icon

Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt

koblizek1234
29. říj 2016

Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??

majaaa82
30. říj 2016

@alemari na neco se te zeptam a prosim, odpovez uprimne. Kdyz sis precetla zakladatelku poprve, nehrklo v tobe? Nerekla sis treba, ze he ten chlapik vul a ze se chova sobecky a ze by to nemuselo dobre dopadnout? Pokud ano, nase reakce byly identicke. Jen ja jsem to rekla nahlas. Pokud sis to nerekla, tak klobouk dolu...

alemari
30. říj 2016

@majaaa82 tak smekni

lajla
30. říj 2016

@majaaa82 já si taky dovolim odpovědět...ne vůbec ve mě netrklo, ani trochu... přečetla jsem si to několikrát...a po pravdě vidím v tom to, co vždy...neúplnou informací, těhotné bezradné holky, která něco napsala v rychlosti...což se tu děje dennodenně!!! A postupem se líhnou další světlejsi a světlejší informace, vic pochopitelné pro některé ostatní zde...Vy jako "terapeut" jste zde selhala na plné čáře, a to bez debat, místo...abyste se snažila pomocí... vytáhnout polehčující informace navíc...jste autorku naprosto zdrtila, popsala ji pomalu cestu do pekel a sebe jako "znalce" totálně shodila, je mi líto😞 tak to vidím já..

jade85
30. říj 2016

@lajla ona si totiz @majaaa82 ocividne plete bezprostredni reakci s uprimnosti, prvni dojem s pravdou, atd.

majaaa82
30. říj 2016

@lajla mozna je to tim, ze vam prave chybi ty zkusenosti s podobnymi vecmi. Proto vas to nenapadlo. A jako terapeut jsem neselhala, nebot tady nejsem v praci, ale jako civil. Uplne stejne jako vy, slecno ci pani. A jako civil tu zvanim s anonymni lidmi. Kazdopadne me tato debata uz prestava bavit. Mejte se hezky, uzivejte pekne podzimni dny a treba nekdy jindy nashle.

majaaa82
30. říj 2016

@jade85 a co je pravda? Kdyz vam reknu, ze jsem nestastna, protoze me bije pritel a pak zacnu couvat a omluvat jej, je pravda to, ze muj pribeh neni tak drsny, jak jsem napsala na zacatku, nebo jsem uz totalne zpracovana a chovam se jako typicka obet DN? To, co clovek rekne jako prvi, ek casto nejvice vypovidajici. akP uz totiz nastupuje autokorekce. V tom to je... byla jsem drsna, ale jak vidite, nebyla jsem tu s timto nazorem sama.

gepe
30. říj 2016

@majaaa82 pripominate mi jednu terapeutku s titulem Ing., ktere jedna zena mj. rekla o psychickem a fyzickem tyrani, kterym prosla v letitem vztahu a "terapeutka" na to: "proc jste neodesla?."
Pisete, ze jste zazila. Zazila vypraveni, pribehy, apod. Avsak jak jsem jiz zminila, neprozila. Zkusenost z tyrani psychickeho/fyzickeho je neprenosna. A pokud Vas potkal Syndrom vyhoreni, nemela by jste prispivat zde ve foru a spis se dat vice dohromady. Nekdy je ostrazitost na miste, avsak s minimem informaci kor v psane forme si dle meho nazoru nemuze nikdy nikdo hned udelat komplexni obrazek. Natoz odvozovat ihned analyzu ci i treba rovnou reseni.

gepe
30. říj 2016

@majaaa82 ps: nejednou to co se rekne jako prvni neni prave vypovidajici o realnem stavu. Takze opet a jiz po treti s Vami nesouhlasim.

majaaa82
30. říj 2016

@gepe nemela jsem syndrom vyhoreni. Spis jsem vedela, ze se zblaznim, pokud budu pokracovat. Tepapeutka s titulem ing. neni terapeutka. Je to podvodnice. Ostrazitost je na miste vzdy.

majaaa82
30. říj 2016

@gepe pisu "casto", nikoliv vzdy.

gepe
30. říj 2016

@majaaa82 Vy me nekterymi svymi vyroky prave bohuzel pripominate danou Ing. Tj. zpusobem komunikace. Me nemusite rikat, jake vzdelani ma mit fundovany terapeut, coz ovsem je pouze jedna potrebna cast pro kvalitni vykon.

majaaa82
30. říj 2016

@gepe jsme v ordinaci, nebo na babskem foru? Chci tim rici, ze to tady mozna az moc prozivate...

gepe
30. říj 2016

@majaaa82 🙂 hezky zbytek nedele.

majaaa82
30. říj 2016

@gepe vam take. Nashledanou.

brokovich
30. říj 2016

Opravdu nechápu, proč mají nektere z vás tak nutkavou a vytrvalou potřebu urážet @majaaa82. Její názor na situaci zakladatelky má navic nejvic "lajků", tedy zjevne neni zdaleka jedina, kterou napadlo, že něco nemusi byt v pořádku. Ubohe pokusy ztrapnovat ji už si komentář z její strany snad ani nezasluhuji.

lajla
31. říj 2016

@majaaa82 já sice nejsem pravý terapeut ale státnice z psychologie mám, a nad tím co tu predvadite...Mi zůstává rozum stát😞 škoda no...někdy člověk v civilu ví víc a líp než terapeut na ....
Bylo by fajn se rozloučit, mějte se hezky

lajla
31. říj 2016

@brokovich ...jedná věc je...že se na názor nikdo neptal, nikdo se neptal na svou budoucnost, nikdo nechtěl rozebírat svůj vztah,atd atd...aspoň jsem si toho nevšimla... zakladatelka položila easy dotaz...a co místo toho dostala...? Psychologickou nálož na svůj vztah, o kterou se vůbec neprosila, takže příspěvky dane paní, byly naprosto mimo mísu...už jen to je na povazenou

alemari
31. říj 2016

@lajla ale má lajky!🙊🙊🙊 škoda reakcí..

brokovich
31. říj 2016

@lajla A tebe se někdo na názor na @majaaa82 ptal? Cituji tvá uplne první slova v teto diskusi "...zřejmě profese,kterou jste dělala, nebyla to pravé ořechové pro Vás..po pravdě pokud jste takto radila i lidem, co k Vám chodili...nedivim se, že jste s tou praci sekla"... Co na tohle říct?

@alemari Lajky má její nazor, a to je to, v cem málokdo rozlišuje. Když někdo napíše názor, se kterými někdo jiný nesouhlasí, je fajn, hodnotit názor, není ale fajn hodnotit toho, kdo dany názor vyslovil a shazovat jeho profesní schopnosti.

caverina
31. říj 2016

@lajla podle me si tu zakladatelka neprisla pro zadnou radu....chtela slyset ze je ze normalni,ze se ten jeji chlap chova jak se chova....a kdyz slysela ze to FAKT normalni neni tak se ji to hodne nelibilo....to je cele...

shine2015
31. říj 2016

@koblizek1234 heled....muj nazor - cetla jsem pouze prvni a poslesni stranku.
Vydirat bych se nenechala....rekla bych mu,ze tim vyhrozovanim me akorat tak na.ral...
Na druhou stranu ale pokud i driv mel vysokou potrebu sexu tak se da predpokladat ze to potrva v tehotenstvi..
Nemit sex resp neuspokojit ho 2 mes mi prijde ne sobecke áe rozumim ze pro neho dlouhe...a pro tebe - ja treba ke konci uz si pripadala jako velryba a spis jsem se musela smat....ale jednou za cas rozhodne kratsi nez za dva mesice jsem proste nejak uspokojila jeho....chapu ho jako muze.....my msme tri deti a potreti mi to prislo nejvic narocny...a pripadala jsem si neatraktivni a jeste ze selhavam jako manzelka/zena. Muj muz me nevydiral...ja se snazila mu vyjit vstric a nenechavat ho extra dlouho....proste kompromis. Je pravda ze ted potreti jsem uz ve 32tt rekla ze stop a klasicky sex ne. Mela jsem obr bricho a uz jsem nechtela.....
Zkus mu rict ze tohle jeho zebrani ti na chuti neprida a ze si to vynucovat nelze.....
Ja to rozumim....sere Te to uz jen naznaky ;) navic hormony. Polud je to jinak fajn chlap tak bych se nerozchazela.....tohle obdobi prejde.....

lajla
31. říj 2016

@brokovich to už je souběh diskuze,ktera už je klasický mimo mísu.. sama paní uznala, že ti nebylo až tak pro ní, a proto skončila.. pravý profesionál musí rozlišit svůj a pracovní život, kor když dělá to co dělá...to nebyl názor co jsem napsala ale fakt,ktery vyplynul z toho co o sobě napsala..
Udělala krok úplně mimo...stačilo napsat... jsem blablabla,zabyvala jsem se tím a tím, domnívám se,te Vás vztah může utrpět,nechtela byste poradit skrz zprávy? A hned má autorka na výběr. .. ale to,co tu předvedla...a přitom ví, že se jedná o mladou těhotnou... prostě projela na plné čáře

majaaa82
31. říj 2016

Vazene damy, pokud si pozorne, opakuji... pozorne, prectete mou prvni reakci, zjidtite, ze slo o uplne normalni nazor na vec. Nikde tam nerikam nic o tom, ze ho ma nechat. Sesypaly jste se tu na me jako sane, asi mate nutkavou potrebu se hadat, coz ja fakt nemam. Na zaver reknu jen to, ze dekuji tem par odvaznym prispevatelkam, ze se me v tomhle az nechutnem slepicinci zastaly. Vase odsudky moji osoby ukazuji jen to, ze tyhle babsky fora nejsou o uhlech pohledu a opravdovem reseni veci. Jsou jen debatnim krouzkem mnohdy znacne potrhlejch zenskejch na matesky, ktery se chteji navzajem ujistovat o tom, jak je vse super, pripadne jak vse zvladnou a jak si navzajem prejou stesticko. Tak se tu navzajem placejte po zadech, nezapomente si poslat nejaka ta srdicka a hlavne, nechtejte, aby vam nekdo oponoval... respektive vam rikal, ze mozna neco delate blbe.

majaaa82
31. říj 2016

@caverina presne tak to vidim i ja. Mejte se krasne a diky za to, ze jste v tomhle abibnci normalni.

lajla
31. říj 2016

@majaaa82 nezlobte se...ale toto napsat profesionál, z jednoho příspěvku...pokud ti partner rika takove veci, je to s prominutim idiot a zalezi mu na tobe jen pramalo....toto s profesionalitou nemá co dělat... možná jste to myslela dobře...kdo ví...ale neumite to podat...
Každopádně sama jste součástí toho debatniho kroužku, potrhlej zenskejch...a poslední příspěvek suma sumárum to jen potvrzuje
Trochu víc se vžít do situace, být trpělivější a soudy dělat později...mějte se moc hezky, a Neberte si to tak osobně😉

majaaa82
31. říj 2016

@lajla vy porad nechapete jednu vec. Ja tu na foru nejsem jako psycholog, ale jako uplne normalni clovek, civil, co se sem chodi odreagovat a obcas i pobavit. Je to forum, ne ordinace. A jako civil muzu hovorit jak mi zobak narostl a neschovavat se za terapeuticke reci. Taky se mejte fajn.

msimankova
31. říj 2016

@majaaa82 No, mně se zdá, že taky trochu couváš. Teď jsi součást debatního kroužku, ale ze začátku jsi byla opravdu ostrá a nekompromisní. A zbytečně. Naopak každý dobrý terapeut ti řekne, že se na situaci máš podívat z obou stran (ponechme stranou situace DN a týrání apod.).

lajla
31. říj 2016

@majaaa82 kdybyste chtěla zůstat skrytá, tak nezmiňujete svou profesi, o té se člověk zmíní, když si myslí že je v něčem dobrý a v něčem vyniká,ma pravdu... jinak ne...pokud jste chtěla byt obyčejnou součástí"debatniho kroužku" stačilo pouze o tom nepsat...se pak nedivte, že to dopadlo, jak to dopadlo... protože věřím, že většina z nás si pod profesionálem představí někoho jiného...pak se nedivim řečem..."ten psycholog, psychiatr,atd" je na houby, vůbec mi nepomohl.....
Nešlo tak o toho "idiota" ale spíš o ten soud, co jste vyřkla...

lucie594
31. říj 2016

@majaaa82 bylo by nejlepší, kdyby jste se věnovala jiným věcem - např. naordinovat sama sobě diagnózu labilniho člověka a odejit..lituji lidi, kteří žijí ve Vaší blízkosti... Tolik negace z jedné frustrovame ženské je az nepěkné...

jaresska
31. říj 2016

Přítel je tedy velmi sobecký....já u prvního neměla chut do 4 měsíce, pak se mi chut vrátila a zase nám sex zakázali, u druhého těhu byl zakázanej od začátku ....Partner vpohodě , ještě aby ne, dyt jde o dítě....tak si to dělal sám a nebo já jemu....a co teprve po porodu??? Já na to měla chut až po půl roce...
Kdyby mě takhle blbě vyhrožoval poslala bych ho...

Strana