Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@misula29 to já vím že ano 🙂 ale stejne to bude dlouhé. A jak si dopadla?
@michaelak30 dlouhé to je a ještě bude 😀 Jinak já jsem dopadla dobře ,srdíčko ťukalo a dle utz 6+6 🙂
@misula29 to je krásný. To moc gratuluji 🙂
Tak holky, take cekam na ❤ dnes jsem byla u doktora a je videt jen vacek 🙂
@michaelak30 děkuji 🙂
@sukubka tyjo tak to ti nezávidím. Hlavně, že je všechno v pořádku! A dopadlo to tak jak ma
@sokolik10 jeejda a kolikatej tyden mas byt podle posledni menstruace?
@michaelak30 tak z testu je to jasny 🙂 ja to mela hodne podobne, uz 5 dni pred ocekavanou MS jsem tam mela lehouckou carku 🙂 jinak ja byla na prvni kontrole v 6+3 tt, na kolikatej to vychazi tobe? 🙂 a je lepsi si pockat a videt tam uz vse, co ma byt ;)
@monnna tak gratuluju, ted uz jen trpelive cekat ;)
@katulinka07 No já neměla MS pravidelně. Takže těžko říct. Ale poslední byla 22.1 takže podle toho bych byla asi 8+1, ale jsem tak o 2 týdny zpět. A teď jen doufám, že je to tím, že to je prostě pozdější, že není špatný plod. Má to něco do sebe, když jde člověk na kontrolu až později, že se snad jen zbytečně strachuji.
@katulinka07 no já bych měla byt teď 4+3 tt takže to vychází nějaký 8tt 🙂 to určitě, už aspoň tam bude vidět ❤
@katulinka07 dekuji 😉 tobe take gratuluji.. ono to cekani je silene, ale nejdulezitejsi je aby vsechno bylo v poradku.. 🙂 a jak se citis? Jestli se muzu zeptat 😉
@katulinka07 a jak ti je? 🙂
@monnna přesně tak, nejdůležitější je, aby bylo vše v pořádku. Gratuluji ti a držím palečky 🙂
@sokolik10 jo tak jeste zadny zavery, vsechno muze byt v poradku ;) a drzim palce aby bylo 🙂 myslim na tebe, chapu, ze je to narocny...
@monnna @michaelak30 tak to jste ted holky podobne ne? 🙂
No jak me je...minuly tyden 7tt to byl docela des, zle od zaludku a jist jsem nemohla..dneska (musim to zaklepat 🙂 ) jin cely den...je mi porad trosku zle, ale s tim uz jsem se naucila fungovat 🙂 jinak jsem hrozne unavena, ale hrozne 😀
@katulinka07
@monnna asi ano 😊 jsme tak na tom stejně. Čekáme na vyšetření a doufáme že bude vše v pořádku 😊
Tyjo tak to se máme na co těšit 😀 i když mě uz občas je špatně taky, unavená jsem a bolí mě teda dost prsa
@michaelak30 tak prsa me boli jen sem tam, spis trosku citlivejsi bradavky, ale jinak je to v pohode 🙂 doufam, ze moc nenarostou, uz mi staci 😀😀
A je to tvoje prvni tehotenstvi?
@katulinka07 ano moje je to první těhotenství a tvé? Jooo? Tak to mě klidně zase nárůst můžou 😁😁😁
@michaelak30 jojo taky prvni, takze vsechno nove a nezname 🙂 no me uz prave staci, ale myslim, ze jeste poporostou 😀😀
@katulinka07 jee tak to máme stejný 🙂 máš veliký prsa jo? To moje béčka se klidně můžou zvětšit 😂😂😂😂
@katulinka07
@michaelak30 to asi jsme me dneska napsal do papiru 5-6t.ktery jsem nesla k doktorce. Devcata tak me je teda dobre, zatim vubec necitim nejake zmeny - jediny asi ze me nekdy chvili poboliva podbrisek 🙂 jinak take moje prvnii. Zeny kolik vam je? 🙂
@sokolik10 to bude dobre neboj..myslim ba tebe a ve čtvrtek mi napis.
Ja mam ko trolu zitra a mam nervy..
Musime verit..a ano s temi kontrolami je to pravda..je lepsi jit pozdeji ale clovek je netrpelivej a rika si cokdyz tam uz bude srdicko budu klidnejsi...pak tam srdicko neni a je zklamanej a zase nervy...
@michaelak30 me je 30 🙂 je to me 2 tehu...syna jsem mela ve 24 letech to byl super vek😉
@michaelak30 krasny vek...to jsem mela uz syna miminko😉 ted je mi 30 a pripadam si uz stara😊ale snad ne...🙂. Zitra mam tu kontrolu..myslete na me
@michaelak30 me je 26 🙂
@sukubka ja delam na poste, takže teoreticky pokud vše dobre dopadne tak bych mohla vydrzet dlouho a taky bych i chtěla, balíky obsluhovat jako těhotná nebudu a zbytek se da, ale co se neda jsou ty stresy, silene směny a vedoucí kráva...to mi za to asi nestojí, takže uvidim..penize by se hodily ale zdraví tam nenechám...jinak samozrejme po celém dnu v praci jdu ted teprve louskat vase příspěvky :D at zjistim o čem je ted řeč 🙂

@michaelak30 ja s blazen a po umelem oplodneni takze po pozitivnim testu jsem si zasla 2x na krev HCG zda se zdvojnasobuje pak semsla na gynekologyi a ted toho lituji ptotoze foktor tam do 5 tydne mic nevidel...vystrasil me a rekl ze mam vysadit leky ...udelala jsem to..v 6 tydmu jsem jela na kliniku to se vzdy 6 tyden jezdi udelali mi ultrazvuk a rekli ze mam potvrzenou srdecni akci a pekne mi nadali ze nejim leky a chodim k doktorum zbytecne brzy...takze na jednu stranu chapu ze to je do 18.4 doba ale tva doktorka vi proc az v tuto dobu..budes uz videt srdicko a budes usetrena toho co ja!!!