icon

Zamlklé těhu. Mám teď šanci?

adelafri
15. srp 2020

Ahojky holky.
15.4.2020 jsem byla na revizi delohy po zamlklem tehu v 11.týdnu (miminko se prestalo vyvijet v 6+2tt)

Teď jsem 13.8. zjistila, že jsem těhotná. Test byl krásně silný i z odpolední moči(31DC). Mam uz i nejake ty nevolnosti a nechutenství. Ale boli me podbrisek, ne nejak vyrazně, žádné křeče. Mam strach abych zase nepotratila.
Doktorka ma dovolenou, takze budu volat v pondělí.
Nějaké rady a tipy? Snažím se nestresovat, ale strach tam stále je.

jjasmina
•
15. srp 2020

@adelafri nejlepší je na to nemyslet, vyvarovat se stresu.Ono stejně vše ukáže až ultrazvuk 🙂 Přeji zdraví a srdíčko jako zvon 🙂

kate013
•
15. srp 2020

Bolesti jsou podle mě asi normální, nestraš se zbytečně, věř,že bude vše v pořádku🙏moc držím pěsti❤️ mě bolely i jakoby vaječníky z úplného začátku, strašili mě mimoděložním, ale vše je v pořádku,tam kde má...prý to dělají hormony,jak se to připravuje,roztahuje atd

adelafri
autor
•
15. srp 2020

@kate013
@jjasmina
Dekuji moc, pokouším se nestresovat no, myslim si, ze stres byl i duvod, proc jsem poprve potratila :(

kate013
•
15. srp 2020

@adelafri stres je špatný, ale prožívame to každá... Dobré je se něčím zabavit,ať nemáš moc příležitost dělat si zbytečně strachy...

nikishkaaaa
•
15. srp 2020

@adelafri držím Vám moooc palce. Při zamlklem těhu, byla už srdeční akce, prosim? Ptám se, jelikož řeším bohuzel neco podobneho. Dekuji

krtikkrtovaty
•
15. srp 2020

@adelafri Snaž se být v klidu. Je to těžké, mám to taky za sebou a celé těhotenství jsem se "bála", aby něco... U nás první dítě - těhotenství úplně pohodový, ukázkový, vůbec žádný zádrhel. Podruhé to zamlklé, vůbec by mě nenapadlo, že se něco po... V 7tt srdíčko a bohužel v 11tt info o tom, že od 8tt se mimi nevyvíjí, že srdíčko není a revize... A cca 5 měsíců na to těhotenství a vše v pohodě, a už tu mám skoro 5 měsíční prtě, jen prostě ten strach už tam byl, když už to jednou nevyšlo... Snaž se na to nemyslet, těch pozitivních příběhů je dost, tak to bude určitě i ten tvůj.

adelafri
autor
•
15. srp 2020

@nikishkaaaa nene vubec, vlastne celé to "neco" pry mělo i spatny tvar a prostě celkově se nevyvijelo :( jen v nemocnici mi jedna doktirka dala nadeji protoze udajne videla srdicko a mimco melo byt cca 9.tyden a o dva dny pozdeji revize s tim, ze to doktorka podelala

lachtanice86
•
15. srp 2020

Je to buď a nebo.

burnette
•
15. srp 2020

Ahoj potratila jsem v 11tt po dvou měsících opět otěhotněla nyní jsem v 25tt je to boj, jelikož musím ležet a šetřit se. Ale malá je zdravá, vyvíjí se krásně a všechno zatím vypadá jak má. Na začátku jsem brala Utrogestan, magnesium, kyselina listová. Držím palce hlavně se hlídejte.

sarkoc
•
15. srp 2020

Strach je myslím po prodělané zkušenosti normálni...u nás byl ZP ve 12.tydnu, předtím měsíc krásné bilo srdíčko...a po prvním cyklu po revizi jsem znovu otěhotněla a naštěstí vše ok a už jí je přes rok a půl.
Od začátku toho dalsiho tehu jsem se zbytečně moc pozorovala...příznaky jsem měla, díky nim jsem to ostatně poznala, ale myslím, že takové ty různé bolesti, křeče atd byly spíše psychické...🤷

amazonkajanik
•
15. srp 2020

@adelafri jo,stres je svina. Já potratila v 7tt. Končící pracovní smlouva,bydlení u rodičů,partnerská krize...Než jsem otěhotněla se synem,měla jsem i biochemické těhotenství. Pak jsem nějak vypustila kvůli pracovnímu vytížení a hle,povedlo se. Hlavně jsem dělala s dobrým týmem,kde mě podpořili

editao
•
15. srp 2020

@adelafri Hlavne klid 🙂 Me se mimi prestalo vyvijet nekdy v 5tt (na utz vubec nebylo videt embryo, jen vacek) - to bylo nekdy v dubnu a na zacatku kvetna (coz uz jsem mela zacinat 8tt) jsem zacala krvacet. Nastesti jsem tedy nemusela na revizi, takze jsme to mohli zkusit hned znovu - zadarilo se hned, ale snazila jsem se na to nemyslet, tak nejak jsme se s chlapem oba "blokli" a tehu jsme vubec neresili... K doktorce jsem schvalne volala az skoro po mesici od prvniho pozitivniho testu a dobry, uz bylo hezky videt srdicko 🙂 Ale i tak mam porad srteach, i kdyz uz koncim 15 tt, nicmene v tom zacatku do te prvni kontroly jsem si. Tehu vicemene nepripoustela, jen nevolnosti mi tehu pripominaly - nicmene u toho ZT jsem zadne nevolnosti nemela, tak jsem si vzdycky, jak prisla nevolnost rekla, ze je to asi dobre znameni a dal jsem to neresila...

klokanka31
•
15. srp 2020

@adelafri Neboj, to bude dobrý. Já měla u třetího těhotenství silné bolesti v podbřišku a šílené bolesti v kříži, a mám z toho krásnou princeznu ☺

yerry
•
16. srp 2020

@adelafri v roce 2010 jsem byla na revizi v 10 tt po ZT, následně jsem otěhotněla a dcera ma dnes 8,5 roku, kdyz mela 2 roky otěhotněla jsem a znovu jsem musela na revizi v 9tt, opět ZT... pak přišly 2 roky snažení a v rocec2016 se nám narodila druha dcera....
Údajně po prvním nezdaru pak přichází uspesne těhotenství ale znam i holky u kterých to tak nebylo....
Zkus na to nemyslet, (vim ze to úplně nejde) ale čím víc budes v klidu tim lip....
Je potreba to brát tak, ze ZT prakticky neovlivníš.... neboj bude to dobry....

adelafri
autor
•
16. srp 2020

@yerry doufam v to 🙂 dekuju

Vsem chci moc poděkovat, docela valím oči kolik žen prodelalo ZT :/ dekuji za podporu aspon vim, ze v tom nejsem sama 🙂 💕