icon

Snímek z ultrazvuku v 6+2: Má smysl žádat o fotku?

15. led 2023

Ahojte holky, v pátek jdu k dr na ultrazvuk. Doma furt přemýšlíme jak těhotenství oznámíme (když bude vše v pořádku samozřejmě) a mě by se k oznámení asi hodila fotecka 🤭 jen mě dr objednala docela brzo a já se bojím jestli něco půjde vůbec vidět :/ u mé dr musím o snímek poprosit. Tak se trošku stydím se zeptat, aby mi neřekla že tam nic nepujde poznat 🤭

vercaaevzen
•
15. led 2023

Já měla v 6+2 jen gestační váček, ale fotku mi udělal. Vypadá to jako malá kapička 😊

uzivatelkapetra
•
15. led 2023

Jako popravdě tam fakt nic není krom tečky. Počkejte s ohlašováním na první screening, tam už je i co fotit.

veru181
•
15. led 2023

Spousta lidí mívá tu fotku takhle brzy, mi ani u jednoho nemáme a nejdřív mě to mrzelo, ale je pravda, že tam ještě nic moc poznat není 🙂 Já byla pak ještě na kontrole asi o dva nebo tři týdny později, tak jestli by nebyla lepší ta. Ale oznamovali jsme až po 1. screeningu, kde už to bylo opravdu hezké miminko.

autor
•
15. led 2023

Dekujiii, a kdy jste prosím byli na 1. Screeningu? Já se bojím jestli to do té doby utajim. Protože jsem tip člověka co na něm jde vidět i jen že se mu chce čůrat 🤭 už teď mám snad o dvě čísla větši prsa a to se těžko schovává když jindy žádný nemám 🤭

uzivatelkapetra
•
15. led 2023

Cca 12tt

klokanka31
•
15. led 2023

Já mám fotku z ultrazvuku 6+2 nebo 6+4, už si přesně nepamatuju,a byla tam malá už hezky vidět. Dokonce to vypadalo jako by mávala ručičkou 😄

europa00
•
15. led 2023

Ahoj 6+ něco už bývá srdeční akce ale i tqk bych to neoznamovala … bez srdeční akce určitě ne a ještě tqk třeba v 9-10 týdnu to už je embryo i hezky zřetelné

brumla21
•
15. led 2023

6+6tt

krisstina93
•
15. led 2023

V 6+2 bude vidět tak nějaká tečka. Já mám celkem hezky obrazek z 9tt, tak bys mohla s fotkou vydržet do další kontroly.

malinkata
•
15. led 2023

@brumla21 to už je ale krásné mimi

klokanka31
•
15. led 2023

@krisstina93 Jak může být vidět v tomto týdnu jen tečka když už je často i srdíčko?

klokanka31
•
Autor odpověď smazal
•
betthany
•
15. led 2023

Můj 6+0😅 a už bilo srdicko, ale můj dr nemá moc kvalitní ultrazvuk, takže všechny fotky jsou dost naprd..

jjasmina
•
15. led 2023

Počkala bych min do 12tt nebo na 1. Screening

krisstina93
•
16. led 2023

@klokanka31 tak vidíš tady ty obrázky ne? Je to takové černá skvrna a srdíčko je ještě menší tečka v te skvrně :D to ani není vidět na obrázku, jen na lepším utz je vidět jak se to tam hýbe.

kkacca
•
16. led 2023

Pokud risknete, ze budete za par tydnu oznamovat, ze zo nevyslo, tak směle do toho…

klokanka31
•
16. led 2023

@krisstina93 No právě že vidím,
@brumla21 má taky hezky vidět mimi, není to pro mě žádná skvrna 🤦‍♀️

klokanka31
•
16. led 2023

@kkacca Tak po celé těhotenství se něco může stát...nechápu proč jí hned strašit.

kkacca
•
16. led 2023

@klokanka31 ja nestrasim, jenom asi sama víte, jak to je a oznamovat tehotenstvi v 7.tt, je fakt zbytecny…

klokanka31
•
16. led 2023

@kkacca Vím, ale zase někdo se chce pochlubit brzo...

herousek
•
16. led 2023

Ahoj ja sla na první ut v 8tt a krásně bylo vidět jak srdíčko tak k miminko😊😊

autor
•
16. led 2023

@kkacca já nevím, ale pro mě by při ztrátě byla podpora rodiny důležitá a stejně bych jim řekla že jsme o mimi přišli. Kazdyto má asi jinak 🙂

janule0123
•
16. led 2023

Na tom šest plus něco bude kulový vidět ale zas když to vytahnes všem cvakne o co jde … ukázala bych jen těm kterým se chceš svěřit i s případným neúspěchem a víš ze to neroznesou ve velkým nadšeni dal … vysvětlovat potom kupě lidi ze nic, protože to někdo rozhlasil, žádná paráda

autor
•
20. led 2023

Tak už mám výsledek. Paní doktorka mi ho dala sama od sebe. Na památku. Vidět tam toho moc není ale citový význam to má obrovský 💚

klokanka31
•
20. led 2023

Krásný, moc gratuluju 😉