Čekání na první ultrazvuk. Také Vám to přijde tak nekonečné?
Ahoj holky, je tu někdo, kdo je jako já na začátku těhotenství a čeká na první ultrazvuk? Taky vám to přijde tak nekonečné?
@haninka77 pak ti přeji ať máš vše v pořádku. Opravdu,ikdyz se to prostě děje,tak tahle ztrata je na psychiku neco šíleného. Držím držím všechny palečky ✊✊💖
@lexa2000 ta tfuj tfuj🍀🍀💖,já až za 12 dní😂,ještě že jdu do práce,trošku mě to od toho odvede myšlenkove,jinak to ví jen manzel a sestřenka. A švagrová. Jinak jsme to nikomu neříkali,
@baruvej u nás to ví jen chlap, já a vedoucí v práci protože dělám těžkou a náročnou práci. Navíc není nikdo kdo by mě zastoupil tak jsem ho musela předem upozornit že se může stát že mi bude ráno zle a prostě do práce nepřijdu. Já mám první ultrazvuk za 14 dní. A mě to teda přijde už chvilička 😂😂 v práci to utíká,a dcerou jsem byla od pozitivního testu doma na neschopence tak to neutíkalo vůbec 😁
Tak teď jsem přišla od dr. Dle ms 5+6tt dle ultz 6+1tt žloutkový Vacek je vidět. Ale zatím neviděl srdeční akci.
@therezaa tak aspoň,že máš vše v pořádku...další kontrola??
@hanynka1704 no není vidět ❤️. Další kontrola 23.6.
@therezaa bude,musí být...🥰
@hanynka1704 určitě bude. Teď už to bude vždy jen stres až do samého konce 🤷🏻♀️😊
@therezaa příště už vidět bude ♥️♥️
@therezaa no to ani nemluv. 😁
Ja bych mela byt 5+3 a kontrolu mam az 1.7. 😲 to se snad nedockam
@karkulka1283 krásný den mohu se zeptat v jakém jste týdnu. Ja dopadla takhke
@himanka jsem 7+0 🙂
@karkulka1283 děkuji za odpověď 🙂

@hanynka1704 nene jeste nemame. Navic v zari bude svatba. Tak bude maly brisko no 😁 puvodne jsme meli mit v kvetnu, ale odkladali jsme