icon

V 11tt jsem trochu špinila, máte zkušenost?

sssmisek
16. dub 2014

Zdravím budoucí maminky i maminky 🙂 chci se jenom zeptat! Jsem v 11 týdnu na kontrolu jdu příští týden! Dneska jsem trochu zašpinila,ale žádná krev jenom taková hnědavá barva nevím jak to popsat omlouvám se🙂 doufám,že to není nic vážného! Chtěla jsem se jenom zeptat jeslti stím nemáte náhodou nějakou zkušenost! Zatím nemám,žádné problémy,bolestli,nevolnosti ale ta nejistota je šílená! Děkuji za jakoukoliv odpověd

diniki
•
16. dub 2014

Ahoj, snad to nic nebude, ale já bych raději doktorce ráno zavolala a zeptala se, zda nemám přijít na kontrolu. Přeci jen budou svátky. Ať je vše v pořádku!!!

baru88
•
17. dub 2014

@sssmisek Pokud vyloženě nekrvácíš červenou krví,ale pouze jsi jednorázově zašpinila, neměl by to být žádný problém...děloha se roztahuje a tím následkem může dojít k občasnému špinění...ale určitě bych si pro jistotu a pro klid zavolala dr., popřípadě se domluvila na utz. ;)

selverin
•
17. dub 2014

já jsem špinila skoro měsíc v kuse vždycky s přestávkami na 2-3 dny, nikdy nepřišli na to proč, ale malá byla v pořádku a má už 4,5 měsíce 🙂

teddy29
•
17. dub 2014

mi se to stalo jak jsem byla třeba na zachodě,nebo jak mi gynekolog udělal vaginaln sono a taky 1 po sexu. A doktor mi řekl že to je uplně normalni,že se zvětšuje děloha a stane se že třeba praskne nějaka žilka

sssmisek
autor
•
17. dub 2014

Děkuji za podporu, ale bohužel dopadlo to špatně zítra jdu na zákrok ☹ vůbec netuším co mě čeká! Takže jeslti můžu poradit tak při jakém koliv náznaku krvácení,špinění atd.... vždy si zajděte na kontrolu!!!!

weiserka
•
21. črc 2015

ahoj, já bych měla taky dotaz k tématu - dnes v noci jsem když jsem byla na WC zjistila, že slabě krvácím (docela jasná červená krev), to mě dost vyděsilo ( měla bych být 11 tt), takže jsem toho pak už moc nenaspala. nicméně tohle krvácení trvalo tak 10-15 minut a pak už nic. šla jsem normálně do práce a už se žádná krev neobjevila.tak nevím...nervozní jsem....můj doktor má ještě tenhle týden dovolenou - jdu tam 27/7 a kolem co tu jsou ti doktorové,tam se mi příliš nechce...budu ráda za názor.
jinak beru od začátku Duphaston, dnes jsem si taky vzala velkou dávku vitaminu C...

deelayces
•
28. črc 2015

@weiserka taky jsem v 10TT trošku krvácela, byla to prasklá cévka...