Je možné být těhotná?

sariiinkaaa
3. črc 2019

Ahoj holky je tu někdo kdo má stejnne skusenosti. Byla jsem na ginde kvůli spozdeni. Doktor mi řek že těhotná nejsem podle ultrazvuk a podle krve taky ne.Po další kontrole mi zjistil že jsem 9 týdnu. Je možný že to neviděl, až od 9 týdne ani skrve nic. Máte někdo podobnou zkušenost.

sudylichozrout
3. črc 2019

@sariiinkaaa Je otazkou, kdy jsi tam byla poprve. Pokud cerstve po vynechani, nemohl videt opravdu vubec nic. Krev se pocita jako negativni do 10 jednotek hCG, nekteri lekari vsak berou jako nevativni i vyssi hladiny. Maji zkusenosti, ze to mnohdy nedopadne, tak nechteji zenu stresovat. Navic hCG stoupa opravdu kazde zene jinak. Vsechno tohle se mohlo zkombinovat tak, ze ti lekar nejptve rekl, ze tehotna nejsi. Take je ale mozne, ze lekar byl trochu lajdak a nevenoval ti tolik pozornosti, kolik by mel. Tezko rict.

sariiinkaaa
autor
3. črc 2019

@sudylichozrout byla jsem tam po prvním vynecháním men.. A vlastně mi to takhle zjistil u obou holek. Tet mám podobný problém. Nedostal jsem to. Mám 14 dní spozdeni. A nakrvi nic a ultrazvuk taky nic. Tehitensky test pouzedu slabá čárka. Asi se to bude opakovat nebo nevím.

leniczka23
3. črc 2019

@sariiinkaaa ono je vlastne uplne jedno jak dloujo mas zpozdeni..pokud nevis kdy byla ovulace nemusi byt nic videt i tyden po vynechane ms pokud byla ovupace dyl. Takze nejlepsi bude pickat, nebehat hmed na gyndu ale pockat az budes mit na testu silnou druhou carku a az tak po 14 dnech od silne carky zajit na gyndu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru