icon

Těhotenství, fotka z ultrazvuku

nicina12
4. čer 2017

Ahoj holky , omlouvám se že zakládám takovou diskuzi jen jsem nevěděla kam to vhodně zařadit a zeptat se , jde o fotku z mého ultrazvuku z 10 tt , u Dr jsem na to tak do podrobna nekoukala až doma , a zajímalo by mě co to přesně je , když se podíváte na foto tak tam má nozicky a nad těma nozickama cosi , to je to co prave nevím co je , měla to tak některá na nějaké fotce ? Nebo nevíte o co by mohlo jít , přítel si mysli ze je to pindik , ale já si zase nemyslím ze by to bylo ono a šlo to vidět takhle v 10 tt . Děkuji za všechny názory

nicina12
autor
4. čer 2017
pasteta
4. čer 2017

To budeš mít nejlepší zeptat se doktora na další prohlídce.Já se taky vždycky ptám co je to a to..

vissper
4. čer 2017

@nicina12 to vypadá na pupečník. Ale zeptej se příště u doktora

jullli
4. čer 2017

V 10tt jeste genitalie rozpoznat nejdou podle utz na takovem pidi clovickovi lze jen hadat kazdopadne to bude pupecnik pindu bys nevidela takhle

vanea
4. čer 2017

@nicina12 Pupečník 🙂

no_title
4. čer 2017

v 10. týdnu to ještě poznat není 😉 mužské pohlavní orgány se vyvíjí až později 🙂

kacireksro
4. čer 2017

vetsinou ti pohlavi rekne az po 15tt.kdyz je to videt.me to moje gyndarka rekla,a nagenetice ve 20tt to vyvratili na holcicku a to mam tedka doma.

katka345
5. čer 2017

Ahoj omlouvám se za mozna špatný dotaz. Po 8 tydnu jeste neni v gestacnim vacku videt plod.
znamena to ze jsem o miminko prisla?

jaja01k
5. čer 2017

@katka345 Myslim, ze v 8. tydnu uz by mel byt videt. Doktor ti k tomu nic nerekl?

katka345
5. čer 2017

@jaja01k
Ze se mohl plod uchytit pozdeji ze nechce delat ukvapene zavery. Ale mysli si ze se to nezmeni. 21.4 jsem postoupila transfer a 22.5 byl ultrazvuk z vackem teprve. Tak doufam te se mimi pomalu uchytlo. Roste docela pomalu ale roste