Velikost břicha v 1. trimestru
Ahoj všechny,
jsem aktuálně v 7tt a mám břicho jak kdybych byla ve 4 -5. měsíci 😀 Před otěhotněním jsem měla ploché břicho, takže to trochu přikládám tomu, jinak si to nedovedu vysvětlit 😀 Jak jste to měly vy? 🙂
To jsou střeva urcite to není tehu břicho protoze deloha je ještě malička a dosahuje jen o něco více než normalne pokud tam teta není více miminek 😉
Ahojky nejsem sice nejštíhlejší, ale taky mám nafouklé jak když při bolestivých měsíčkách .
Ahoj.Já mám taky břicho jak kdybych byla v pátém měsíci. Přibrala jsem zatím tři kila což se mi nezdá být tak moc.Ale,břicho mám jako bych přibrala snad už šest.Ach jo:(
Budes spis nafoukla,to je v 1.trimestru normalni. V 7tt je deloha jeste mala. Me zacalo brisko rust az ted ve 2 trimestru.
Mám to a samé 🙂) Ráno vstanu a říkám si, jak jsem ještě krásně plochá a během dne, jak žeru, tak mám vyboulené, břicho. Přes noc vždycky splaskne 🙂 Jím stejně jako předtím, blbě je mi minimálně, ale toho břicha by si nevšiml jen slepej. 😀
Taky tak. Joo, od 7tt jsem už nezapla svoje kalhoty a to mám doteď, už nekde od 12 TT nosim trhu kalhoty a pasem, který mám ohnutý. Ale bříško (jsem prvorodicka, takže břicho nám roste pomaleji) mi začalo fakt růst asi kolem 14tt. Ted jsem 16 a je to už vidět. Jinak před otěhotněním jsem mela v pase 60 🙂

Budeš spíš nafouklá ☺️