohle přesně jsem potřebovala slyšet 🙂 Právě se už snažím co nejméně stresovat, protože stresem mu to určitě neulehčuju ;) Nejlepší je, že i když mě třeba pobolívá břicho, nebo mě tam píchá tak si představuju jak se tam zabydluje a musím se smát ;) Nikdy jsem si neuvědomovala, jaký je to vlastně zázrak ;)