Nejsem schopna pracovat kvůli šílené únavě, 1. trimestr
Pěkné odpoledne přeju.
Chci se zeptat - máte někdo zkušenosti s velkou únavou a slabostí?
Připadám si trapně, protože většinu času sedím v kanceláři, ale i tak nejsem schopná pracovat. Dříve jsem zvládala zastupovat i kolegyně v běžné pracovní době a odvedla jsem opravdu hodně práce, ale v 5tt najednou zlom a během dne si musím lehat na stůl, podpírat si hlavu, zavírají se mi oči, vůbec mi to nemyslí, dokonce jsem už párkrát udělala několik chyb. Za celý den udělám práci, kterou jsem dřív zvládla za 2 hodiny - a to opravdu nepřeháním.
Když tu nejsou kolegyně, tak ležím na stole, protože prostě nemůžu.
Některé dny jsem si už i vzala dovolenou a spala jak zabitá do odpoledne. Ani doma nezvládám nic, ani uklidit nádobí, ani skládat prádlo - všechno dělá manžel. Přijdu z práce, padnu do postele a spím až do rána. Úplně neschopná.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky.
Tak ja uz sem v 12tta unava me celkem prechazi.jak ste na tom vy|?
Taky bych to tak videla.urcite se poptej u doktora aspon pro zichr..
nebo co ti k tomu rekl doktor?
Já sem na začátku teda vůbec unavená nebyla..to se dalo ještě vyspat 😃 ale teď už nevím,jak si lehnout,tak v práci to dycky přetrpím a odpoledne chrním 😃
@weronicaaaa To jsi dobrá, že ještě chodíš do práce. Před těhu jsem si říkala, jak budu taky chodit až do konce - a nečekala jsem, že mě to tak odrovná 🙂
@meg124 na mateřskou jdu za měsíc,tak to už doklepu 🙂 mám lehkou práci a super kolektiv. Jen to vstávání je naprd,jinak pohoda 🙂
Zrovna se už dva dny válím doma, nevydržela jsem to a musela si vzít dovolenou. Za poslední cca 2 týdny jsem v práci neudělala NIC. A to taky "jen" sedím v kanclu. Na tu štítku fakt bacha. Já ke své endokrinoložce běžela hned jak mi potvrdili srdíčko, hned mi vzali krev a zvedli dávky. Taky mi doporučila Femibion kvůli jódu.

@meg124 jo. Ono se toho naslo vic, jeste mi zlobi jatra, takze je to na houby cele, ale to jen ze jsem si na vas vzpomnela, ze nekterych se unava drzi i po prvnim trim. Ja jsem 22+6