Čekání na první ultrazvuk. Také Vám to přijde tak nekonečné?
Ahoj holky, je tu někdo, kdo je jako já na začátku těhotenství a čeká na první ultrazvuk? Taky vám to přijde tak nekonečné?
@luciere tvoje skvělé gratuluji 🙂
@therezaa ahoj holky. Tak ja se k vam taky pridam. Jsem 5tt a taky cekam na doktora. Planuju se objednat nejak na 7-8tt. Ale to je jeste dlouha doba. Prujem nemam, ale v noci jsem se vzbudila a bricho me bolelo, jako kdybych prujem mela mit 😬 sem z takovych veci strasne nervozni pak
Ahoj holky, ještě jsem se chtěla zeptat. Zjistíte, že jste těhotné, taková radost!, a pak se čeká takovou dlouhou dobu na doktora na potvrzení. Řekli jste to mezitím někomu? Je to přece šílené takovou věc skoro nikomu neříct. Tak by mě zajímalo, jak to máte.
@baruvej řekla jsem to samozřejmě manželovi a pak nejlepší kamarádce, která vím, že to nikde neřekne. Celkově ostatním to plánuji říct nejdříve až po screeningu ve 13tt. Už jednou jsem to oznamovala všem v 7tt když doktor potvrdil srdíčko a pak jsem zase všem oznamovala, že je konec a to už nějak nepotřebuji znovu zažít. Se synem jsem pak všem oznamovala až asi v 16tt
Ahojky,mohu se přidat? Pár dní jsem přemýšlela,kdy se objednat/ted podle ms 5 +1/ ,aby to nebylo moc brzy...moje dr.je u nás ve městě jen v úterý,takže dnes jsem rozhoupala. Takže půjdu v době,kdy bych měla být 6+6..ale popravdě já mám takový strach,že se nedivím ten vaším průjmům atd. Snažíme se přes 2,5 roku,je mi už 39,mám za sebou 2xZT a 1xSP..takže nic moc. Jinak všem držím palečky,at jsou mimiskove zdraví...💞💞💖
@hanynka1704 ahoj. Poprvy mi vysel pozitivni test. Podle posledni menstruace jsem 5+5, ale cekam. Vsude ctua i mi kamaradka rikala, ze je lepsi jit az tak v 8tt k doktorovi. Protoze pak uz je i srdicko a kdyby se melo neco pokazit nemas tolik planych nadeji. Takze ja si budu k doktorce volat az nekdy pristi tyden. Drzim pesti at to tentokrat vyjde!
@haninka77 taky jsem chtela počkat,ale ono se to asi už o ten týden nezblázni. Je to 50 na 50...na jednu stranu tam nechci,na druhou stranu je lepší vědět na čem jsi...vysel ti poprvé? Ještě nemáš dítko?
@hanynka1704 já šla v 6tt a pak v 8tt
6tt vacek 8tt plod se srdickem... na jednu stranu jsem byla ráda že mi v 6tt řekla že to není mimodelozni ale na druhou stranu jsem měla strach zda za ty 2 týdny bude srdíčko. Takže ono je to 50 na 50, vše má svý pro a proti.
@lexa2000 přesně. Já ale prožívám ty kontroly hrozně. Den před je mi spatne a tlak mám 200/200😢
@hanynka1704 to ti úplně rozumím. Já jdu v pondělí na kontrolu a mám nervy už teď 🙄

Ahoj hlasim ze jsem doma po kontrole a bylo krasne videt srdicko a jsem tedy 6+1tt