Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Ale konecne jsem v pohode 🙂 neni mi spatne, prsa bez bolesti, unava pryc a mimi v poradku 🙂 jen abych vedela co to bude, at muzu rozjet nakupy... ale uz par vecicek mam ve zlute barve a kocarek uz mam taky :D
@lepsa tak to seš dobrá 😃 já mám sotva oblečení 😃
Ale doma ho nemam 🙂
@kulihrasekzeleny Ten screening se bohužel platí a je to různě.Já to mám za 1400kč,ale máme v ceně 3D fotku,nějaké cvičení atd.... ale pojišťovna prej hradí jen 500kč ☹
@gajduska a to ti rekli dopredu ze budes platit? Me doktor rekl ze to dela u nej v ordinaci, ale o penezich nebyla rec. Aspon to vim a vemu si neco sebou. Dekuji!
@kulihrasekzeleny ja jsem se na to ptala uz pred tehu, ale hledala jsem fora a vsechny to plati, je to tak v rozmezi 800-1500, tak uvidis 🙂 a zjisti si, jestli ti to pak pojistovna neproplati, alespon cast 🙂 211 proplaci 800kc
@kulihrasekzeleny Mě to řekla moje gyndařka,když mi nabízela možnosti,kam můžu jít,protože ona to nedělá.Třeba u svého Dr.nebudeš tolik platit.Já jdu do specializovaného centra.Není zač 😉
Dobré ráno všem 🙂
Přidávám se k vaší skupince čekatelek na <3 😅
Včera jsem objevila prvního dušíka na TT, dnes ráno o malilinko silnějšího, ale je tam! Jsem dnes 12 DPO, k Dr. jsem objednaná 22.8., tak snad bude vše v pořádku... 🙂
Ahoj děvčata 🙂 tak jaký byl víkend? Já si užila se střevní chřipkou :( až se mi trochu zmenšilo bříško :( ale dnes už se to snažím dohánět :D kdy máte nějakou kontrolu? Já si to všechno nepamatuji :D já jdu příští týden v úterý, tak si říkám, jestli se miminko ukáže a DR mi řekne, co to bude 🙂
Ahojky 🙂 tak hlavně že je ti už lépe 😉 ja mam zase infekci močových cest tak jsem dnes v lékárně resila co vlastně muzu brat 😉))) jinak ja jdu na prvni test z krve ve čtvrtek a pak v neděli (k manzelovi-je doktor). Dnes bych mela byt 5+5 a uz se mi zvetsila prsa a boli jak cert. Jinak dnešní tehotensky test byl vybarveny uz skoro ve chvíli kdy jsem ho položila a carky jsou silne jak nikdy 😉 jsem zvedava na tu krev a jestli uz uvidíme něco na ultrazvuku 🙂))))
Holky dnes jsem byla u dr dle mého výpočtu bych mela byt 5tt+6 a byl vidět pouze gestacni vacek se zloutkovým. Dr říkala že je to normální, ale myslela jsem že už bude videt neco vic. Mela jste to taky některá tak?
@arielka222 u mě bylo srdíčko vidět až 6tt+2 🙂
@arielka222 u me v 6+1 🙂

@lepsa ahaaa, jsem blbec, to mě vůbec nenapadlo 😀