Jak se zbavit nafouklého břicha v těhotenství?
Zdravím, jsem v 5tt a už několik dní mě trápí extrémní nadýmání. Mám šíleně tvrdé a nafouklé břicho a nejde mi skoro myslet na nic jiného. Je těžké to přečkat v práci, ale nechci chodit na nemocenskou kvůli “plynům”. Je něco co vám pomohlo? Ja už z toho šílím. Zlatá ranní nevolnost kdy jsem se vyzvracela a bylo dobře, tohle trvá neustále cely den. Zkoušela jsem různé polohy na uvolnění, masírování břicha, vitamin B, Magnézium citrát, espumisan, teplé obklady na břicho a nic nepomáhá, ani trochu. Nemáte nějaké rady? Už jsem fakt zoufalá
@anonym_0d3525 tuhle diskuzi jsem četla, ale nikdo nepíše žádné rady co by pomohlo 😔 už se mi k tomu přidala i řídká stolice a křeče v břiše, celé dny jen ležím v klubíčku a modlím se kdy to skončí. Na ultrazvuku bylo vše v pořádku
@anonym_0d3525 tuhle diskuzi jsem četla, ale nikdo nepíše žádné rady co by pomohlo 😔 už se mi k tomu přidala i řídká stolice a křeče v břiše, celé dny jen ležím v klubíčku a modlím se kdy to skončí. Na ultrazvuku bylo vše v pořádku
@sasina12 Křeče v břiše? Můžeš mít cympylobacterii, drž dietu a uvidíš, zda se to zlepší.

https://www.modrykonik.cz/forum/1-trimestr/extremne-nafoukle-bricho-v-1-trimestru-co-s-tim/