V 6tt je na ultrazvuku jen projasnění 3 mm, hCG 3000
Dobrý den jsem 5+5 a na ultrazvuku nic nejde vidět jen drobné projasnění 3mm,nevím co si o tom mám myslet , bojím se že jde o mimo-děložní,HCG jsem měla z 26.1.1800.a z 2.2.HCG 3000,příjde mi to strašně málo, mám velké obavy a strach , na kontrolu mám jít za týden jestli něco už uvidí, je mi to divné že nic nevidí , měl ste někdo podobný problém ?
Podlle mě máš nízké hcg, měla jsem to podobně... 😢
Ahoj holky ☹ ☹ ☹ chtěli jste vědět jak mi to dopadlo a slíbila jsem že vám to napišu, dopadlo mi to špatně,jsem těhotná zamlkle hcg jsem dnes měla 7200 a na ultrazvuku nic , tak me dr poslala na lepší ultrazvuk a tam to viděl , ale říkám si jak můžu mít hch když je to zamlklé, ale to už je jedno ☹ ☹ ☹ ☹ Ach joo
☹
@sarinka55 můžeš mít hcg, i když je to zamlkle, ten plod prostě v tobě stále je a nějaké hcg produkuje tuším i placenta.. Bude klesat, až se z tebe dostane ven, ať už samovolně nebo revizi. Je mi líto že to tak dopadlo, ale na druhou stranu je tělo teď výborne připravené a jako pohnojene. Většinou po tomhle se brzy podaří znovu otěhotnět a úspěšně. Držím pěsti.
ja tam byla prvne v nejakem 6tt a byla tam jen tecka.
@sarinka55 Můžu se zeptat ve kterém týdnu máš být?Jen pro zajímavost,u prvního těhu jsem to měla podobně jako ty,na kontrole mi taky řekli,že se jedná o zamlklé těhotenství,že se nevyvíjí a je moc malé,byla jsem odeslána domů,další kontrola byla za 14 dní,údajně aby se to potvrdilo a domluvili jsme se na revizi,no a za 14 dní na kontrole? Krásný plůdek i se srdeční akcí.A to mi ho chtěli vzít.
@sarinka55 Já nevím,nechci ti dávat falešné naděje,ale já bych jim teda na rovinu řekla,že chci týden počkat.Za prvé i kdyby to zamlklé těhotenství bylo,je pořád lepší nechat to odejít samo,sama se vyčistit a moct se snažit hned o miminko,než jít na revizi a čekat 2 - 3 měsíce,než se začtete snažit znova. Ono počkat týden nic nestojí a když se ti potrat nerozjede sám,nezačneš krvácet,pak bych řešila revizi.Udělala bych to právě z důvodu,že 6+3 je docela málo,těhotenství může být mladší a nemusí být ještě skoro nic vidět,ani srdíčko a za ten týden už by mohlo být vše jinak. Záleží co tam doktoři viděli,nějak tomu moc nerozumím.Každopádně je to na tobě a ať se rozhodneš jakkoliv,přeji hrozně moc sil.
@sarinka55 Ahojky, v tomhle týdnu by měl už být vidět plod a podle mě i srdeční akce. Já to takhle měla u ubou těhotenství. Bohužel to první taky nedopadlo - v 9tt jsem byla na revizi, protože miminku přestalo tlouct srdíčko ☹ Ale mám pro Tebe dobrou zprávu 🙂 Pokud to vydržíte a dodržíš šestinedělí, tak se Ti může podařit hodně brzo otěhotnět znovu a už s lepším koncem 🙂 Nám se zadařilo hnedka po první porevizní menstruaci 🙂 Drž se a opatruj se!!!!
Ahojky, já jsme to měla podobně v obou těhotenstvích, u prvního mi dr řekla, že se jedná o mimoděložní a poslala mě na revizi, podle ní hcg nerostlo tak jak mělo, tak jsem šla na příjem na oddělení a tak mi dělalá jiná dr ultrazvuk a kontrolovala hcg a podle ní to bylo v pořádku, pozvala si mě za dva dny na uz a vše bylo v ok 🙂, teď jsem znovu těhotná a u dr jsem byla v 7 týdnu a na uz nic moc neviděla, říkala, že už by mělo být vidět srdíčko, pozvala mě za týden a vše bylo a zatím je ok... Takže já být na tvém místě taky bych taky počkala, oni ti doktoři kolikrát tak straší a někdy to i dobře dopadne... Snad to dopadne dobře i tobě 🙂
jako matka 4 dětí tu říkám že v 5+5 nemusí být vůbec nic vidět,ani se nedoporučuje na utz tak brzo lézt,vždy je to nevypovídající nejdřív stačí jít 8+0 já vždy byla v 6+0 výš a dokonce nebyl ani plod,nakonec z toho vždy bylo zdravé dítě,méně číst internet!
@sarinka55 rozohodně vyčkat,nevidím důvod dělat tak brzy revizi stoprocentně zdravého plodu,je to blbost,minimálně dva týdny čekat!!Záleží na kvalitě utz,na ložení dítěte a tvé průsvitnosti a milionu dalších věcí jít na potrat v 6tt je pakárna
@saminomimino dnes jsem 6+6 ,spletla jsem se o pár dnů, takže když jsem tam byla,byla jsem 6+5 já bych si taky počkala ten týden,ale na rovinu trpím depresními stavy,mám strach být v nemocnici takle by mě pustili za 3hodiny domů , a kdyby to v pořádku nebylo a šla bych na revizi v tom 7tt a něco , tak by si mě tam nechali, ale zase na tohle koukat nechci jestli si mě tam nechaj nebo ne, budu zas vědět že jsem to neodflákla a musela bych to nák vydržet.
@sarinka55 je mi líto, že ti to takhle dopadlo, ale jak víš z mých předešlých příspěvků, čekala jsem to ... HCG je v počátku těhotenství ukazatel velmi jistý a když nestoupá tak jak má, tak to bohužel v pořádku není ... nevím přesně co ti doktoři řekli, tvoje vysvětlení je velmi nejasné, ale ono těch příčin může být víc ... třeba to, že se vůbec nevytvořilo embryo a těhotenství drží jen placenta ... pokud je ultrazvuk dobrý, už od HCG 1000 je na UZ těhotenství jasně zřetelné ... ty máš HCG 7000, takže už by sakra muselo být něco vidět ... bohužel ale když výjdu z tvé hodnoty z minulého týdne, tak správně bys v tuto dobu měla mít HCG aspoň 30000 ... vím že je těžké uvěřit, že to není v pořádku, když ten těhotenský test má takové krásné dvě čárky ... opravdu tě chápu, sama jsem si to prožila několikrát ☹
... k tomu co ti tady některé holky píší, že máš ještě čekat nebo že máš počkat až to odejde samo ... já bych ti radila poprosit zítra doktory, aby ti ještě znovu udělali ultrazvuk, aby si byli naprosto jistí tím co dělají ... při této hodnotě HCG ti ale rozhodně neradím čekat až těhotenství odejde samo ... já jsem na tom jednou byla hodně podobně jako ty, prosadila jsem si u doktora že nechci kyretáž, že počkám až si to tělo vyřeší samo a čekala jsem 3 týdny!!! ... byly to hrozné tři týdny, člověk ví že je těhotný, ale že mimčo z toho nebude, a jen čeká, až se to pustí ... byla jsem jako granát před explozí ... pro psychiku záhul jako hrom, a to já se opravdu jen tak z něčeho nehroutím ,., takže pokud si lékaři jsou jistí tím co vidí, doporučuji to ukončit ... moc moc držím palce
@sarinka55 a proč by tě hospitalizovali?prostě doma 10 dní vyčkej a uvidí se opravdu je na předčasné závěry čas ,já byla v posledním těhu v 7+0 věděla jsem i den oplodnění a na utz nebylo nic ne gestační váček,bez žloutkového i bez miminka a dnes má toto dítko,které ani podle lékařů nemělo být ,9 měsíců,lékaři nevědí vše,je čas prostě je čas,stačilo aby maminky k na gyndu nelítali hned a nemuseli by si tohle prožívat
akorát si uškodíš tím zbytečným stresem miminku

@lat No tak snad to dopadne dobře .