Termín porodu listopad/prosinec 2019
Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.
Ahoj holky 🙂 tak hcg 1970, to je dost ne?
Ahoj holky,já jsem teda teprve 4+1,několik testů pozitivních a MS nedorazila. Podle netu bych měla mít TP v půlce prosince. K dr se teprve chystám obědnat,tak snad bude všechno v pořádku 🙂
@lucik253 Joo to je super hodnota. Kolik embryek máš zavedených?
@pipi_puncocha Zaváděli mi 1 embryo, o známkováno 5AA
@lucik253 skvělé, moc držím palce ať je vše v pořádku a malé roste jak má. 😍
@pipi_puncocha moc moc děkuji 😍🙏
.Ahoj holky, já jsem dneska teprve 7.dní po KETu, ale už na mě vykoukly krásný // 🙂 Je to můj čtvrtý ket během 12měsíců, všechny sice byly úspěšný, ale bohužel nejdál jsme to dotáhly k srdíčku... Tak teď moc doufáme, že tenhle bojovníček, který o sobě dává vědět už takhle brzy se nás jen tak nepustí 🙂 Podle kalkulačky mi termín vychází na 19,12 🙂
@mufinka26 to už přece musí vyjít.🙏 moc moc držím palce, ať máte krásný vánoční dáreček.🍀
@pipi_puncocha moc v to věříme, koukala jsem, že už máš srdíčko za sebou. Je to úžasný pocit viď 😍
@mufinka26 je, takový malý zázrak, pořád tomu nemůžu uvěřit.😍 nicméně strach o miminko se nemenší ani po srdíčku a věřím, že mě neopustí tak dalších 18let. 😂
(Přidávám fotku jak se za týden zvětšilo)
@lucik253 ahoj. Super. 🤗
@mufinka26 moc držím Palečky. Teď to určitě vyjde 🤗
Ahoj holky, taky se k vám přidávám. Já jsem teprve 5tt a taky tomu nemůžu pořád uvěřit, dělala jsem si asi tak deset testů 😀 na kontrolu jdu příští týden, jsem těhotná poprvé a chtěla jsem se zeptat od kdy jste měli první těhotenské příznaky? Já pořád čtu jak to plno holek poznalo už předtím než si udělali test, že je bolely prsa, podbříšek apod. Já se cítím pořád stejně, je to normální nebo to teprv přijde?
@violla29 je to úplně normální. 😊 já jsem až teď v 9tt začala mít trochu nevolnosti, ale nezvracím, a celkově mi nic není. Buď za to ráda. A moc gratuluju, ať je vše v pořádku.🍀
Holky taky vás občas píchá v pochvě nebo jakoby v pupíku? Už si přijdu jako hypochondr 😂 Nemůžu jít ani nakoupit protože jakmile vejdu do krámu, tak mi začne být vedro, motá se mi hlava a je mi na zvracení. 🤢 Chlap už si občas tuka na čelo že mi pořád něco je..
No sem zvědavá kdy se nějaké nevolnosti objeví 😎
Ahoj holky, tak se také přidávám. // jsem našla v pátek 5.4, ale na gyndu jdu až ve čtvrtek. Doma už máme jednu Zářijovku 2017. Popravdě bych už šla nejraději rodit, nějak se na to těhotenství netesim 🙈😂
@pipi_puncocha Děkuji za odpověď, taky gratuluju 🙂
@gigi95 jee ahoj! pamatuju si tě ze zářijovek, já mám taky jednu doma a další nejspíš na cestě, podle MS to vypadá na konec listopadu 🙂
je mi teda pěkně blbě, celodenní kocovina, jak jsem doteď jedla nízkosacharidově tak teď mi to všechno smrdí a jedu na ovoci...hlavně jsem unavená a to naše malý torpédo mě moc odpočinout nenechá 🙂

@lenulinka10 přesně. Já zatím nezvracím, jen kolik krát mám hlad, ale bojim se cokoliv sníst, pak zas mam chuť úplně na všechno 🙂 Ale jak píšeš, čekám až to přijde.