icon

Nejsem schopna pracovat kvůli šílené únavě, 1. trimestr

meg124
18. črc 2016

Pěkné odpoledne přeju.

Chci se zeptat - máte někdo zkušenosti s velkou únavou a slabostí?
Připadám si trapně, protože většinu času sedím v kanceláři, ale i tak nejsem schopná pracovat. Dříve jsem zvládala zastupovat i kolegyně v běžné pracovní době a odvedla jsem opravdu hodně práce, ale v 5tt najednou zlom a během dne si musím lehat na stůl, podpírat si hlavu, zavírají se mi oči, vůbec mi to nemyslí, dokonce jsem už párkrát udělala několik chyb. Za celý den udělám práci, kterou jsem dřív zvládla za 2 hodiny - a to opravdu nepřeháním.
Když tu nejsou kolegyně, tak ležím na stole, protože prostě nemůžu.
Některé dny jsem si už i vzala dovolenou a spala jak zabitá do odpoledne. Ani doma nezvládám nic, ani uklidit nádobí, ani skládat prádlo - všechno dělá manžel. Přijdu z práce, padnu do postele a spím až do rána. Úplně neschopná.

Máte s tím někdo zkušenosti?

Díky.

Strana
z2
alexah89
12. srp 2016

@meg124 jo. Ono se toho naslo vic, jeste mi zlobi jatra, takze je to na houby cele, ale to jen ze jsem si na vas vzpomnela, ze nekterych se unava drzi i po prvnim trim. Ja jsem 22+6

joena
14. zář 2016

Tak ja uz sem v 12tta unava me celkem prechazi.jak ste na tom vy|?

meg124
autor
14. zář 2016

@joena Zítra 17tt a už jsem byla i týden na neschopence kvůli únavě... a od zítřka jdu asi zase...

alexah89
14. zář 2016

@meg124 nech si znovu nabrat krev, jestli to neni anemie

joena
14. zář 2016

Taky bych to tak videla.urcite se poptej u doktora aspon pro zichr..

joena
14. zář 2016

nebo co ti k tomu rekl doktor?

meg124
autor
15. zář 2016

@alexah89 @joena no, doktorka se k tomu moc nevyjadřovala, jen mi nabídla tu neschopenku. Napadlo mě, jestli mi třeba nechybí železo... už jsem si jednou o krev řekla, tak mi je trochu blbý si zase říkat, aby mi udělala další testy..

weronicaaaa
15. zář 2016

Já sem na začátku teda vůbec unavená nebyla..to se dalo ještě vyspat 😃 ale teď už nevím,jak si lehnout,tak v práci to dycky přetrpím a odpoledne chrním 😃

meg124
autor
15. zář 2016

@weronicaaaa To jsi dobrá, že ještě chodíš do práce. Před těhu jsem si říkala, jak budu taky chodit až do konce - a nečekala jsem, že mě to tak odrovná 🙂

alexah89
16. zář 2016

@meg124 fakt si rekni, jak uz jsem psala, me nahodou diky zanetu ledvin prisli na tolik veci, ze uz jsem celkem stravila 3 tydny v nemocnici

weronicaaaa
16. zář 2016

@meg124 na mateřskou jdu za měsíc,tak to už doklepu 🙂 mám lehkou práci a super kolektiv. Jen to vstávání je naprd,jinak pohoda 🙂

joena
16. zář 2016

@meg124 A beres naky vitaminy?

katgatoo
16. zář 2016

Zrovna se už dva dny válím doma, nevydržela jsem to a musela si vzít dovolenou. Za poslední cca 2 týdny jsem v práci neudělala NIC. A to taky "jen" sedím v kanclu. Na tu štítku fakt bacha. Já ke své endokrinoložce běžela hned jak mi potvrdili srdíčko, hned mi vzali krev a zvedli dávky. Taky mi doporučila Femibion kvůli jódu.

meg124
autor
16. zář 2016

Diky za rady.

@joena vitaminy neberu, po vsech zvracim...

joena
18. zář 2016

@meg124 To ti teda nezavidim.si to tehotenstvi moc neuzivas.tedy uzivas ale spis negativne🙂))

Strana
z2