icon

Kdy jste poprvé pocítily těhotenské nevolnosti?

sindy2
19. lis 2015

Ahoj všem. Jsem poprvé těhotná a kdybych několikrát na vlastní oči neviděla // čárky na těhotenském testu a neměla potvrzení od gynekologa, tak si snad ani nevšimnu. Jím "všechno", nevolnosti žádné, jen občasné tlaky a pnutí v děloze, tak si říkám, zda se vůbec objeví či nikoliv....proto by mne zajímalo, měly jste či ne nevolnosti v těhotenství? Musí být pravidlem?

veruska007
19. lis 2015

Úderem 8.tt, snad na hodinu přesně, ve všech těhotenstvích. Jen délka se lišila, v rozmezí ukončeného 13. - 30.tt.

terez225
19. lis 2015

@sindy2 Ahoj i tobě, já jsem na tom byla v začátku podobně jako ty , absolutně žádné nevolnosti , sem tam tlak či pnutí vlastně jsem ani dlouho nevěděla , jsem těhotná 😀 nevolnosti nepřišly ani jiné příznaky, já jsem se pořád bála ať je všechno v pořádku , pak jak už byly pohyby hned to bylo veselejší. Myslím ,že nevolnosti a typické těhu příznaky určitě nemá každá. 🙂 a buďme rádi ,že nám není špatně ... některé opravdu hodně trpí ☹

kejt29
19. lis 2015

Vubec jsem je nemela...

betelgeuzz
19. lis 2015

Nevolnosti jsem neměla, ani jiné příznaky. Kdybych si nedělala test, tak to snad poznám až na rostoucím břiše 😀 Teda ještě kromě ztráty MS. Buď ráda a užívej si to. 🙂

kattynka1
19. lis 2015

V 8.tt to začalo a mám je do teď. Buď ráda, že nevolnostmi netrpíš, opravdu není o co stát 😉 Já závidím těm, které nevolnosti vůbec neměly 😀

zzandulkaa
19. lis 2015

Nevolnosti pravidlem nejsou. Mě se ale nevyhnuly. Začly v 5. týdnu a skončily asi čtrnáct dnů zpátky, tj. v 17. týdnu.

ivis
19. lis 2015

u mě začaly v 5tt a skončily až porodem🙂 a byl to masakr, takže jsi velmi šťastná žena, když je nemáš, není o co stát 😉

milius
19. lis 2015

Buď ráda 🙂 já to taky nevěděla, po 5 týdnech co jsem to nedostala jsem si udělala test a pozitivní. to jsem zrovna měla strašnou angínu (asi kvůli snížené imunitě v těhotenství, byl to fakt opruz!!). a jak jsem zjistila, že jsem těhotná, hned začaly nevolnosti 🙂 ach ta psychika 🙂D

ma_jo
19. lis 2015

nemusí být 🙂 . Mě teda špatně bylo, ale teď, v 11. týdnu už se to hodně zlepšilo a taky si začínám připadat docela normálně až netěhotně 🙂 . Už aby začalo pořádně růst břicho 😀

barumat
19. lis 2015

Já neměla nevolnosti vůbec, ani náznak. Jen jsem měla chuť na zdravý věci (bílej jogurt, dušená zelenina, ovesný vločky) a naopak jsem neměla vůbec chuť na sladký, ale jinak jsem si připadala úplně normálně. Příznaky byly jen zezačátku únava a až do nějakýho 12. týdne hodně bolavý prsa (však taky vyskočily o dvě čísla). Buď ráda, nevolnosti jsou určitě hodně omezující a nepříjemný, je prima se cítit dobře 😉

rsr
19. lis 2015

při prvním těhotenství nic, při druhém mi bylo špatně ještě před vynechanou menstruací a pak asi čtyři měsíce

makynaeliska
21. lis 2015

U Elisky jsem od nejakyho 8tt do zhruba 15tt byla uplne na odpis,jedine co jsem pozrela byla voda z kohoutku a voda z vyvaru,kazde rano jsem zvracela a nefungovalo na me nic....Citila jsem se jak na kolotoci celej den,byla jsem rada kdyz jsem dosla nakoupit do obchodu naproti....Ted jsem v nejakem 5tt a kez by u me platilo ze je to pokazde jinak 😊

pekkaa
21. lis 2015

U me zacaly asi v 8tt. Nabeh byl ale postupny, tak tezko rict kdy presne to bylo.. Ale nikdy jsem nezvracela. Jenom takovy pocit a s tim spojene nechutenstvi.. Skoncilo to zhruba v 14-15 tt

lucie_vavi
6. pro 2015

od 6 tt celodenní nevolnosti, teď 13 tt a malinko se to zlepšuje

qz
6. pro 2015

7. a 8. tyden, jinak nic, vyzrala jsem si to jinak 🙂

janesafari
6. pro 2015

V prvním těhu se mě udělalo zle jen jednou a to ještě před uděláním tt...Jinak během celého těhu nevolnosti žádné-čekala sem holku
A druhé a ted i třetí těhu mě bylo nonstop nevolno bez zvracení od 4 do 12tt a obě těhu kluci...
Jinak teda -co těhu,to jiné chutě
co těhu-tak rostu rychleji a co dítě-to větší bříško...
co těhu-tak sem si prostě vyžrala něco jiného.... 😉

laskypa
8. pro 2015

Ahoj..také jsem poprvé těhotná..ze začátku jen bolesti prsou, nyní mi přijde že mám pořád hlad 😀 a pokud jde o nevolnost tak ta je zatím úplně na minimu..občas mi přijde že je mi trošku šoufl ale ok. Takže též čekám kdy se to rozjede 😀

lendulina
8. pro 2015

asi 7. nebo 8. týden, dělala jsem si oběd a po celou dobu vaření mi to divně smrdělo, no a asi po dvou, třech soustech jsem to vyzvracela :D

littlecharm
8. pro 2015

Asi v 7-8 tt a držely se mě pěkně dlouho, konec nevolností po 1.trimestru se nekonal. Spíš se stupňovaly, parádička! Ale moje malá kočička za to stála! 😀

niikkola
11. pro 2015

Ahoj ja jsem v 8 tt a nemam žádné nevolnosti a nic mne nesmrdi☺ kazdy to ma jinak a jsem taky poprvre tehotna☺

kuliseks
11. pro 2015

Jsem ve 37.týdnu a špatně mi nebylo ani jednou. Jen problémy s kyčlemi, třísly od půlky těhotenství nějak. Nemůžu pořádně ležet ani se přetáčet kvůli nohám. Snad to přejde. Jinak nic.

hannika08
14. pro 2015

Mě začali nevolnosti koncem 7. týdne . Vždy ráno co jsem vstanula z postele ( pocit na zvracení, a zatmění před očima ) takže sotva jsem si sedla nebo došla aspon po probuzení na zachod , tak jsem si hned musela lehnout a zvednout nohy 😀 tak na 5 min než to přešlo. Proto jsem vždy pak mívala u postele piškoty a něco k pití a to mi dělalo dobře. Takže rána jsem pak mšla ok , ale pak prozměnu mě slabost doprovázela během dne . A tak jsem si vždy sedla a co nejrychleji něčím zajedla. Koncem 3.měsíce vše vymizelo , ale ted jsem 15+6 a zase mě trápí nevolnosti obden ( žáha. tlak žaludku, do toho i záda, hlava a unava) Tak snad už vše pomine 😀 5. měsícem 🙂