Kdy jsem otěhotněla? Nepravidelný cyklus

garib
20. zář 2017

Dobry den mam otazku, mam celkem nepravidelny cyklus nekdy 35 dni nekdy 32, posledni MS byla 30.7. 2017, pote uz zadna neprisla , test mi vysel poprve pozitivni 17.9. Jak mama test tak jiny byly dve carky sice slabsi ale byly, clear blue mi ukazal 18.9. Ze jsem 2-3tyden , hned na to jsem byla u dr na ut jeste nic a hcg 19.9. 798, chtela jsem se zeptat zda je mozne abych otehotnela 3.9. Kdyz v tu dobu jsem cekala ms, a nebo to vychazi podle tech 3 tydnu na na 29.8 je to velmi dulezite .. a kdy jste videli neco na ut vy? Da se podle hcg opravdu presne zjistit ktery jste den od poceti? Diky moc za kazdou reakci

sonka.77
20. zář 2017

Myslím, že přesné datum otěhotnění už takhle zpětně nejde zjistit. Ty dva možné dny jsou u sebe blízko a pokud vůbec netušíš, kdy byla ovulace, tak je to 50:50.

garib
autor
20. zář 2017

No ja myslim ze 34 dni od posledni ms je uz pozde na otehotneni , ten 29 mi sedi vic , podle hcg by to melo byt 3tydny .. tak nevim

hanafaustyna
20. zář 2017

Ja jsem otehotnela 60.den cyklu,takze me je mozne vse 🙂

linee
20. zář 2017

@garib an,podle hodnoty hcg to bylo 2-3 tyden,cili nekdy zacatek zari,tipla bych prvni dny v zari. Ale s jistorou ti to nikdo nerekne.

absintka19
20. zář 2017

Bohužel jen utz dokaze alespon odhadnou kdy k tehu doslo, ale na 100% ti to nikdo nerekne. Ono ovulaci muzes mit v jakekoliv fazi cyklu. Ani hodnota hcg ti stari tehu nerekne.
Zde jen doufat, ze otec ditete je ten "spravny" 🙂
Terminy jsou blizko u sebe a tezko rict pokud v tu dobu byl pohl.styk (a ne jeden) z ktereho styku doslo k tehu....
Spise bych tipovala ze k ovulaci mohlo dojit cca kolem 22.8-26.8 (dle delky cyklu). Ale jsou to jen pravdepodobne odhady.

agnes2ivory
20. zář 2017

Jelikoz tam mas rozmezi jen peti dnu, tak ti to nikdo nerekne. S jistotou ani gynekolog. Bohuzel. Proc je to tak dulezite?bralas nejake leky? Nebo jsou ve hre dva tatinkove?

eliza1
20. zář 2017

ono je to možné asi kdykoli.. já měla poslední MS 1.2 a otěhotněla jsem ze sexu 1.3 🙂 ( doufám :D ) jako na jistotu Ti to nikdo neřekne... jestli si myslím co si myslím že řešíš to z toho důvodu co mě napadl tak jsem na tom stejně a to mám rozmezí 8 dní a vůbec netuším kdy k tomu došlo... ani dr ... a jestli se ptáš jen tak, tak je snad jedno kdy to bylo a těš se z těhu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru