Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt
Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??
@koblizek1234 nemyslím to nijak špatně, ale co jste čekala za rady? Bavite se zde nad komentáři jiných, kteří se snažili poradit na základě vašeho dozazu, že kterého normálně smýšlejícími nevyleze nic moc jiného že přítel je sobecký a bezohledný. Jakékoliv výhrůžky do vztahu nepatří. Manžel musí být bez sexu už 4m jak mě bolí břicho. Vidím na něm jak mu to chybí ale ani nepipne. To že se omluvil je dobře opravdu moc, ale co když vám dal nebude dobře, a bude bez sexu celé těhotenství? Měl by se zamyslet nad prioritami. Ta je teď totiž jen jedna. Přeji ať už máte klídek.
Odcházet od přítele a bořit ještě ani nezaloženou rodinu proto, že to radí někdo anonymně po diskuzích je hloupost. Nikdo tvou situaci nezná, nikdo neví detaily. Nikoho nechci napadat, ale on psycholog je v diskuzi každý. Pak taky právník, lékař a terapeut. Ale žít svůj život budeš jen ty. Každá z nás má svůj život a žijeme ho nejlíp, jak umíme. Rozhodně žádné radikální kroky nejsou na místě 🙂. Protože kdyby byla nejlepší rada odejít, tak kam by svět spěl? Myslíte si, že naše babičky, prababičky a prapra takové problémy neměly? Měly, ale taky si je vyřešily. A to bez diskuzí po netu. Žilo se tak, jak se žilo a očividně se to dalo. Jen se musí chtít a neutíkat od každého problému, který zákonitě nastane. Dřív nebo později.
Můj pohled na věc je takový, že přítel je sice možná neomalený ve vyjadřování, ale asi je taky překvapený. Do té doby měl sex každý den (a není nutné tu rozebírat kdo š.ká nebo neš.ká jako o život a proč, to si holky můžete nechat pro sebe, o to tu nikdo asi fakt nestojí, ani od paní psycholožky - od té koneckonců vůbec ne) a tak jen prostě čučí, že to přišlo ze dne na den. Asi se mu nedivím. Málo kdo z nás a natož z chlapů si umí představit, co těhotenství obnáší. Jeho kecy jsou fakt debilní, ale jestli má dva měsíce útrum, tak je tak nepochopitelné, že chce sex? Ono je to taky těžké v tom, že zadavatelce není špatně, břicho ještě nemá, tak mu nedochází, že to není jako dřív. Hormony nehormony... vždyť chlapi nechápou ani PMS, natož těhotenství!
Být v té situaci, tak bych se snažila "jeho problém" vyřešit jinak. Pokud je sex problém, tak jsou přeci i jiné způsoby, ne? A ano, tohle je kompromis. On ho dělal dva měsíce, tak bych se zase já snažila udělat kompromis k němu. Pořád tu zaznívá, že je nefér, že on od ní sex chce a tak má udělat kompromis. Ale on život je holt o tom sexu a když to jde udělat i jinak, tak proč by neměla kompromis udělat taky zadavatelka? Asi těžko bude chlap bez sexu rok, takže kdyby situace trvala, bylo by možná rozumné vymyslet a přistoupit na kompromis z obou stran.
A k zadavatelce - nikdo tě tu nenapadá že jsi mladá, tak jsi nic nezažila, ale bez urážky, tobě je 19! Ať chceš, nebo ne, nemůžeš mít tolik zkušeností jako 30, 40 diskutující tady v diskuzích. Logicky - je to o polovinu, nebo o celý tvůj život delší doba různých životních zkušeností, zážitků a příběhů. Jak tu někdo psal, nemůžeš žít "dospělým" partnerským životem déle jak 2, 3 roky a to fakt nejde srovnávat s někým, kdo jím žije třeba 20 let 😉 Problémy třeba nemá stejné, ale něco už za sebou mají a problémy se musí řešit vždy 🙂. Držím palce, ať to vyřešíte nejlíp, co to jde!
@sisstin na tvoje komentáře ti pouze napišu vyjádřeni. V brzkém věku sem byla sexuálně zneužívána příbuzným.. 2roky žila s tyranem kdy to vyvrcholilo až tak že mě málem zabil... takže opravdu poznámka když něco takového začne a můj přítel opravdu takový případ není 😉
@koblizek1234 to me tesi. Opakuju ti znovu, az budes mit za sebou tolik vyslechnutych hnusnych pribehu, nebudes se mi divit, ze jsem to resila. Mimchodem, i faze smireni ek pro nasilniky bezna. oufaDm, ze ot nikdy nezazijes. Bud zdrava.
@koblizek1234 Nedá mi to se nezeptat - když ti je 19, dva roky jsi žila s tyranem. Jak dlouho jsi se současným přítelem? Jestli v tom nebude zakopán pes... ? 😕
@koblizek1234 doufej.
Já myslím že bych tuhle konverzaci konečně ukončila... jinak děkuji holkama co poradili a zastali se jinak je to opravdu naposledy co se tu na něco ptám. Když vám to řeknu asi takhle v našem vztahu sem ten vůdčí typ já.. a teď mi bylo přítele vážně už líto.. i když řekl to co řekl
@koblizek1234 tak bud zdrava a mej se hezky. Ja jsem proste na tyhle veci citliva. Je to dano mymi zkusenostmi.
@koblizek1234 hele ptáš se na fóru, kde je většina ženských zmítána hormony, tak jasně, že některé reakce byly ostřejší:D neber si to tak, já zprvu taky reagovala ostřeji, ale úvodní příspěvek byl psán stylem, že to trošku zavánělo🙂 jsem ráda, že jste si s přítelem vše vyjasnili, užijte si Pálavu=)
@koblizek1234 ty ho přitahuješ, je zamilovaný a touží po tvé blízkosti☹, mějte se rádi a přeju krásné těhotenství a zdravé miminko jsk jsem už psala!😘
@majaaa82 jsi hrozně negativní člověk... Je mi z tebe na nic... @koblizek1234 je dobře, ze jste si o tom promluvili, komunikace ve vztahu je to nejdůležitější! Přeji at se to urovna 🙂 uzivej si těhotenství, buďte zdraví a mějte se rádi! Miminko potřebuje tatu!🙂
@lucie594 mne je zase na nic ze slepic, jako jsi ty. Nejsi slepice? Vidis, ani ja nejsem negativni clovek. Ba naopak. Jen mam za sebou dost vostrou praxi, plnou zoufalych lidskych osudu. A stovky pribehu, ktere zacinaly stejnym zvolanim, jako psala zakladatelka. Nic vic, nic min, Lucie. Kdybych nedavala dohromady zenske, ktere se chtely zabit, protoze je tyra chlap, znasilnene divky a sexualne zneuzivane deti, mozna by me nikdy nenapadlo, ze by mohl byt u pisatelky problem. Lec takove zazitky mam, a proto jsem asi vuci temto vykrikum vnimavejsi. Doufej, ze se nikdy v zivote nesetkas s tim, ceho jsem byvala svedkem ja. A nebo jo, protoze pak by sis dala facku a nikdy mi nerekla, ze jsem negativni clovek.
@majaaa82 To je slusna profesionalni deformace, nebo spis neprofesionalni, to je jako by onkolog kazdemu pacientovi, co k nemu prijde, jeste pred vysetrenim tvrdil, ze mu zbyvaji dva mesice zivota jen proto, ze takovych pripadu uz videl hodne. Ocividne si v sobe neses nejake trauma, ale prosim, neskod ostatnim tim, ze ho na ne budes prenaset. Diky.
Já tedy na jednu stranu chápu přístup @majaaa82, zažila páry u kterých to šlo do extrému a nedopadlo to pěkně. Zároveň ona by se jako profesionál neměla nechat unést diskuzemi a naopak neplašit. Na druhou stranu... jsou tu asi věci, které mi nějak nesedí v tom, co zadavatelka píše. Jako třeba to, že je jí 19, dva roky s někým žila a do toho má "plánované" miminko... Buď mi nějak nesedí letopočty, nebo jsou věci trochu jinak než se tu podává 😨 Což samozřejmě nemění situaci, ale nemám ráda, když se tu v diskuzích už teda něco řešit chce, ale zapomene se na významné detaily, které vyplývají napovrch a situace může být rázem jiná...
@jade85 ne, trauma ne... spis zdeseni z toho, jak k sobe dokazou byt lide zli. Te prace jsem nechala, protoze pres veskere sebezapreni jsem si nosila ty pribehy domu. A i kdyz je to hodne let, mam je v pameti. A kdyz slysim to, ze nekdo nekoho nuti do sexu, zpozornim. Delate tady ze me bestii, pritom jen rikam pravdu bez tech radoby ucastnych plku, ktere nejsou uprimne ani zbla. Vetsina z vas sem chodi cist problemy jinych, ale maloktera z vas je schopna na tvrdo rici, ze jde o prusvih. Ja uz jsem vyrostla z techto neuprumnych a nicnerikajicich plku. Jsem ostrazita a kdyz vidim, ze se nekdo riti do pruseru, reknu mu to.
@majaaa82 ale vzdyt ty o tom nic nevis, nemuzes na zaklade par vykriku tady vyhodnotit situaci natolik, abys mela to pravo byt jen naznacit, ze ma od nej odejit a ty ji to rikas na plnou hubu. Co kdyby te ta holka poslechla a ve finale by to vsechno bylo jinak? Pak ji ty tvoje tisice pribehu budou k nicemu. Maximalne ji tak muzes rict, ze to, co rika, ti prijde jako varovny signal, ale ne udelat "diagnozu" a navrhovat hned to nejradikalnejsi reseni. To je to, co me na tom s dovolenim sere. A je fakt dobre, ze uz tu psycholozku nedelas, protoze zadny spravny terapeut nerekne svymu klientovi, co ma delat, maximalne ho podpori v hledani cesty, protoze zodpovednost za sva rozhodnuti si neseme kazdy sam. To, cemu ty rikas radoby ucastne plky, to je podpora, solidarita, sdileni starosti, coz je podle me neco, pro co si sem do diskuzi chodime vsechny, jen blazen by od toho tady ocekaval vic.
@majaaa82 zřejmě profese,kterou jste dělala, nebyla to pravé ořechové pro Vás..po pravdě pokud jste takto radila i lidem, co k Vám chodili...nedivim se, že jste s tou praci sekla... já bych vzala nohy na ramena ihned....nejhorší je převádět ZK na všechny ostatní jednotlivé případy, které se ale diametrálně liší...
Zakladatelce i jejímu partnerovi přeji hodně trpělivosti, to se podda...nejste první ani poslední, krásný večer
Teď se tu už překřikujete kdo je na tom hůř, nebo co? Tak to je tedy hodně ubohá debata... 😔
@lucie594 Mylite se, nejsem frustrovana a uz vubec ne samozivitelka. Mam fajn manzela, ktereho si vazim a jsem s nim moc statstna. To, jak se vyjadrujete, ale spis vypovida neco o vas, madam. Protoze me tu uplne zbytecne urazite. Tim, ze me oznacite za frustrovanou samozivitelku a stupidniho cloveka, vahu svemu prispevku nepridate. Spise naopak, jste se degradovala na vulgarni zenu, ktera nema co rict.

@majaaa82 já se i docela nad tvimi komentáři bavím.. udělala si zmeho snoubence bezcitnou hyjenu což mě opravdu pobavilo... sex sme měli každý den proto že sme chtěli oba sme oba náruživý a ne málo akorát mě to teď prostě přešlo.. jinak kdyby tě to zajímalo tak sme si včera promluvili.. přítel se mi omluvil že to přehnal a naplánovali jsme si na víkend odpočinkový výlet na Pálavu😉