icon

Je možný odtok plodové vody ve 12tt?

teruly
30. zář 2015

Ahoj,
Nemáte někdo zkušenosti s odtokem plodové vody ve 12tt? Nevím zda je to vůbec možné.
Poslední dva dny jsem měla zvýšenou teplotu a ze včerejška na dnešek zimnici a horečku 38,9°, to mne probudilo a hned jsem ji srazia paralenem (doporučeno od doktorky).Nicméně dopoledne jsem měla silné nevolnosti a během toho, jak jsem měla žaludek v jedné křeči ze mě najednou vytekla spousta vody, nejdřív jsem si myslela zda jsem třeba trochu neucvrnka, ale když jsem se pak posadila, tak znovu - byla mírně zbarvena do růžova. Tak si říkám, zda to nemohla být plodovka (byl toho cca šálek kávy). Nicméně žádné další problémy nemám- dodržuji klid, beru ascorutin a utrogestan, poněvadž stále mírně špiním, ale gyndařka říkala, že je vše ok i na utz v pá bylo mimi krásné a čilé.

petrusew
•
30. zář 2015

@teruly pokud by to únik vody byl, gynekoložka by to na utz měla poznat. Pokud jsi byla poté na utz a podle doktorky je vše v pořádku, nestresovala bych se.

teruly
autor
•
30. zář 2015

Toto bylo dnes, na utz jsem byla v pátek... a je vůbec možné, aby takto brzy odtekla plodovka? Nikdy jsem o tom neslyšela...

lv
•
30. zář 2015

nezdá se mi to, píšou, že v 10tt je množství 30ml asi, což je třetina deci, a šálek kávy by to tedy nedalo určitě..nějaký výtok, únik moči bude asi pravděpodobnější.

teruly
autor
•
30. zář 2015

@lv nevím kolik přesně toho bylo, přišlo mi toho dost, možná přeháním... a teď ze mě vypadl kus čehosi, vypadá to jak kuřecí játra tak 2x1 cm... :\ pardon za ten popis... no, zítra to gynda jistí... jen jsem chtěla vědět co od toho mohu očekávat. Nemám ráda překvapení.

jesie28
•
30. zář 2015

raději bych zajela na pohotovost. Nemáš bolesti?

gepe
•
30. zář 2015

@teruly bohuzel za me to mohla byt plodovka a kureci jatra kus delozni sliznice (taky jsem tak prirovnavala). Horecka atd neni v poradku, radsi si zajed na pohotovost, muze se bohuzel jednat i treba o pocinajici potrat ☹

karlajasmine
•
30. zář 2015

taky bych radeji zajela na pohotovost..nechci strasit ale plodovka naruzovela byt muze :(..

pajiskazemlyna
•
30. zář 2015

Okamžitě bych jela na pohotovost.....

iveta93
•
30. zář 2015

Viděla bych to spíš na nějaký výtok, ale jelikož z tebe padají "kuřecí játra" tak bych taky zajela radši na pohotovost. Podle mě je lepší tam jít zbytečně než něco zanedbat a potom si to vyčítat.

jesie28
•
30. zář 2015

Nechci strašit, ale jestli z tebe jdou i kusy, tak bych jela hned. Aby nedocházelo k potratu ☹ Raději jet zbytečně než vůbec.

martinkka
•
30. zář 2015

rozhodně bych jela okamžitě na pohotovost

petrusew
•
30. zář 2015

v tom připadě jeď okamžitě do nemocnice

no_title
•
30. zář 2015

Budu držet palce.

barulina
•
30. zář 2015

držím pěsti

crofinka
•
1. říj 2015

Doufám, že všechno dobře dopadlo 🙂

jesie28
•
1. říj 2015

Taky držím palce, aby bylo všechno v pořádku.