icon

Vitamíny v 1. trimestru. Braly jste nějaké?

i_vet2
19. led 2020

Ahoj holky, co si myslíte o vitaminech v 1 trimestru? Brali jste nějaké? Poradíte? Děkuji.

mmichaella
19. led 2020

ja dobirala listovku a pak nasadila femibion 1. Ted jsem ve 2. trimestru a mam femibion 2 s omegou (tu femibion 2 obsahuje v samostatnych tabletach v tom baleni primo, takze neni nutno kupovat)

teluha
19. led 2020

@i_vet2 ja zobala pregnafolin od dr max jen prvni trimestr, ted ve druhem uz nic. Stejne mi to prijde jen jako poradny busines, nase mamky taky nic nejedly a jsme ok 😉

karla2015
19. led 2020

jen kyselinu listovou

jjasmina
19. led 2020

Femibion v 1. trimestru jeden měsíc a ve 2. trimestru taky jedno balení na měsíc, ve 3. už nic.
A jak říká paní pokud máte pestrej jídelníček, vitamíny nebudou potřeba, naše mámy je taky nebraly

zavodnice
19. led 2020

Jen kyselinu listovou a vápník.

i_vet2
autor
19. led 2020

děkuju, já právě zatím koupila femibion 1, protože jsou tam všechny vitaminy a naštěpená kys. listová, ale cenově je to docela dost 😀

krupka3
19. led 2020

Folat kyseliny listove, nic nezkazis ani probiotiky nebo vitaminem D (ten je zase hodne dulezity ve 2.trim.).

legelata
19. led 2020

Myslím, že vstřebatelnost těhle doplnku je mizivá, mnohem lepší je doplňovat potřebné látky příslušnými potravinami.

dandaa
19. led 2020

I prvního i teď u druhého těhotenství beru femibion a jsem spokojená. Plus ještě probiotika.

elencze
19. led 2020

Brala celé těhotenství, v mém okolí téměř všechny maminky, které v těhotenství braly, byly po porodu méně unavené, než ty, co ne, a nikdo neměl ani velké dítě, jak se někdy straší, spíš je tam pár mrňat.

suromana
19. led 2020

@i_vet2
Taky beru Femibion, moje pojišťovna přispívá 500 Kč ročně na vitamíny pro těhotné, tím se dá trochu zahojit, mně to navíc vyjde na dva roky, takže 1000 Kč příspěvek. Taky mi dali 1000 Kč zpět za prvotrimestrální screening a 1000 Kč přispívají na výbavu pro miminko, kojící polštář, monitor dechu, odsávačku, teploměr, atd. Mrkni na svoji pojišťovnu.

mapet85
20. led 2020

Femibion

zizulka2008
20. led 2020

Kyselinu listovou a omega 3,to mi vzdy doporucila dr,nic jineho jsem nebrala,ostatni vitaminy z pestre stravy.

wendyp
20. led 2020

Ne 😊

kr3weta
12. únor 2020

Nabízím 3 celé balení vitamínu Biopron Pregna +. v Maxu se prodávají za 329 za balení, já dám za 220, když vezmete všechny 3 balení, tak za 600 za všechny 3. Jedno balení je na měsíc, dají se brát během těhotenství a pak i během kojení. Expirace je 1/2021. Už je nevyužiju. Více infa případným zájemkyním do sz 🙂.

mval
12. únor 2020

Já beru GS mamavit 🙂