icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

evse
11. srp 2016

@lepsa ahaaa, jsem blbec, to mě vůbec nenapadlo 😀

lepsa
11. srp 2016

Ale konecne jsem v pohode 🙂 neni mi spatne, prsa bez bolesti, unava pryc a mimi v poradku 🙂 jen abych vedela co to bude, at muzu rozjet nakupy... ale uz par vecicek mam ve zlute barve a kocarek uz mam taky :D

evse
11. srp 2016

@lepsa kočárek??? já měla za to, že je to jedna z posledních věcí, co se kupuje 😀

weronicaaaa
11. srp 2016

@lepsa tak to seš dobrá 😃 já mám sotva oblečení 😃

lepsa
11. srp 2016

@evse no jo, jenze moje sestra je lehce blazen. Ma 6 deti+ 3 male v pestounske peci a je blazen do kocarku. Koupi si novy, za par mesicu ho proda a porad dokola. No a zrovna chtela prodat kocarek, ktery mela 2 mesice a skoro ho nepouzila, tak jsem si ho rovnou koupila :D

lepsa
11. srp 2016

Ale doma ho nemam 🙂

petule407
11. srp 2016

@lepsa co to je vlastně za kočárek,ten co Ti prodala ? ;)

evse
11. srp 2016

@lepsa rozumné, takže pokud budu mít vše v poho a potvrzení zdravé mimi a budu koukat po kočárku, tak vím, na koho se obrátit 🙂

lepsa
11. srp 2016

@petule407 myslim ze je to adbor marsel nebo tal nejak, trojkombinace + jeste nejake doplnky :D

petule407
11. srp 2016

@lepsa aha 🙂 no ja uz ani nevim,co vsechno mela za kocark :D

lepsa
11. srp 2016

@evse pred tydnem si dovezla mimi primo s porodnice a mela doma tri kocarky, tak se potrebovala nejake zbavit, tolik deti, tak potrebuji moc mista 🙂

petule407
11. srp 2016

@lepsa ale tak nema vsech 9 deti doma ;) jen 6 🙂 takze je to v klidku 🙂 🙂 🙂

lepsa
11. srp 2016

@petule407 no jo jem 6, ale bydli v 3+1 a ta nejstarsi uz ma taky mimi (je ji 22) a kdyz se tam vsichni sejdou :D to je jak ve skolce

petule407
11. srp 2016

@lepsa ale da se to tam prezit 🙂 porad lepsi,nez aby ti tri prckove zili v detskem domove 🙂 a ja uz se za nima tesim 🙂 🙂

gujduska
11. srp 2016

@evse já si vybrala kočárek v 6týdnu 😀

gujduska
11. srp 2016

@kulihrasekzeleny Ten screening se bohužel platí a je to různě.Já to mám za 1400kč,ale máme v ceně 3D fotku,nějaké cvičení atd.... ale pojišťovna prej hradí jen 500kč ☹

kulihrasekzeleny
12. srp 2016

@gajduska a to ti rekli dopredu ze budes platit? Me doktor rekl ze to dela u nej v ordinaci, ale o penezich nebyla rec. Aspon to vim a vemu si neco sebou. Dekuji!

lepsa
12. srp 2016

@kulihrasekzeleny ja jsem se na to ptala uz pred tehu, ale hledala jsem fora a vsechny to plati, je to tak v rozmezi 800-1500, tak uvidis 🙂 a zjisti si, jestli ti to pak pojistovna neproplati, alespon cast 🙂 211 proplaci 800kc

gujduska
12. srp 2016

@kulihrasekzeleny Mě to řekla moje gyndařka,když mi nabízela možnosti,kam můžu jít,protože ona to nedělá.Třeba u svého Dr.nebudeš tolik platit.Já jdu do specializovaného centra.Není zač 😉

hanulkaha
12. srp 2016

Dobré ráno všem 🙂
Přidávám se k vaší skupince čekatelek na <3 😅
Včera jsem objevila prvního dušíka na TT, dnes ráno o malilinko silnějšího, ale je tam! Jsem dnes 12 DPO, k Dr. jsem objednaná 22.8., tak snad bude vše v pořádku... 🙂

evse
12. srp 2016

@gujduska vážně? já snad zatím nemám ani představu 😀

gujduska
12. srp 2016

Já prodávala asi 4roky v kočárkách a dětském zboží,tak už jsem měla představu a miminko jsme plánovali asi 1,5roku,tak už jsme vybírali dřív 😉
@evse

petule407
15. srp 2016

@hanulkaha ahojky 🙂 tak jak testy? Sílí ? 🙂 🙂

hanulkaha
15. srp 2016

@petule407 Ahojky 😀 Sílí, sílííííííí 😅 😅 😀

petule407
15. srp 2016

@hanulkaha jeee tak to je super 🙂 🙂 to jsem ráda 🙂 tak přeji ať je všecho v pořádku 🙂 🙂 🙂

lepsa
15. srp 2016

Ahoj děvčata 🙂 tak jaký byl víkend? Já si užila se střevní chřipkou :( až se mi trochu zmenšilo bříško :( ale dnes už se to snažím dohánět :D kdy máte nějakou kontrolu? Já si to všechno nepamatuji :D já jdu příští týden v úterý, tak si říkám, jestli se miminko ukáže a DR mi řekne, co to bude 🙂

mruk
16. srp 2016

Ahojky 🙂 tak hlavně že je ti už lépe 😉 ja mam zase infekci močových cest tak jsem dnes v lékárně resila co vlastně muzu brat 😉))) jinak ja jdu na prvni test z krve ve čtvrtek a pak v neděli (k manzelovi-je doktor). Dnes bych mela byt 5+5 a uz se mi zvetsila prsa a boli jak cert. Jinak dnešní tehotensky test byl vybarveny uz skoro ve chvíli kdy jsem ho položila a carky jsou silne jak nikdy 😉 jsem zvedava na tu krev a jestli uz uvidíme něco na ultrazvuku 🙂))))

arielka222
16. srp 2016

Holky dnes jsem byla u dr dle mého výpočtu bych mela byt 5tt+6 a byl vidět pouze gestacni vacek se zloutkovým. Dr říkala že je to normální, ale myslela jsem že už bude videt neco vic. Mela jste to taky některá tak?

weronicaaaa
16. srp 2016

@arielka222 u mě bylo srdíčko vidět až 6tt+2 🙂

petule407
16. srp 2016

@arielka222 u me v 6+1 🙂

Strana