icon

Co vidíte na ultrazvuku?

klarkanka
20. srp 2016

Ahoj holky, zajímá mě Váš názor,hlavne názor maminek kteří v sobě mají více miminek 🙂 co je podle vás v levém horním rohu??? Děkuji moc!!

Co vidíte na ultrazvuku?
maximaty
20. srp 2016

ja vidim delfina 😀... ne, to bude treba jen nejaky stin od klicky streva nebo neco podobneho co tam patri... jinak by doktor neco rekl ne?

klarkanka
autor
20. srp 2016

jo o delfinu tak mluví celá rodina taky ho tam vidíme.. mažel je rybář no :D každopádně to byl včera trochu chaos.. nejdřív mi dělala ultrazvuk a řekla: já ho tam nevidím.. pak hledala, našla, přiblížila, vytiskla fotku a řekla: má 2,5 cm a bylo hotovo, ja to nějak neřešila a teď jsem si k tomu v klidu sedla.. a nějak jsem se zarazila 🙂

klarkanka
autor
20. srp 2016

..

juliemichal
20. srp 2016

já v tom levém rohu vidím 3 lebky,delfínka mi to nepřipomíná.

prostejina
20. srp 2016

Jen nějaký stín 🙂

kacita16
20. srp 2016

Já bych to moc neřešila, hlavně, že je mimčo v pořádku.

klarkanka
autor
20. srp 2016

Nám by nevadilo kdyby jich tam bylo třeba 5 :D jen mě zajímal názor maminek kterým se třeba na ultrazvuku neukázaly hned všechny miminka najednou

ivatko0406
20. srp 2016

@klarkanka myslis ze tam je dalsi? 🙂

klarkanka
autor
20. srp 2016

@ivatko0406 kdo ví.. každopádně jestli jo vypadá to na víc zárodků...

klarkanka
autor
20. srp 2016

@kacita16 já jsem šťastná že je malé v pořádku ale myslím že by každou nastávající maminku zajímalo jestli se má těšit na jedno nebo více...

drakenn
21. srp 2016

To poslední foto vypadá na páteř..

klarkanka
autor
21. srp 2016

@drakenn mimi s páteří je uprostřed.. já jsem se ptala na ten levý roh nahoře na ty "bublinky"

drakenn
21. srp 2016

Ano, ty bublinky mohou být tvá páteř

lajla
21. srp 2016

Tipují obratle

evulinkab
21. srp 2016

Já to tipuju na strevo-v nem strevni kličky...Já ted prodelala zánet pánevního dna, chodila na ultrazvuky každou chvili a presne takhle vypadala na utz moje streva🙂
@klarkanka

klarkanka
autor
21. srp 2016

Děkuji všem!!!🙂