icon

Fotky ze screeningu. Má cenu si připlácet? Díváte se na ně zpětně?

falling
2. zář 2019

Ahoj holky, v pátek mě čeká protrimestrální screening a dopředu musím říct, zda budu chtít fotky. Zajimala by mě vaše zkušenost, jestli se vůbec na ty fotky zpětně díváte, jestli má cenu si je připlácet. Nejde vůbec o peníze, spíš o to, jestli to nebude jen další flashka, co se bude válet v šuplíku. Fotky z běžného ultrazvuku mi gynekolog dává.

kkacca
•
2. zář 2019

Ahoj, z prvniho screeningu podle me zbytecne 🙂

pabka
•
2. zář 2019

Dceri je 7 a ještě jsem je neviděla 😂🙈 teď už ani nevím, kde to CD máme.

verionka
•
2. zář 2019

Mně naopak na prvním screeningu doporučovali si vzít tam, že na druhém už je dítě tak velké, že tam není pořádně vidět celé..

dat
•
2. zář 2019

Ano nechala sem si fotku, je krasna je tam cele.miminko, z druheho screenu take super 🙂

makronka222
•
2. zář 2019

Mam fotky. Jsou v krabici s fotkama. Stoji to 100,- takze banalita.

malenka3
•
2. zář 2019

U prvního jsem ji platila, koukla jsem od té doby asi 2x. U druhého nemám zatím žádnou fotku a asi porodím bez fotky UTZ. Čumím pořád na fotky dítěte od narození až do teď a dojímám se se slzami v očích. Fotka UTZ se mnou nedělá vůbec nic 😀 Zvlášť, když jsou všechny na jedno brdo 🙂

ivuska1986
•
2. zář 2019

@falling ahojky, já mám úžasnou fotečku z prvního screeningu, rády na ní s dcerou koukáme, mám ji i v peněžence, v rámečku, v albu.

veronikava
•
3. zář 2019

Já jsem teda na prvním screeningu dostala jednu fotku, která byla v ceně na to se mě nikdo neptal🙂. Pak jsem byla na druhem a z toho mám 3 fotky a teď chci fotky na flashku až budu na kontrole u mé doktorky to budu 27tt+1.. to už miminko vypadá fakt jak miminko, tak mi doktorka řekla, že z těchto fotek budem mít větší požitek😄. Jinak samozřejmě mám taky z každé kontroly fotečky, ale fakt pěkné kde je i obličej byly až na tom druhem screeningu, takže jsem si nechala poradit kdy si je nechat nahrát🙂.

jituli84
•
3. zář 2019

Mě to na prvním ani nikdo nenabízel, daly mi jen fotku 🙂

daisymaminka
•
3. zář 2019

U gynekologa jsem fotku nikdy nedostala. Mám 3 fotky ze 3 velkých UTZ dělaných mimo ambulanci mého gyn., tedy z 12, 22 a 32 tt. Ta první je jediná fotka, na které je zachyceno celé miminko. Všechny fotky mám v albu, případně v knížce, kterou dceři píšu. Jsem na fotky a vzpomínky "blázen", ale dělám to hlavně pro dceru. A alba i knihu si jednou za čas prohlížím, teď už i s dcerou. 🙂 Na CD nemám žádné foto ani video, to bych si asi nikdy neprohlídla.

blueyonder
•
3. zář 2019

@daisymaminka prosimtě, jaka je ta fotka z posledního screeningu? Jdu taky ve 31tt, tak doufám, že to má ještě smysl a bude něco vidět. Chtěla bych tu 3D fotku.

zelenoockaa
•
3. zář 2019

Já si nechala z každého jednu vytisknout a jsou v albu 🙂

daisymaminka
•
3. zář 2019

@blueyonder Dr udělal několik snímků obličeje a pak vybíral a vybíral a vytiskl 3D foto toho obličeje. 🙂 Foto, na které si je dcera fakt podobná. A hlavně celý táta. 🙂

leymea
•
3. zář 2019

Na prvnim screeningu jsem dostala cca 6 fotek. Ja jsem zas takova, ze si je beru vzdycky 😀 dokud neni mimco na svete tak se koukam aspon na tyhle fotky 😀 ale je pravda, ze u prvniho jsem to prozivala vic 🙂