Hledám práci a jsem těhotná. Vezmou mě?
Ahoj maminky,
momentálně jsem nezaměstnaná a zjistila jsem, že jsem těhotná. Samozřejmě si aktivně hledám práci a absolvovala jsem i několik pohovorů. U každého zaměstnání však vyžadují před nástupem lékařskou prohlídku. Co mám teď dělat? Když zjistí, že jsem těhotná, tak mě nepřijmou a bez práce být taky nemůžu:( Prosím o radu. Děkuji
@mamio toho se právě taky trochu bojím, že třeba budu mít větší břicho a všimnou si. Zkusím to risknout a uvidíme. Můžu se zeptat kdy si nastoupila do práce a po jak dlouhé době tě vyhodili? Já jsem zatím úplně na začátku, takže když nastoupím někde během příštího týdne, tak bych to ty tři měsíce mohla zvládnout utajit.
Zdravim, sdovoleni se vmisim do diskuze, at nezacinam novou.
Zensky, nevite jak je to s materskou, kdyz delam puluvazek? Od konce brezna do 30.9. Jsem byla v jednom zamestnani na pul uvazku a od 11.10. Doted jsem v jine praci na pul uvazku. 270dni bych splnila, koncit v praci zatim nebudu, termin mam v srpnu..

@jjasmina Ono asi záleží kde, dřív jsem pracovala v obchodě s oblečením a tam bylo 7,5hod na směnu. Mám teď několik pohovorů, tak uvidíme. Určitě nebudu vybírat pouze podle peněz, ale také podle té pracovní doby. Také si myslím, že ty dvanáctky a krátký dlouhý týden by mohlo být dost náročné