Levnější vitamíny pro těhotné, poraďte
Ahoj 🙂 u prvni dcery jsem brala femibion a chytre miminko, ale oboje mi ted prijde ze dost zdrazilo, muzete mi prosim poradit levnejsi vitaminy, se kterymi mate dobre zkusenosti 🙂 ,krom obycejne listovky 🙂 diky moc
@aiva01 to jsem taky slysela 😀 a u me to nebyla pravda 😀 prvni dcera u ktere jsem femibion brala o zacatku az do konce a I behem kojeni mela 3540g a druha dcera u ktere jsem to fakt flakala a spis je nebrala 😀 mela 3920g 😀 obe jsou narozene 40+5 😀
Kupuju Superfolin od Chytrého miminka. Jsou s naštěpenou listovkou jako Femibion. Kdybych ji nepotřebovala, tak koupím jen ty z DM, skyšela jsem na ně jen chválu 😉
v tomto je dobrej Femibion, obsahuje všechno co těhotná žena potřebuje.
Brala jsem v minulém těhu i v tomto těhotesntví beru vitamíny pro těhotné z DM, stojí do 100 a vyjdou na dva měsíce. Srovnávala jsem složení tehdy i s jinými vitamíny pro těhule a složení je víceméně stejné..takže potom člověk platí za značku...po gs mamavitu jsem třeba minulé těhu zvracela..bylo to děsný, nemohla jsem je brát, ale ty z dm byli v pohodě🙂Brala jsem je i v době kojení🙂
Akorát v minulém těhu jsem přidala takové globule s tukem, myslím nějaké ty omega na vývoj mozečku a očí🙂
Mela jsem z dm a blila jsem po nich. Teď mám chytré miminko a zatím ok

Ahoj, já jsem si pořídila z DM vitamín A-Z Mama (60 tablet) za 70,- Kč , pak tobu klasickou kyselinu listovou, a ještě jsem si koupila Multivit Ca+Mg+Zn a piju Magnezii 🙂