Prosím, v kolikátém týdnu viděl dr. u miminka srdíčko?
děkuji za odpověd
Dnes jsem byla na UZ a srdicko uz bylo. Jsem 6+3. Obecne ale zalezi na tom, kdy byla ovulace a od ni cca za 4 tydny.
Já jsem viděla 7+5 🙂
srdecni akci jsem videla 6 tydne..... tzv- 5plus neco
Ahoj u nás bylo vidět 6+3
5+2tt jen gestační váček, 8+2tt srdíčko 😉
8+3 bylo vidět krásné srdicko
Já byla na kontrole v 7+1 tt a bylo už krásně vidět 🙂
Přesně ukončený šestý týden 🙂
Mohla bych se zeptat, jsem krátce těhotná. Podle MS jsem cca 7 - 8. týden, podle prvního UTZ v minulém týdnu 5 + 3 zatím nebylo vidět srdíčko. Byla jsem trošku překvapená, protoýe jsem myslela, že už to bude odpovídat 7. týdnu. Máte s tím někdo zkušenost, že to podle MS neodpovídá o dva týdny. Děkuji
Ahoj, prosím o vaše názory. Dnes při kontrole dle menses 8+6, dle utz 6+6 (mám dlouhé cykly, cca 35-40dní). Srdíčko nikde :(. Dr mě docela vyplašila, že to spíš vidí jako negativní, že už by mělo být vidět. Tak jsem smutná. Za týden na kontrolu. Holky co myslíte?
Dle MS 8+1 a dle velikosti 7+1, dle MS 6+1 byl vidět jen gestační váček
Já jsem byla včera 6+4 a paní doktorka viděla jen váček... mívám různě dlouhé cykly 28-35 dní a nevím kdy byla ovulace takže jdu znovu za 14 dní a nezbývá než doufat. Ale popravdě jsem z toho trochu smutná.
9+2 a je opravdu lepší počkat a nespěchat.
5+6 byl videt jen mini pludek (1, 33mm) bez srdicka, 7+4 uz bylo srdicko... ovulku jsem mela 20.den, podle utz jsem naposled byla 7+1, takze tam i pres tu pozdni ovulaci nebyl takovy rozdil..
U doktora v 6+3 už bylo vidět 🙂
v 7 tt
7+3
5+5 uáleží na kvalitě UZ, moje Dr. má křeslo s UZ za 500 000🙂 a je to znát.
Podle MS 7+4, UTZ 6+2.Ale byla jsem objednana schvalne na pozdeji nechtela jsem se stresovat,kdyby neco 🙂

6+1