Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@snehurka86 no ja blila jak o zavod haha netesim se na to teď
@sukynecka01 a ty jdeš kdy na kontrolu?
@sukynecka01 to je individuální. me taky strasily ze to nebude dobry 🙂
@weronicaaaa ja jdu zitra na 11:20 ani neusnu
@snehurka86 no to ano
@sukynecka01 tak držím palečky 🙂
@weronicaaaa jo dekuji se bojim .doufam ze uz uvidi vacek ne jen vysokou sliznici
@sukynecka01 to víš,že jo 🙂 před 5 dnama sem tam měla 3mm prcka a teď srdíčko a 8mm..prcek roste rychlostí blesku 🙂
Ooooobrovská gratulace všem, co už viděli srdíčko 😉
viděl jste někdo bijící srdíčko 7tt+1? 🙂
@jajinka147 Já byla v šestém a neviděli jsme. A tak mě paní doktorka objednala za 14 dní, tak jdu zítra.
@weronicaaaa no doufam sem cetla zenjedne ani po tydnu skoro neslp videt jen sliznice vysoka pořád
Tak se bojim v 11 tam mam byt
@jajinka147 já měla srdíčko podle MS 6+1, dle UTZ 6+4
Tak gestacni vacek uz kde videt 9mm kontrola 3.5 daslo
Podle utz5+5 podle ms 5+1
@jajinka147 já u dcery 7+2tt 🙂
ahojky holky, jak je??? Tak mám nějaké to tušení, že druhé mimi bude holčička...u prvního jsem měla pocit chlapce a vyšlo to, jasné, mohla být náhoda, ale takový ten šestý smysl, ale bylo to tak....
Tak jsem zvědavá a taky jsem vloni ke 30. narozeninám dostala sadu těhu testů a test na určení pohlaví, který jsem si dneska udělala.....tak je to 50 na 50, to je jasné, ale ať to doma neleží, co s tím jinak, že....no a taky tam vyšla holka.......tak jsem teeeeda zvědavá 🙂...
a co vy, měly jste takové tušení, vnitřní pocit?
@hankatrdlinka jaky je prosim ten test na urceni pohlavi? 🙂
@hankatrdlinka fakt to funguje 🙂?
@kerstinka to já netuším, já to beru jako srandu 🙂...a navíc je to 50 na 50, takže to buď vyjde nebo ne 😉
Dostala jsem to dárkem, normálně bych si to nekoupila 😉
@hankatrdlinka 🙂 🙂 🙂
Tak holky, oproti poslední ms nejsem v 8tt, ale v 7tt+. A srdíčko dnes už bylo vidět 😀
Ahoj holky, včera jsem zjistila, že jsem těhulka. Jsem 6+0tt a na ultrazvuku jsem viděla gestační váček + mini mimiska a blikalo tam srdíčko, znamená to, že srdíčko už funguje? 🙂 Sandra
@kuceriskovas jojo blikání je tlukot 😉 je to krásnej pocit že..? 🙂
@moni92 Bylo to nádherný. Včera jsem byla podle ultrazvuku 5+6tt a netušila jsem, co mě čeká. Pak mi dr otočil obrazovku a říkal, že vidí zdravé "miminko" (píšu miminko, ale je to jen mini plůdek) a blikalo tam srdíčko. Byl to krásný pocit. Pořád musím koukat na fotku z ultrazvuku. 😀
@jeskio
@kuceriskovas gratuluji holky
@sukynecka01 Děkuji 🙂
@sukynecka01 Také z celého srdce děkuji 😉
Dnes u dr a jsem 8 týden a tluče srdíčko, zase bulim jsem dojatá. ❤

@sukynecka01 to já byla naopak ráda za tu sladkou vodu, protože jsem byla hrozně bez energie a od 6 ráno do 8h nic nepít ani nejíst tak jsem se těšila na přísun energie, a pak zase dvě hodky nepit nejist, to bylo pro me horsi 🙂 pak sem hned po vysetreni letele do bufetu pro cokoli 🙂