Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt
Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??
@lenatu tak mazec to teda bouzel je,ale na to si uz tady nejak zvykam🙂 ano vzdy je treba dvou pohledu,ale me uz tady na MK prijde ze se tady vazne dokazou maminy bavit jen o kojeni,jaky koupit kocarek atd.ale kdyz tu nekdo prijde s doopravdy s problemem tak je tady bohuzel bud ukamenovan zakladatel diskuze nebo ten,ktery si dovolil rict svuj pohled na vec....
@majaaa82 Ty jo, já tuhle diskuzi čtu už asi dva dny a ten závěr je čím dál o ničem... Nikdo z nás neví, jak to mají doma, někomu se to zdá ještě v rámci možností akceptovatelné, někomu už na hraně a někdo by odcházel. Ono jak je to ve skutečnosti ví skutečně jen oni dva. A kam to povede, už vůbec nikdo...
Já jsem sama přispívala, že jsem v podobné situaci, partner mi nevyhrožuje a ty výhružky považuji za ne zrovna šťastné, ale co teda musím říct, je, že Tvůj přístup mi taky připadá zvláštní. Ty nejdřív argumentuješ, že Tvůj názor vychází z toho, že jsi psychoterapeut, ale pak se ohrazuješ, že jsi tady za maminu, ne za psychoterapeuta. Tak proč bylo teda důležité zmiňovat, že tím psychoterapeutem jsi, když jím tady v této diskuzi vlastně nejsi? 😕
Je to jako kdyby sem někdo dal fotku znaménka, Ty jsi napsala, že je to rakovina kůže, někdo se ohradil, jak to můžeš z romazané fotky říct, Ty bys tedy chtěla zvalidovat svůj názor tím, že to vychází z Tvých zkušeností coby dermatologa, ale pokud by někdo napsal, že coby dermatolog bys měla být v diagnózách na netu trochu opatrnější, hned bys napsala, že tu ale nevystupuješ jako dermatolog, ale jen jako obyčejná mamina...to třeba na Tvém postoji připadá zarážející mně, že si vlastně protiřečíš. Pokud se odvolávám na nějaké zkušenosti / vzdělávání (za účelem, aby můj názor získal dostatečnou váhu), neměla bych je pak popírat...A nezlob se, ale kdo dělá nějaké povolání a myslí si, že ho dělá dobře, mělo by se podle mě tedy trochu odrážet i na jeho "všedním" životě. Já bych třeba nechtěla chodit k veterináři, který by v soukromí tvrdil, že nemá rád zvířata...a Tvoje příspěvky mi tedy bohužel připadají na vystudovaného psychoterapeuta zbytečně útočné a posměšné. Čekala bych nějaké sebeovládání (v soukromém životě i v tom profesním).
@lajla Já se toho kluka nezastávám, těžko říct, jestli to myslel vážně nebo jak, ale taky mívám dojem, že žena - obzvláště těhotná - může vše, kdežto chlapi jen musí - akceptovat a respektovat. Já neříkám, že to od něj bylo dobré, mrzelo by mě to, ale na druhou stranu...pro toho mého jsem prostě teď úplně stejná jako předtím, naopak, vidí větší prsa, z kterých nic moc nemá 😀, není mi blbě, nemám (zatím - ťuk ťuk) žádné lékařské problémy, tak pořád taky špekuluje, jestli už mě nepřitahuje...a upřímně, já ho chápu. Já mám sama někdy problém se na tuhle novou situaci napasovat, že je najednou všechno jinak a ještě víc jinak bude, a to si myslím, že jsem obecně jako ženská víc uvědomělá (ve smyslu, že tuhle situaci vnímám tak nějak vnitřně přirozeněji, snad rozumíte). On musí být jako v Jiříkově vidění. To, že by se měly ale snažit obě strany, je podle mě fakt.
@fallingstars naprosto Souhlasím.prijde mi to že těhotná může vše, že je nedotknutelná, a chlap musí zavřít pusu a skákat jak pejsek...musí se snažit obě strany a to vždy, jinak to nemá cenu
@fallingstars ja jsem to zminila spis proto, abych se vyhnula otazkamvtypu "co ty o tom muzes vedet, jsi snad psycholog?" A verte, ze by prisly. Kdybych byla dermatolog a videla v diskuzi znamenko, asi bych rekla, ze jsem sice doktor, ale jde o muj laicky/soukromy pohled. A tak to delam i zde. A uz me dakt prestante kamenovat. Provinila jsem se tady pouze tim, ze s prominutim nekvokam s davem. A ze nerikam mlady holce, co ma zivot pred sebou, ze se ma nechat vydirat.
@majaaa82 😀 A já kvokám "děkuji" za potvrzení mé domněnky 😉
@fallingstars nehovorila jsem o vas...
@majaaa82 to určitě... já spíš myslím že autorka velmi nešťastné volila slova k popsání svého problému, 99% z nás to prostě v tehu tak cítí, není to výjimečna situace, pak přijde lepší období pak horší...ale stále jsem toho názoru, že v tomto období to nějak překonat lze, samozřejmě pokud nejsou zdravotní potíže, jsou různé cesty, zp...a věřím že chlap co je bez sexu 2 měsíce a je náruživý...opravdu z cesty mlít může😞
@fallingstars ted jste to rekla hezky....ze ten vas spekuluje.....nevyhrozuje....to je pdstatny rozdil....a pravdepodobne se u toho i smeje....to bych to taky vnimala tak jako vy....ne zenska nemuze vse,ale chlap kteremu je 31 let by mel vedet ze tehotna zenska je nekdy na''zabiti'' a podle se toho chovat a jestli to nedela tak neco v poradku nebude...
@fallingstars napadlo mne jak jsem četla ten tvůj komentat-ze jsi mrtva na spodek- v jakém slova smyslu? Ptám se protože třeba ja po dvou sekcich jsem mela podobny problem se spatnou citlivosti spodku-jak sesili hluboké břišní svaly, tak se mi nějak nervy nevzbudily. Taky se mi posunula vnitřní rovnováha nervu na kostrci a skriplo nervy kvůli tomu. Často mne boli v kříži a kolem kostrce a chodila jsem na fyzio kde mi to srovnali a uvolnili a teda takové chutě najednou a ty prožitky! Mne to ani nenapadlo ze to mam tim, az pak mi to došlo jak jsem poznala rozdíl. Tak třeba ti to pomůže. Říkala fyzio ze to je bezne i po prirozenem porodu.
@lajla to urcire jsou... jen si nedovedu predstavit, jak bych se mela naladit, kdybydo me partner denne vandroval a jeste mel tyhle reci. Pokud by ji nic nerikal a ona sama vycitila, ze jej to asi trapi a ze by kvuli nemu chtela bojovat s nechuti, bylo by to o necem iplne jinem. Tam by stopro metody typu naladit se,neha a tak podobne, zabraly.
Dámy, zdá se mi to, nebo je pro vás samozřejmost "podržet" za každé situace?? A když se na to prostě necítím, tak nějak vydržím. To to máte opravdu takhle nastavené?? Neměl by ten sex být radostí vždy pro oba?? 🙂
@koblizek1234 Dívej, něco jsem tu četla,je fakt ze život je všelijaký a neni porqd jen sluníčko 🙂 On to ani nemusel tak myslet spise mu ruply nervy? Oni chlapi pak vypustí z huby kde co a jak jsou nafoukáni tak se ani neomluví. Řekni mu ze ho chápeš, že to vidíš a vnímáš a trápí te jak to je. Pak ze proste ted jak jsi těhotná se ti děje to a toto -třeba mu najdi na netu co zeny v těhotenství řeší a jak jim je. Ujišťuju te že tve pocity jsou naprosto v pořádku, mela jsem to stejně. Můj muz po vysvetleni pochopil. Vynahrazovala jsem mu to ruzne ikdyz on takové řeči a nátlaky nemel. Stačilo mu vidět jak furt spím, jak furt bliju a chápal moc dobře. Taky mel nastudované co ve kterém trimestru mne muze potkat a kolikrát mi sam řekl -joo to je normální to jsem četl 😂 Hlavni jr aby věděl ze to neni jako nějaký truc nebo tak. Taky musí vědět a nezapomenout na to,ze když bude tlačit a mit blbe kecy tak se to v tobě sprajcne uplne a taky se ho zeptej co teda bude po porodu? Ja bych teda stejne zostra jako on řekla ze on je sobec vo mu je úplně jedno jak se ty cítíš a co miminko. A ze kvůli tomu tu chuť nemáš a děsíš se co bude po porodu az te to bude bolet a budeš potřebovat odpočinout. Jako zachoval se hnusne a asi bych mu dala pres hubu nebo mu sbalila tašku v ten moment. Sobce ja fakt nesnáším a taky uz nejake za sebou mam. Takže by se bud zklidnil a vzpamatoval nebo by sel do pryč a bylo by vyřešeno. Rozhodne se do ničeho nenuť. To si sedne v druhem trimestru ale zase to muze prijit pred porodem. Tak to je a jestli si chlap mysli ze to snad jinde bude lepsi tak at jde no. Drž se
@svetlus_pepca ja to teda tqk rozhodne nemam. Nejsem fena na propuštěni abych držela jak je třeba. Tsss. Či ja chlapa nutim když nechce??
@svetlus_pepca to samozřejmě není..
Chlapi ten pud prostě mají jiný, ženská klidně vydrží dlouho, ale u chlapa to bohužel tak není... samozřejmě by z toho měli mít radost oba, ale to by se mohli sejít jednou ročně taky😞 a pak se nedivme diskuzím,nasel.si jinou...
Ne nadarmo se říká,chlap myslí....
Ženská většinou sexuje z lásky, chlap to potřebuje k životu, lásku k tomu nepotřebuje...ať se nám to líbí nebo ne...kdyby ano neexistovalo by tolik míst, kam si nešťastný chlap může odskočit
@fallingstars Kolikrat ani nemusi byt tehotna, na materskem webu vzdycky za vsechno muze chlap. Pozor, nevztahuji nijak na zakladatelku a toto konkretni tema. Spis obecne.
@majaaa82 Me se nemusis omlouvat, me je to cely tak nejak jedno 🙂 Jediny co jsem se snazila rict je, ze bych nedelala zaver o celem jejich vztahu z jedne vety. ''Neuveritelne mi to vycita a neni me schopen pochopit'' muze taky znamenat ''Neuveritelne mi to vycita zrovna dneska, jinak se o tom celou dobu nezminil''. Nemusi to znamenat ''Neuveritelne mi to vycita kazdy den x krat''. My tohle proste nevime, protoze v jejich vztahu nejsme. Proto bych na zaklade tohoto jedineho prispevku nedochazela hned k zaveru, ze je to manipulator. Mozna je, mozna neni, ale nepsala bych ji hned ze je a ze ho ma opustit, protoze na to nemame dostatek informaci.
@caverina No, že by se u toho lámal smíchy v pase, se teda říct nedá 😄 Ale nevyhrožuje, byť tomu nerozumí. A k tomu, co člověk může očekávat - jemu je ke 40, má dvě děti z předchozího manželství, ale čekal takovou tu klasiku. Jako já - já jsem pořád čekala, kdy začnu zvracet a brečet u reklam na přesnídávky, ale zatím nepřišlo ani jedno. To, že prakticky přijdu o libido, jsme nečekali - úplně typickej příznak to asi není 😒 A on samozřejmě není hloupej, ale to neznamená, že mu nezabere nějakou dobu a nějaké přemáhání, aby se s tou situací popasoval. Já sama si připadám v lecčems jako v Jiříkově vidění, a to mě ty hormony určitě modelují k tomu, abych ty změny přijímala snáze. On je divák a v tom to má prostě těžší...
@fallingstars A ted si predstav situaci, ze hrozne chces a nemuzes. Peklo. 😂
@recmanka Já se nechtěla nikoho dotknout! 😉 Jen jak to tak pročítám, tak se k tomu takhle spousta žen staví. A vlastně to není jen postřeh z této diskuze, ale i z jiných. Takže to bylo takové obecné oslovení 😉
@recmanka Prostě i když dojde k "té" chvíli, tak nereaguju, vůbec, jako bych byla prostě po téhle stránce odpojená 😔 Ještě jsem nerodila. Ale je teda fakt, že mě od začátku bolí v kříži, měla jsem křížové bolesti i při MS a v pubertě jsem chodila se zablokovaniu kříží na rehabilitace. Když teď třeba déle stojím nebo po delší vycházce, tak mi ta bolest i vystřeluje do levé kyčle. Jako neni to nic dramatického, ale záda cítím. Takže jsi mě teď docela nalomila, že by tam třeba ta děloha na něco tlačila? Zítra mám poradnu, tak se na doktora zeptám. Jestli to bude ono a pomohou třeba alespoň trochu těhotenské masáže, máš u mě nějakou bonboniéru nebo co (a u chlapa asi půlku království 😄).

Když to beru z pohledu jiného...
Každý ten sexuální pud má jiný, jednomu stačí jednou měsíčně, druhý třikrát denně... věřím že chlap co nemá sex 2 roky, buď zahne nebo je nemocný... samozřejmě pokud se to neřeší jinak
Chlap kterému chybí sex je frustrovaný, někdy, zlý,sem tam mele blbosti atd prostě to s ním zmítá.. stejně jako ženou v těhotenství...takže když ženská v zápalu už nevím čeho řekne něco co by jinak neřekla, je ok...ale když to řekne chlap v té samé pozici, je na odstřel...jeďte jsem totiž zde nezazila diskuzí že by se z ženské udělal manipulátor, a to.se tu řešily věci😂😂😂