icon

Co pomáhá na nevolnost v 7. týdnu těhotenství?

nikola1email
31. srp 2022

Prosím, nějaké rady, co vám pomohlo při nevolnosti? Jsem v 7. týdnu s dvojčátkama ( doufáme, stále je to ve hvězdách, ale zatím se jim snad daří dobře), ale začalo mi teď být dva dny po sobě špatně od rána do večera a nic v sobě neudržím.
Naštěstí vodu udržím v pohodě...

kubesovaadelka
31. srp 2022

@nikola1email žvýkačky, čerstvý vzduch v přírodě, a řeknu to blbě, ale pořádně se vyblit, jíst jen to, na co mám opravdu obrovskou chuť, taky pomohlo. Heřmánkový čaj na zklidnění

terinka212
31. srp 2022

@nikola1email mě taky bylo blbě,tak mě doktor předepsal prášky proti zvracení a úplně je mi super 😊

jola777
31. srp 2022

@nikola1email Lízátka proti nevolnostem z lékárny, mě to pomohlo. A pak taky Coca Cola.

kupcatko
31. srp 2022

@nikola1email pila jsem coca-colu, torecan cipky, nealko pivo, ale proste kdyz jsem cejtila zaludek tak mi pomohlo fakt se vyzvracet a byl chvilku klid. A jedla jsem fakt na co jsem mela chut.

martiniquest
31. srp 2022

Uplny zazrak byl pro me Rennie. S dcerou jsem mela silene nevolnosti a Rennie me zachranilo. U syna mi stacil zazvor.

jjasmina
31. srp 2022

@nikola1email nechci strašit, ale u mě porod 🤣ale jako jo kolem 7mes to bylo lepší

aselluska
31. srp 2022

Antimetil, lízátka a žvýkačky

klarka3366
27. únor 2025

@nikola1email jsem teď v 9 týdnu. Také nevolnosti, zvracení. Poslední dva dny jsem v sobě neudržela ani tu vodu. Dnes od rána jsem jedla malinkaté porce. Hrst piškotu , po hodince půlka chleba se šunkou… a prostě malé porce ničeho dráždivého . Pomalinku. A po jídle hned nelehat. To pomohlo (zatím me)

crejzy
27. únor 2025

Existuje na to nový lék který prý funguje. Někdo poradí název, ale do toho bych šla. Já si protrpela svoje a mrzí mě že v roce 2021 ještě nebyl.

aselluska
Autor odpověď smazal