Těhotná, ale necítím se tak
Ahoj holky , jsem 6tt a něak zadne porádne nevolnosti necitim, nepripadam si jako tehotná , obcas citim jak se prcek roztahuje.
Zvracela jsem jen 3x a jinak jsem teda pernammenne unavena ... stejne mi to prijde malo na prvni tehotenstvi. Kdy nevolnosti zacaly porádne vám ??
Mě třeba vůbec nebylo blbě , ale zase jsem měla třeba slabý špinění na začátku . Prostě každá to máme jinak. 🙂
Mě začalo být blbě až tak kolem 8. týdne a bylo mi blbě až do půlky 6. měsíce. Sestřenici nebylo špatně ani jednou, je to individuální.
Já měla těhotenství naprosto bezproblémové.Nevolnosti jsem vůbec neměla.Otoky taky ne.Kdyby mi nerostlo břicho a necítila pohyby tak bych si myslela že snad ani v jiným stavu nejsem.Mělo to i výhodu.Mohla jsem chodit do práce až do 6.měsíce a rychle mi to alespon uteklo 🙂Nevýhoda byla že dokud jsem necítila pohyby tak jsem měla neustále strach zda je všechno v pořádku...
Ja byla ze zacatku hrozne unavená, ale spatne mi začalo byt až v 6 tt a to jsem sotva lezla. Nevolnosti přešly až začátkem 7. mesice. 😒
Mam to podobne, do cca 8tt jsem poznala, ze jsem tehu podle bolesti prsou, obcas bolest v podbrisku jako MS😌, nechut na cokoli treba cely den a silena unava... 8tt jako kdyz utne, prsa nic, jim vse jako normalne, unava taky docela vymizela, bricho zaboli jednou tydne 5 min... Jediny, co je jinak, ze obcas musim vstat v noci na zachod, to se mi pred tehotenstvim nastavalo... Jinak vubec nic, brisko ploche jako pred tehu a to jsem 12tt... Proste nic, kdybych nebyla uz 3mesice bez MS, nenapadlo by me, ze jsem tehotna... Ze zacatku jsem se bala, jestli je vse ok, ale ted si to uzivam... A testy nesleduj, akorat si z toho budes delat hlavu, kdxz bude carka treba slabsi... A pritom to nic neznamena...
Já nezvracela ani jednou. Kdyby mi nerostly prsa, vůbec nevím, že jsem těhotná. Krom toho, že bych se nejraději prochrápala až do jara, nemám žádné příznaky. Chutě mám úplně na všechno a celkově se cítím normálně. Dle dr. je všechno v pořádku. Tak si říkám, že mám už od malička hodné dítě, které maminku moc nezlobí. 😅
taky jsem právě těhotná 7tt a a necítím se tak, zatím nevolnosti žádné, prsa mě bolí sem tam trošku, někdy trochu břicho, o jediné mě trápí je nadýmání ☹ Připadám si pořád plná a nafouklá 😖
Holky co na tehotenskou zacpu ? naposledy jsem byla v sobotu a to jestli vubec - mozná v patek ... Boli me z toho bricho a nechce to jit ,...
@lzii bohužel netuším, mám ji taky a je to děs 😒
@izzybickerstaff no tak to je potěš koště ... Jako je mi z toho vazne divne, jsem takova nafoukla , jen plyny jsou obcas ven jinak nic , a to jsem byla na rodinne navsteve u babicek oznámit novinu a tam byla zranice - jís za dva, dej si ... a to vsechno ve me porád je :D achjooo
@lzii no vidíš, že máš (máme) těhotenský příznaky! v tomto případě bohužel...🙂 🙂
U nás v rodině neblil nikdy nikdo, já jsem v 11.tt a nebylo mi ani jednou ani špatně. Jediný zjevný příznak těhotenství u mě (za nezjevné považuju zžilnatění prsou a břicha, lámavé nehty a podobné blbosti) je, že mi o číslo - dvě vyrostly prsa, který do minulýho týdne i dost bolely. Jinak nic - nemám nálady, častěji nemočím, hlady ani chutě mě netrápí, nešpiním, bolesti břicha nemám, prostě nic, jako bych těhotná ani nebyla. Buď ráda, že to dobře snášíš, gynekolog je ze mě nadšený, že když to někdo snáší takhle dobře už od začátku, obvykle je celý průběh bezproblémový 😉
Ahoj holky, jsem v 5tt a objednana jsem k doktotce az za 14 dni...jsem strasne nervozni, zda jr vse v poradku...zda se mi ze mi ustoupila bolest v prsou a krome tlaku a ovcasne bolesti v podbrisku nic...myslite ze je to v poradku??:(
@jennas Mně nebylo vůbec nic asi do 6. měsíce 🙂 Když nepočítám pohyby v břiše, které začly dřív samozřejmě, ale myslím tím žádné zvracení, bolesti ničeho a tak 🙂 No a teď v 7. měsíci mě bolí záda, nemůžu se vůbec předklánět, pořádně otáčet v posteli a vstávat normálně ze židle kvůli kyčlím. Sice mi není špatně a nebolí mě břicho ani prsa, ale zas blbnou nohy a záda a až teď později 🙂 Buď ráda, dokud Ti nic není.
Holky je normální že žaludek žaludek při cestě autem nic neudrží, ani juice? A když to vyzvracim tak zvracim i krev?
@nov.tere já tam dnes strávila 10h, z toho jsem ráno jedla půlku jablka a koblihu - šlo ven s trochou krve . Potom juice z čerstvých pomerančů - šla ven s trochou krve... Večer Čaj a buchta od babičky a ty šli ven teď večer a už bez krve.. takže v žaludku nemám nic jelikož neudrží ani vodu. Ale tě krve je vždycky jen trosicka, možná mám podráždění krk jak ty kyseliny jdou nahoru, nevím ale trochu mě pálí.. V úterý jdu na doktorce tak ji to povím a do auta dloooouho nesednu
@lzii Může to být přesně tak, jak říkáš, podráždění od žaludečních šťáv. Nebo nějaký polyp, huř třeba vřed. Ale to by ti asi bylo celkově hůř, měla bys i normálně v žaludku křeče a tak. Spíš to vidím na to podráždění. Snaž se vyhýbat situacím, ve kterých se ti dělá špatně, k doktorce si samozřejmě skoč, to určitě, a uvidíš, snad se to zklidní.
@lzii Hele, tehotenstvi se proziva strasne individualne... Neres ze "bys mela neco citit"
Ja treba druhy mesic zazivala silne nechutenstvi. Jidlo jsem nemohla ani citit natoz snist... Ale nezvracela jsem... Pak se srovnalo a ze me se stal normalni clovek, ikdyz nekdy trochu vic podrazdeny... Nehladila jsem brisko co minutu, s kamoskama jsem se bavila o normalnich vecec a o tehotenstvi jsem zacla az kdyz samy zacly... Nechapala jsem ze se tady na konikovi holky tesi n kazdy pdr, po NT screeningu nakupuji postylky, a ja zacla vybavicku nakupovat skoro v 7 mesici... Na konci osmeho mesice jsem sama jela autobusem z Plzne do Brna, v devatem vysla se psem na Spilberk... Kdyby nebylo bricha a pohybu, necitim se tehotne vubec... Jeste den pred porodem jsem usla 5km po Brne... Poslicky jsem taky nemela a porod byl za 9h od prvni pravidelne bolesti sfouknuty...
Takze, neres ze bys neco "mela", spis si najdi jake vsechny vysetreni chces podstoupit a ktere jsou pro tebe zbytecne 🙂
@barumat jj díky, ale ty situace jsou skoro vsude :D doma, venku , i kdyz vlezu treba jen do vytahu a predemnou tam jela navonena slecna - jsem precitlivela na vonavky vseho druhu ..
na gynekologii jdu zitra stejne jako po 5tydnech tak ji to rovnou povim , a asi to bude ok , dneska už jsem zvracela bez krve 🙂 ale vydesilo me to :D
já jsem v 10týdnu a krom malých bolestí v 5týdnů, kdy se děloha roztahuje jsem problémy neměla... krom teda toho že bych pořád jen spala :D a po jídle většinou trochu špatně.. jinak nic
Ahoj holky mám taky jeden dotaz. Mě bylo špatně teda fest, navalovaní, zvracení, bolesti břicha, ani vyčůrat jsem se nemohla a hlavně nechuť na vše. Přestalo to kontrolou v 9+2 od té doby občas mě jen navaluje nějaký pachy, ale mám hrozný strach jestli je vše v pořádku, občas mě zabolí tak zvláštně břicho, ale jinak nic.
@kratkaanickaemail myslím si, že je to v pořádku, bolesti břicha tě bude provázet nejspíše celé těhotenství. já už měla taky strach, že mě docela dlouho bolelo na jednom místě, tak jsem volala na gyndu a řekla mi, že se děloha roztahuje. taky to může být stresem, únavou nebo přetažením.
Takže bych asi neplašila nijak 🙂
@pavlietka děkuji jdu na kontrolu teď v úterý. Přišli jsme o jedno miminko a tak se asi víc kontroluju než normálně 🙂
@kratkaanickaemail tak to mě mrzí. věřím, že teď vše dobře dopadne. Samozřejmě pokud chceš mít jistotu, tak si zavolej na gyndu nebo až půjdeš na kontrolu tak vše řekni. aby zkontrolovali zda je vše v pořádku. hlavně se nesoustřeď na každé malé píchnutí v bříšku 🙂

Dobře, díky moc všem 🙂