Zdravé miminko bez nevolností?

klaraslavickova
9. čer 2017

maminky jsem v 6tydnu a nepozoruji na sobe vubec nic občas zabolí prsa a to je asi tak vše..u první dcerky mi bylo špatne permanentně.. doktorka se me ptala zda je mi zle odpoveela sem ji že jen když se nenajím a ona se na to moc netvařila.. mam mcelkem strach protože když sem minule tehotenstvý také nemela příznaky miminko v 11 tydnu zemřelo.. rozdil mezi temito tehotenstvými je ale ten ža tamto miminko bylo vždy menší cca o týden tohle miminko je o dva dny vetši ale odpovídá to datu kdy byl sex.. měla jste to taky nekterá tak že jste neměla žadne příznaky ale miminko i tak bylo zdravé? asi jsem možna už trošku rozhozená tím strachem aby se neopakoval minulý rok..

eevicka123
9. čer 2017

Ano, nemela jsem zadne priznaky, nevolnosti... 🙂

horsiee
9. čer 2017

@klaraslavickova také mi nic nebylo a vše je ok. Je skvělé, že Vám není špatně tak si to užívejte 🙂

luj89
9. čer 2017

@klaraslavickova tyyyjo, co by za to jine tehule daly 😀. Bud rada a uzivej si tehotenstvi. Kazdopadne 6 tt je pomerne brzy na nevolnosti. Me zacaly v 7tt, a to takovy, ze jsem byla 3 tydny na neschopence, doma jsem jen lezela a spala a nutila se vypit sklenku vody denne a snist tak pulku bananu a pulku rohliku denne... Po mesici uz mi bylo blbe jen dopoledne a pak uz jen do snidane nebo pri hladu.

alishka111
9. čer 2017

@klaraslavickova ani v jednom těhotenství mi nebylo vůbec nic, jakože vůvec. Nevolnosti, chutě, bolesti, nic. Nerůst mi břicho, tak fakt nevím, že jsem těhotná. Až s velkým břichem trochu pálí žáha.
Dcerka je naprosto zdravé a takřka "tabulkové" dítě, druhátko se zatím jeví taky zcela v pořádku.
Moje kamarádka má to samé, první těhotenství a absolutně bez jakýchkoli příznaků. Za 3 týdny rodí a zatím vše v pořádku ;)

klaraslavickova
autor
9. čer 2017

@luj89 ja budu asi rada až budujiste vedet že o to miminko zase nepřídu strasne me to desí..

rebe
9. čer 2017

V 6. týdnu jsem teprve zjistila, že jsem těhotná, žádné příznaky jsem neměla. a že později přišly pořádně silné 😀 Nedělej si obavy, stejně tím nic nezměníš. Vydrž a věř svému tělu a svému miminku.

tera87
9. čer 2017

Mě v 6tt taky nic nebylo a od 8tt trpim jak zvíře 😂
Bude to v pořádku 😉

luj89
9. čer 2017

@klaraslavickova tak to do porodu nikdy clovek nema jistotu...

klaraslavickova
autor
9. čer 2017

@luj89 no tak asi sem to špatne podala ale od toho nepodařeneho tehotenství pořád plaším že tohle skončí taky a bla bla trošku me uklidnilo že tohle miminko nezaostava ve vývoji

luj89
9. čer 2017

@klaraslavickova Neboj, bude to dobre 🙂. Je jasne, ze mas vetsi strach, ale tim, ze se budes nervovat mimcu nepomuzes. Me rikal gynekolog, ze ve vetsine pripadu je o pripadnem potratu rozhodnuto uz na uplnem zacatku tehotenstvi...

jajulin
9. čer 2017

Zdraví dítěte přece nezávisí na nevolnostech. Mám za sebou tři těhotenství, kdy mi vůbec nic nebylo, ani jednou jsem nezvracela, prostě nic. Výsledkem jsou tři zdravé děti 🙂.

ttm
Autor odpověď smazal
Zobraz
jerra
9. čer 2017

Jo, měla jsem to tak při prvním těhotenství. Kdyby mi nerostlo břicho (a pak blbá cukrovka), tak jsem o těhotenství vůbec nevěděla 🙂

smecka
9. čer 2017

@klaraslavickova : u obou tehotenstvi mi bylo zle, vsechno mi pachlo. U tretiho jsem z toho nemela nic. Bylo to naprosto bezproblemove tehu, ani jsem moc nepribrala.
Kazde tehu je jine a plne chapu tvuj strach. Mam podobnou zkusenost, akorat u me byl konec ve 23tt. Strach je, ale nezbyva nez verit sobe a mimcu. 😉

liliana2016
9. čer 2017

Klid, 6.tt je na nevolnosti brzo. Já měla něco jako nechuť k jídlu jen pár dní mezi 8.-9.tt... Jinak mě nebolely ani prsa, o nějakým blití taky nemůže být řeč. Tak se hlavně nestresuj, vím, že je to těžké, ale nijak si nepomůžeš. Jistotu, že o miminko nepřijdeš, nemáš nikdy.

ladyhacek
9. čer 2017

byla jsem tedy těhotná jen jednou, ale až nějak 6-7 týden jsem začala zvracet do té doby nic.
Znám spoustu žen, co příznaky nepozorovali vůbec 🙂

tomikjoejoe
9. čer 2017

U prvního těhotenství mi nebylo téměř špatně, ve druhém a třetím ano a obě děti měly zdravotní problémy, u nejmladšího syna s nimi bojujeme do dnes. Teď čekám čtvrté a je mi špatně pořád, tak jen doufám, že miminko bude tentokrát v pořádku.

klaraslavickova
autor
9. čer 2017

@tomikjoejoe a u toho prvního je dítko zdrave nebo jak nejak se v tom stracim

lucije66
9. čer 2017

Mně nebylo špatně ani jednou při těhotenství a to jakože vůbec. Žádné zvracení, žádné pachy mi nevadili, žádné chutě, prostě nic. A dcerka je naprosto zdravé miminko. Musíte se hodit do klidu a věřit, že bude všechno v pořádku 🍀 věřím, že i vaše gynekoložka vás zrovna moc nepodpořila, ale nemyslím si, že zrovna těhotenské nevolnosti jsou ukazatelem zdraví miminka. Držím pěsti, ať je všechno v pořádku 😊

no_title
9. čer 2017

neboj, ony ty nevolnosti ještě můžou přijít 😀. Bylo mi zle jen pár dní v 5. týdnu, pak jsem měla někdy v 6. týdnu období, kdy mi bylo úplně skvěle a hrozně jsem se bála, že je něco špatně a pak se v 8tt nevolnosti vrátily a ve 12. týdnu se ještě prohloubily, skončily až ve 20tt.

tomikjoejoe
9. čer 2017

ano je

annasmyckova
9. čer 2017

pět těhotenství u třech mi bylo špatně a zvracela jsem -nejvíc u toho posledního, u dvou vše naprosto bez příznaků -všechny děti v pořádku..taky by mě zajímalo, na čem to závisí...asi to nějak souvisí s hormonální hladinou, a tak se může měnit

msimankova
9. čer 2017

@klaraslavickova mě bylo párkrát nevolno a kromě šíleného pálení žáhy od 5. - 6. měsíce a bolavých třísel mi nebylo vůbec nic, naopak jsem měla krásnou pleť a nemastily se mi vlasy. Dcerka je nejzdravější dítě široko daleko a narodila se CS ve 41+5 ;) Myslím, že podle průběhu se nic nepozná, zkus přijít na něco, co tě trochu uklidní, stres škodí oběma.

janablizka
9. čer 2017

@klaraslavickova Ahoj mám tři děti a žádné nevolnosti jsem u žádného neměla jen mě boleli prsa.Neměj obavy vše je určitě v pořádku.

lencak80
9. čer 2017

Obě těhu bez nevolností a bylo mi skvěle...jen jsem měla stále hlad tak jsem musela mít dvě večeře. Jsem ráda že jsem si těhu mohla opravdu užívat. Doktorka se může tvářit jak chce. Jen chci říct že co se má stát se stane a dopředu nikdo nic neví. Nestresovala bych a nechala bych vše plynout. Buďte ráda že je vše v poho a vy také.

blondynka400
9. čer 2017

@klaraslavickova neboj, to bude dobrý.... Mně ani v jednom těhotenství nebylo zle, v druhém pouze únava a mám dvě naprosto zdravé děti .-)
To jestli je ti zle nebo není nic nevypovídá o tom, jestli je těhotenství v pořádku nebo není, to samé o zdraví dítěte. Je to jenom o tom, jak reaguješ na zvýšené hodnoty hormonů a to může být v každém těhotenství jiné....

clementina
9. čer 2017

Snaž se nemyslet zbytečně negativně🙂. Ani mně nebylo za celé těhotenství ani jednou špatně a teď nám roční poklad oddychuje v postýlce🙂. Nepotkala mě ani jedna nevolnost, na druhou stranu jsem netrpěla ani pověstnou žravostí. Prostě normálka🙂. Tvé obavy plně chápu, ani mé první těhotenství bez nevolností nedopadlo dobře, ale jsem zářným příkladem toho, že úspěšné těhotenství bez nevolností existuje🙂). Hodně štěstí!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru