Dítě - Beran, máte zkušenost?
Ahoj holky,
dnes mi určili termín porodu na 24.3.2018, vychází to tedy na berana. V mem okolí žádný beran není ale po přečtení charakteristiky se celkem děsím co bude😁. Nějaké zkušenosti???
Dekuji❤️
Tak my jsme doma dvě "beranice" ja a malá, obě narozené ve stejný den 6.4. A jako musím říct, že u nás je to mazec 😃 Má 17měsíců a někdy jsem těžce bezradná. Neskutečně rychle mě dokaže vytočit. 😃 Ale je pravda, že když to zkouším po dobrém a v klidu, tak to má věstší úspěch než když něco přikazuju. Ale tvrdohlavá už je slušně. 😃
ja jsem beran a za sebe musim rict,ze nema rada prikazy a zakazy-musi se se mnou po dobrem-to pak udelam vse,ale kdyz se mi neco prikaze-najust to neudelam 🙂))jinak jsem srdecna a zasadova,milujici.energicka,vim co chci a dokazu to-nevidim v tom problem.....ale jsem tvrdohlava,uminena a taky zbrkla-vse musi byt hned.........-ja mam teda berany rada-maji stavu,energii,nevzdavaji se 🙂)))
doma mam syna byka-hruza 😨)))) jako muj otec-haha
ja si rozumim s blizenci-muj muz,a obe dcery i muj bracha-umim s nimi v klidu zit 🙂))
@smudlinka24 mám segru býka. Často to bylo na ostří nože. Ona tvrdohlavá a já taky, každá jsme si stály za svým.
Ahoj, já jsem beran, partner je beran a většina lidí, které jsem potkala, především při práci a setkáváme se dál, jsou rovněž berani. Nejsem posedlá horoskopy, že bych se na to lidí hned ptala, ale pracuji v HR, takže to vidím v CV. Jsou v práci obvykle úspěšní. Také jsem si vždy přála malého beránka. Určitě sedí ta paličatost, myslím, že pozitivní vlastností je přímost - i když vím, že si udělám nepřátele, řeknu pravdu. I by tomu někdo mohl říkat konfliktnost, samozřejmě se umím ovládat, ale nejsem typ, který třeba nejde řešit reklamaci, protože se bojí ozvat, že ta věc je šunt. Nějaké charakteristiky na nás asi sedí. Jako dítě jsem byla pečlivá, až moc, musela jsem mít nové pastelky, když jedna z nich byla už výrazněji kratší než ostatní, neničila jsem věci, dodnes mám svoje věci z dětství, které vypadají jako včera nové z fabriky...samozřejmě se adaptuji životem, ale je to jen o maličko lepší.
Mám 3 děti, nejstarší je beran a je ze všech nejvíc na pohodu :D nejhodnější dítě :D jako miminko byl klidný, pěkně spal, skoro neplakal, ve školce taky celkem hodný, nikdy nedělala žádné scény, zabavil se sám, šikovný, nadaný na pohybové aktivity, ve škole taky patří mezi ty klidnější a poddajnější :D akorát doma je trochu hyperaktivní, ale to se řeší sportem, kde se vyblbne. Jinak je s ním super domluva. V žádném případě u nás nesedí nějaká tvrdohlavost apod, fakt kliďas, společenský, kamarádský, dítě za odměnu. Mladší je třeba býk a to je mnohem horší, zebejčenej, hysterickej, hrozny pořízení s ním :D berani jsou super, mám i dvě nejlepsi kamarádky narozené v beranu 🙂

Já mám oba syny Berany 😀 I když ten mladší je na hraně (20.4.) a někde je to uváděno už jako Býk. A tchán s tchýní jsou taky Berani. Starší syn je šílený paličák od narození. Mladší začíná svoují tvrdou palici používat až teď. Jinak u staršího jsem taky konstatovala, že úkoly do školy s ním bude jednou dělat manžel, bo já na to nervy nemám. On když si prostě usmyslí, že 1+1 jsou tři, tak s ním nehneš ani párem volů.