icon

Jsem v 10tt a ještě mi nebylo ani jednou špatně

andyhruskova
14. říj 2016

Ahoj chtěla bych se zeptat, jsem v 10tt a zatim mi nebylo ani jednou spatně. Nemůže to znamenat něco špatného?

nadla
•
14. říj 2016

ahoj, každá to máme jinak. Ničeho se neboj. Já ani nevěděla, že jsem těhotná, dokuď jsem si neudelala test, zvracela jsem jen parkát a teď zas jak kdyby mi nic nebylo. 🙂

tammm
•
14. říj 2016

Buď ráda,že ti není zle.

dzogobela
•
14. říj 2016

@andyhruskova mne taky nebylo spatne. Kdyby mi nezacalo rust bricho, tak bych do nejakeho 20. tydne skoro nevedela, ze jsem tehotna 🙂

andyhruskova
autor
•
14. říj 2016

Děkuji za odpovědi 🙂

drakenn
•
14. říj 2016

Mám 2 syny. Ani u jednoho mi nebylo zle. A kluci jako buci!!

marcela2222
•
14. říj 2016

Taky mi vůbec nebylo špatně 🙂 ani jednou 🙂

andyhruskova
autor
•
14. říj 2016

Moc děkuji za odpovědi a za uklidnění🙂

lajla
•
14. říj 2016

@andyhruskova vymenim jó😉 můžete blít a mi bude skvěle, beru😉

kacenka1111
•
14. říj 2016

Me nebylo ani u jednoho a nikdy jsem nezvracela.

pap8
•
18. říj 2016

Ahoj, mě teda taky není z ničeho špatně, takže z toho taky mám blbej pocit, ale jsem trochu unavená a cítím se nafoukle, takže nemůžu zatáhnout břicho, páč už před těhu jsem měla už faldík. Ale tak jsem ráda, že mohu normálně chodit do práce a nikdo to na mě zatím nepoznal..

klara2606
•
18. říj 2016

Ahoj já jsem za celých 8 měsíců ani nevěděla, že jsem těhotná. Až v 9tém měsíci jsem otekla a to bylo vše. Jo a v 6tém mě trochu bolela stydká kost. Jinak nic. Buď ráda.

zandi
•
18. říj 2016

@andyhruskova buď ráda!!!!😂 ja problila celý těhotenství...od 6 tt do 34 tt a věř, že to bylo peklo. Nepozoruj se tolik.

blauen
•
18. říj 2016

@andyhruskova Ahoj, uzivej si těhotenství a bud rada, za to jak ti je, jsem ve 29 tt a nevím co je to zvracení, bolest hlavy. Kdyby mě mala neobdarovavala krásnými kopanecky v bříšku tak ani nevím, že ji tam mám. To že ti je dobře neznamená že je něco spatne, naopak uzivej si toho jak ti je.