Dítě - Beran, máte zkušenost?
Ahoj holky,
dnes mi určili termín porodu na 24.3.2018, vychází to tedy na berana. V mem okolí žádný beran není ale po přečtení charakteristiky se celkem děsím co bude😁. Nějaké zkušenosti???
Dekuji❤️
@barumat mám na to stejný názor =) ty charakteristiky jsou stejně psané tak, že se tam najde pomalu každý..a když ne, tak se k tomu připrdne ještě veledůležitý ascendent, který tomu nasadí korunu, to původní znamení změní a pak už se tam ten člověk prostě najde aspoň v jedné věci:D kdybych měla porovnávat berany u nás v rodině, tak jeden je šikanovaný chudáček, který se bojí vykoktat, další je svéráz a extrovert, pro kterého existuje jediná pravda a sice jeho :D pak jsou tam dva divní, kteří jsou jiní snad každý boží den...pár lidí bez názoru na život, já jsem taky takový divný exemplář..a tak dále=)
21.3 beran - vzteklý jak prase. dupe a je schopný se lehnout i na zem 🙂Vzdoruje a musí být po jeho (2,5 let) . ale má to i poděděné po tatínkovi > nemá šanci 😀.
Neboj pokud na to věříš, tak znamení tě může ovlivnit, ale neurčuje tvojí povahu.
Každý jsme jiný a nejde jen o znamení, ale o naší osobnost, která se vyvíjí
Já jsem beran, manžel je beran a vždycky jsem chtěla děti taky beránky - do stáda 😀 místo toho mám pannu a váhu... Ale teď vidím, že je to úplně jedno, syn, ač panna je beran jak poleno.
@sebkova Jestli jsi ryba a muž váha (a věříš na charakteristiky znamení), tak se holt budete muset sakra snažit, aby to "vylezlo" dřív aspoň o ty 4 dny. 😀 Jinak vás sežere zaživa. 😀 To myslím samozřejmě s nadsáznou, ale oba jste dost citlivý a jemný znamení s ženským charakterem a beran je fakt tvrdej oříšek...
A i když se tu píše, že každej je jinej, já mám opakovanou zkušenost, že když jsem si s někým v životě fakt nesedla, náhodou a často až s velkým zpožděním jsem zjistila, že je to beran. Teda spíš beranice, s chlapama to ještě jakž-takž ujde, u těch se tak nějak předpokládá, že jsou to přerostlý děcka. 😀 Ale jsem člověk, kterej tomuhle fenomému věří a nikomu to nevnucuju. A omlouvám se všem "jiným" beranicím tady. 😉
Moje Mamka je beran, nevlastní otec je beran , manžel je beran a Ja jsem býk 😁 A stejne se všichni milujeme..
Každej si tam najde to svoje. Důležitý je akcendent ne? 🙂 tohle bych moc neřešila.. uvidíte, ze nejdřív se budete bat, aby nešel moc brzy a pak modlit, aby vůbec mimi vylezlo..
mluvím z vlastní zkušenosti 😄😄😄
@sebkova záleží proč sebou mrskne já mám na něj ,,páku´´ snžím se po dobrém co se mu nelíbí najdu kompromis a dáme si placáka, že platí. Když to nezabere tak ho hold řvouího vezmu a odtáhnu. Naštěstí to dělá většinou jen doma. Ve školce a u babiček je zlatíčko > vlastěn to dělá jen mě a já jsem hrozná co to o něm říkám, že to není možné 😀
Mame maleho (2,5 r) Berana a je to pekne cislo. Neposloucha, nic nebere vazne, ze vseho ma jenom hroznou srandu. Je to roztomily mazel, ktery si kazdeho hned ziska. Dobre to vi a uz toho umi vyuzivat, aby mu (skoro) vsechno proslo. Je od narozeni uplne jiny nez jeho starsi bratr Vodnar.
Muj pritel je beran a jako dite byl pry strasne hodny, ja jsem byk a do puberty taky andilek 😀
Hlavne jsou berani skveli, zasadovi lide, kdyz se prijde jak na ne😉
@sebkova Já bych se toho nebála. Spíš bych koukala, co podědí po vás dvou. Je fakt, že na charakteristikách k jednotlivým znamením něco je (mám tátu i manžela berana a nějaké podobné rysy, které sedí na berana, tam vidím). Ale - manžel je beran, já jsem býk, oba jsme tvrdohlaví, takže to se sebou nemáme jednoduché. Dcera je ale váha a je snad ještě tvrdohlavější, než my oba dohromady. Takže tak 😀
Pritelova byvala manželka je beran a je totální tvrdohlava mrcha, nici všechno kolem sebe, zanedbava děti, nechodí do práce, na ničem se s ni nedá domluvit... Priteluv syn ten když se sekne tak s nim nehneš ani za nic😀 Ale třeba moje mamka je beran a je strašně hodná, sice si taky občas postaví hlavu, ale je dá se s ní nějak domluvit 🙂 hodně záleží na výchově 😊
@sebkova Já mám berany ráda a obecně všechny ty rohatá znamení, aspoň mají názor a umí se v životě prosadit. Určitě lepší než porodit dřív a mít nemastnou neslanou flegmatickou rybu...
Máte někdo dítě Střelce?
@sebkova děti ryby jsou nuda, sama jsem ryba ale dost netypická a když vidím jak ta moje mala beranice strká do kapsy skoro všechny znamení, je chytra, bystra, zásadová, když má hranice tak je se cití dobře a dodržuje vše..občas sice vystrčí růžky ale já jsem v podstatě ráda že se bude umět prosadit a nejen tupě nasledovat. U berana je důležité nenechat ho nudit, jinak vyvádi lotroviny, nachystat mu nějaký sport (mají energie na rozdávání), nechat jim trochu té rozhodovací moci( vezmes si zluté nebo modré tricko), rozhodne nic nenakazovat a nesnažit škatulkovat, Chce to s nimi jednat s respektem a pak jsou zlatí, nešetří mazlením, pusinkováním...ale prostě na ně v žádném případě naplatí příkazy a rozkazy...
@kassandra1 Já jsem ryba a necítím se být, nemastná, neslaná a flagmatická😀
Sice nejsem beran, ale blizenec a to je taky priserne znameni. Dcera je take blizenec, nevim jak to zvladnu. Jsem hodne tvrdohlava, naladova, vetsinou to musi byt podle me. My dve si budeme spatne rozumnet. Doufam, ze ne.
@aklin
Tak jsem zvedava na souhru matky byka, otce berana a ditete blizence😀
@aklin tak to mě přijde ten můj chlap váha flegmoš. Než on se k něčemu donutí tak to je něco na mé nervy :D. Mě rozhodí ledacos i když mi uklízečka obrátí rohožku 😅. Minule mi přišel domovník mlátit na dveře, že vysávám v sedm večer a že ON se už dívá na zprávy. Vyřvala jsem ho ze schodů až k jeho bytu a teď denně vysávám zásadně v sedm😅
Ja a muj muzje oba byci. Je nam spolu dobre uz nekolik let a sedime si dobre. Oba jsme uprimni, zasadovi a jsme si oporou. Dcerka je narozena v raka, s temi to mam horsi tak uvidime jak to pujde

Ježíš, neblbněte. V mé ex-rodině je například hned několik býků. Extchán, exmanžel, exšvagr, jejich synovec. Plus já. Dále mimo rodinu hned několik kamarádů, momentálně i moje dcera. A každý je jiný, povahově, temperamentem, emočně... To, kdy lidi vylezou vagínou na svět v tomhle nehraje roli.. 😉