icon

Špiním v 5. týdnu, může to být uhnizďování?

saly1478
26. dub 2019

Už včera jsem spinila cca 2 hodiny pak nic a teď na večer opět jsem začala špinit. Poslední ms byla 24.3. a na testu 2 silné čárky ted v pondělí. Mám strach že by to byl potrat. Může to být ještě uhnízdění vajíčka? Máte s tím zkušenosti? U prvního dítěte jsem měla špinění jen jednou a ne dva dny po sobě. Děkuji za vaše zkušenosti

slunecnice358
•
26. dub 2019

@saly1478 někdo špíní déle, a víc. Já u první dcery první tři měsíce špinila docela často. Na netu se to i píše, že je to běžná věc. Asi bych se tak moc nebála pokud nejde o krvácení.

lucie01
•
26. dub 2019

Špinila jsem v obou těhotenstvích a vše bylo v pořádku. Jen mi doktor napsal utrogestan, který jsem brala do konce 3 měsíce.

saly1478
autor
•
26. dub 2019

@lucie01 co je to ten utrogestan?

slunecnice358
•
26. dub 2019
luckylee
•
26. dub 2019

Ja spinim docela casto.I po nejake namaze nebo tezkym dni.
Dole je vsechno prokrvene a velmi citlive.Vse se zvetsuje a roste.
Dnes jsem byla na gynde ,jsem na konci 10tt a vse v poradku.Na spineni mi doktor jen rekl ze to je normalni.Pokud nemas velke bolesti nebo netece hodne krev tak se neboj.☺
Ono to ve finale je opravdu jen bud a nebo.Ovsem pokud by ti nejake zobani psychicky pomohlo tak si s tim klidne nekam zajdi.☺

zelenaesmolda
•
26. dub 2019

@saly1478 necekas,ze ti nekdo da diagnozu pres internet a bez jakehokoliv vysetreni,ze ne?
zensky ja tohle fakt nechapu,kdyz spinim v tehotenstvi tak jdu k doktorovi a nesedim na netu ne?

ivuska1986
•
26. dub 2019

@saly1478 ahojky, já spinila do 12 týdne, urco bych zašla na gyndu, brala jsem utrogestan a ascorutin. Držím palce

saly1478
autor
•
26. dub 2019

@zelenaesmolda nechci tam být za blbce byla jsem tam a prý je to uhnízdění a kontrola 7.5.. Jinak se to opakuje jak jsem zmínila. Sestra v minulém tehu řekla že chodím s každou kravinou a že mají i jiné věci na práci než řešit kraviny. Tak se zde ptám pouze na zkušenosti. Nic víc. Nechci zase dostat sprdaka.

zelenaesmolda
•
26. dub 2019

@saly1478
vzhledem k tomu,ze jsi laik na nemas zdravotnicke vzdelani tak nemuzes vedet jestli je to kravina nebo ne.od toho tam ti doktori jsou a pokud ti neco takoveho sestra rekla tak bych na ni podala stiznost protoze to si fakt nesmi dovolit! a lepsi dostat sprda nez potratit.v prvni rade bych vymenila gynekologa.

terka555
•
27. dub 2019

@saly1478 hlavne neres ty hloupy ustepacny poznamky tady...zajdi pro jistotu na gyndu, vzdy je lepsi jit stokrat zbytecne nrz aby se neco zanedbalo🙂 nejakou hloupou sestru neres jde tady o tvoje mimco🙂 popripade se zmin doktorovi ze je neprijemna oni si to vyresi, taky jsem mela problem se sestrou a hlavni lekar to s ni resil🙂

fijanek
•
27. dub 2019

Hezký den, pokud Ti sestra řekla, že nemáš chodit s každou karvinou, tak bych uvažovala o změně doktora. A jinak bych k doktorovi určitě šla, klidně i na pohotovost teď o vikendu, ať máš klid.

saly1478
autor
•
27. dub 2019

Děkuji za vaše názory. Zvazim změnu lékaře.

holkaokomodra
•
27. dub 2019

Ahoj holky, a hlavně zakladatelko, já jsem v 6tt a začala jsem krvácet jako blázen, tak jsem, vzhledem k předešlým několika potratům, jela asi až po dni a půl do nemocnice (řikala jsem si - je to zase tady, stejně nic nezmůžu). No a všechno je jinak! dutinka tam furt je, dostala jsem utrogestan a ještě před první pilulkou se krvácení změnilo na špinění, který pořád přetrvává, ale jen lehce. Takže jednak bych tě tím chtěla uklidnit, jestli máš špinění jednou denně k večeru neplaš, i když nikdo ti samozřejmě nezaručí jak to dopadne, hlavně buď v klidu! Já jdu na kontrolu v pondělí a jsem zvědavá jestli tam v tý dutince něco přibude... čekání je šílený, nejistoty taky, takže jestli chceš sdílet jak jsme na tom klidně se ozvi 🙂 třeba nám to ve dvou líp uteče. Držim palce!

smajlinka22
•
27. dub 2019

Při druhém těhotenství jsem taky špinila 13.12. potvrzeno těhotenství, ještě nebylo vidět srdíčko, druhý den špinění, které trvalo přes celé Vánoce (takže samozřejmě nervy a pořád na záchodě) 12.8.2018 se mi narodil krásný,zdravý,čtyřkilový kluk. 🙂

priefi
•
3. kvě 2019

@saly1478 ja mam zkusenosti, poprve to byl zacatek konce a podruhe to byl hematom a v postylce mi spinka 4m mimi 😉