Jaká jména máte jako favority pro Vaše děťátko?
Ahoj holky..jake jména mate jako favority pro Vaše děťátko?
Původně jsme mysleli, že to bude buď Vašek nebo Jeník. Pak se mi do toho začal motat i Toníček a ve finále se z mnoha dalších důvodů rozhodujeme mezi Davidem a Jakubem 🙂
Holčička to nejspíš nebude, ale tam jsme byli za jedno, že by to byla Adéla nebo Ema.
u nas chlapecek Tobiášek a pritel chce holčičku Esterku a mě se moc libi ješte Dianka
Jsem v 11tt. a zatím nemáme vybráno, je to trochu oříšek.Rozhodneme se až podle pohlaví pak už bych mimču chtěla začít říkat jménem.Doma máme Dominika, Damiána a Kláru.😉
My budeme mít (nejspíš) Damiánka a doma už máme Ondráška. Pro holku jsme měli vybranou Nelinku
my jsme rozhodovali hodně dlouho .... měli jsme asi 5 holčičích a asi 8 klučičích .. nakonec vyhrála Emička a případně pro chlapečka jsme měli vybraného Vojtíška 🙂
Doma máme Davídka a teď to bude Maxmilián kdy by to byla holčička tak by to byla Barborka,ale máme zatím potvrzeneho klučíka 🙂
Ja jsem si hrozne prala Alici, ale cekame chlapecka a bude to Michal. Doma uz mame Dominika.
Milos a Bozena. Jmena z rodin, kluk po tatovi a holka po me druhe mamince a babicce. Doma nam beha Alexandra 🙂
Doma mám Tadeáše a Jakuba ted čekáme holčičku zatím Emily do srpna ale daleko 😇 jsem pořád zabořena v knize se jmény 😉
@victress Je to smutný, ale je to tak, no...ale vzhledem k našim jménům (já Lucie a muž Petr), a k tomu, že jsem knihovnice, nemůžu jinak, to uznejte 😀
Mám Alexandra, Viktora, Alfréda. Prvorozená dcera by byla Marta, po ní by byla Zora.
Budeme mít Toníčka, a kdyby to čistě náhodou byla holka, tak asi Amálka. Ale s holčičím jménem jsme se hodně trápili a hledali. Amálku jsem chtěla odjakživa, ale nějak mi poslední dobou nesedělo to jméno, takže jsme rádi za kluka 😀.

holčička - Margarete
chlapeček - Xavier