Jsem těhotná, ale podle gynekoložky "je to malé". Co teď?
Dobrý večer, dnes jsem navštívila konečně svou gynekoložku a jsem v rozpacích ☹ vše probíhalo normálně, poslední menstruace 5.7. podle jejich výpočtu by mělo být něco vidět. Nejprve mě vyšetřila na tom stole, nevím jak se to nazyva, potom na lehátku do mě vrazila tu dlouho věc (omlouvám se, že neznám názvy nástrojů, ale naše doktorka to nikdy nepojmenovala). Chvíli se dívala na momitor, a potom řekla, že je to nějak malé. Jak sakra malé? Co tím myslela že malé? Samozřejmě že jsem se jí zeptala, ale ona jen že mám přijít 3.9. a že to snad povyroste. Potom 5.9. mám přijít na krev a potom mě pošle na nějaké vyšetření do Budějovic.
Myslíte, že je všechno v pořádku? Já mám strach, snažili jsme se už nějakou dobu a nechtěla bych, aby se něco zvrtlo ☹
@janinaklinku dobry den, jak to nakonec dopadlo?
@kacenka.pospi dobrý večer, nakonec jsem se odhodlala a skutečně přešla k jiné doktorce a musím říct nebe a dudy.. Nová doktorka je mladá, strašně hodná a sympatická, hezky se o nás starala. Sice jsem dvakrát skončila na pozorování v nemocnici kvůli podezření na preeklampsii, ale nakonec se mi narodil krásný zdravý chlapeček 🙂
@janinaklinku tak to jsou ty nejkrasnejsi zpravy!! Moc gratuluji ke kloučkovi!!
@kacenka.pospi Děkuju 🙂
@janinaklinku Moc gratuluji! 🙂
@bayt děkuju 🙂
@janinaklinku Tak to je super a gratuluji. Já se taky dočkala, ač teda u mě to tou preeklampsií skončilo, ale kluk se má k světu i tak 🙂
@merope To je skvělá zpráva 🙂 gratulujeme 🙂 letos je to samý kluk 🙂

@astyna děkuju 🙂 snažím se být v klidu, myslet pozitivně a vydržet to 🙂 kdyžtak taky změním doktorku, snad budou ještě někde brat, za tuhle jsem byla tenkrát ráda, že mě vzala. Snad měla jen špatný den a příště už bude o něco milejší 🙂