Je možný odtok plodové vody ve 12tt?
Ahoj,
Nemáte někdo zkušenosti s odtokem plodové vody ve 12tt? Nevím zda je to vůbec možné.
Poslední dva dny jsem měla zvýšenou teplotu a ze včerejška na dnešek zimnici a horečku 38,9°, to mne probudilo a hned jsem ji srazia paralenem (doporučeno od doktorky).Nicméně dopoledne jsem měla silné nevolnosti a během toho, jak jsem měla žaludek v jedné křeči ze mě najednou vytekla spousta vody, nejdřív jsem si myslela zda jsem třeba trochu neucvrnka, ale když jsem se pak posadila, tak znovu - byla mírně zbarvena do růžova. Tak si říkám, zda to nemohla být plodovka (byl toho cca šálek kávy). Nicméně žádné další problémy nemám- dodržuji klid, beru ascorutin a utrogestan, poněvadž stále mírně špiním, ale gyndařka říkala, že je vše ok i na utz v pá bylo mimi krásné a čilé.
Toto bylo dnes, na utz jsem byla v pátek... a je vůbec možné, aby takto brzy odtekla plodovka? Nikdy jsem o tom neslyšela...
nezdá se mi to, píšou, že v 10tt je množství 30ml asi, což je třetina deci, a šálek kávy by to tedy nedalo určitě..nějaký výtok, únik moči bude asi pravděpodobnější.
taky bych radeji zajela na pohotovost..nechci strasit ale plodovka naruzovela byt muze :(..
Viděla bych to spíš na nějaký výtok, ale jelikož z tebe padají "kuřecí játra" tak bych taky zajela radši na pohotovost. Podle mě je lepší tam jít zbytečně než něco zanedbat a potom si to vyčítat.
Nechci strašit, ale jestli z tebe jdou i kusy, tak bych jela hned. Aby nedocházelo k potratu ☹ Raději jet zbytečně než vůbec.

@teruly pokud by to únik vody byl, gynekoložka by to na utz měla poznat. Pokud jsi byla poté na utz a podle doktorky je vše v pořádku, nestresovala bych se.