icon

Zjištění těhu únor 2021. Také někdo?

monikos
22. únor 2021

Ahoj holky, je tady nějaká která teď v únoru zjistila, že je těhotná? Já jsem to zjistila 16.2. co vy? Klidně přidejte i foto TT, hezký den 🙂

Strana
z3
evinahosta
23. únor 2021

@gorra21 jojo, to znam, dokonce mam prcka stejne staryho 😁😁😁 nejhorsi je to vecer, to je mi fakt spatne, a kdyz s nim sedim u stolu a vidim, jak ji maso, ze kteryho je mi momentalne fakt na zvraceni, tak fakt premyslim, jestli se pozvracim nebo ne 😁

monikos
autor
24. únor 2021

Ahoj holky, jen jsem se chtěla zeptat, na první kontrolu na gynekologii jdu 2.3. podle MS bych měla začínat 6TT, není ta kontrola brzy?

majdulena
24. únor 2021

@monikos Já půjdu v úterý a to bych měla být 6+1. Tak doufám, že už bude vidět srdíčko. Ale některé holky chodí ještě dýl. Já jsem mezi 6 až 7 týdnem byla na gyndě i u předchozích těhotenství a myslím, že jsem tam byla v tak akorát dobu.

monikos
autor
24. únor 2021

@majdulena já jdu také v úterý a právě bych měla být 6TT, tak uvidím co uvidí :D

elzuche
24. únor 2021

Ahojky, dneska jsem byla na kontrole, byla vidět dutinka, těhotenství odpovídá 5+2tt 😊

pajule91
24. únor 2021

Ahoj přidávám se k vám s dovolením 😊 zjistila jsem to před pár dny. Teď jsem v 5tt a už se nemůžu dočkat kontroly 😁

pajule91
24. únor 2021

@monikos ahoj tak to jsem moc zvědavá a dej vědět 😊 já půjdu v 6+3 cca

daisy95
24. únor 2021

Ja ziju v zahranici.. a prvni ultrazvuk az 12tt .. a to se asi nedockam achjo 😃😃

monikos
autor
24. únor 2021

@pajule91 určitě dám v úterý vědět

pajule91
24. únor 2021

@daisy95 ty jo až 12tt? jak se znám bylo by se mnou do té doby k nevydržení 😅

daisy95
24. únor 2021

@pajule91 ja si asi taky okousu vsechny nehty do ty doby😃😃

pajule91
25. únor 2021

@daisy95 no co si budeme povídat to asi před každou kontrolou co 😂

shirleyyy
25. únor 2021

Ahoj já chvíli před narozeninama svýma. 2.2. Kontrola je za mnou, tak už se těšíme. Jen je mi pěkně blbě každý večer 🙂) novým srdíčkům ahoooj 🙂

petraaa12
1. bře 2021

Ahoj holky, přidávám se k vám, jsem teď 6+3, na kontrolu jdu teda až za týden, aby tam bylo vidět srdíčko.❤ To čekání je ale dlouhý 😅

wwblackww
1. bře 2021

Tak jsem se tesila na dnesni kontrolu a jsem z toho strasne rozpacita a teseni je to tam... Utz spatne viditelny, pritomny "flek" o tyden mensi, tak dva tydny nervu a ukaze se... Mam byt 7+3

petraaa12
1. bře 2021

@wwblackww koukám do aplikace a jsem taky 7+3, špatně jsem to předtím napsala. Já bych si z toho nedělala hlavu, já třeba mám ovulaci až později a u prvního jsem měla taky miminko o týden mladší. Doktor to neřešil, jen přeměřil, a pak mi i posunul termín porodu. 😊

ajriska
2. bře 2021

Dle MS bych měla být 9.tyden, dle Ultz jsem dnes 7+5

horhana
3. bře 2021

Dneska jsem byla na první kontrole. Máme to oficiálně potvrzeno, odpovídá přesně dle poslední MS - 6+3 TT, nějakých 8 mm 😁 srdíčko prý bušilo 🍀 tak mi spadl kámen ze srdce, že je zatím všechno v pořádku

pajule91
4. bře 2021

@horhana jeee a dostala jsi fotecku? Já jdu na kontrolu až příští týden. To budu 6+3 taky tak doufám že srdíčko též bude 😊

monikos
autor
4. bře 2021

Tak já jsem byla na kontrole v úterý, byla jsem 6+0 a srdíčko ještě nic, další kontrola až za tři týdny, asi mi hrabne

horhana
4. bře 2021

@pajule91 dostala 😊 ten týden ti uteče jako voda,a určitě vše bude v pořádku 🙂 , já jdu na další kontrolu až za 3 týdny, kde nejspíš dostanu už průkazku, takže teď budu mít další nekonečné čekání 😁

evinahosta
4. bře 2021

@wwblackww ja to mela podobne...prvni kontrola u doktora, jen dutinka..za tyden zase jen dutinka, litala jsem pak do nemocnice kvuli podezreni na mimodelozni, tam si me pozvali nekolikrat a skoro zadny rust, a az ted po dvou tydnech nervu se tam z “jakehosi fleku a mozna zloutkove vacku” ukazalo miminko i se srdickem. To jsem dle MS byla 7+5, ale dle utz teda jen 6+2, neves hlavu, urcite to bude dobry! Mimco se ukaze! V nemocnici na kontrole v 6+5 jsem mela jen dutinku a zloutkovy vacek. A az o tyden pozdeji uz mimco se srdickem! 🙂
Ale chapu, ze to nejde se nenervovat..ja ty dva tydny ted mela nervy uplne v kyblu 🧐 drzim moc palce!❤️

pajule91
4. bře 2021

@horhana jee to je stejně tak krásný ❤️
Doufám. Jsem strašně nedočkavá 😅

horhana
14. bře 2021

@pajule91 ahojky, tak co, jak jsi dopadla na kontrole?🍀

petraaa12
14. bře 2021

Už mám taky první kontrolu za sebou, srdíčko už tam bylo ❤ podle ULT je miminko o týden mladší než podle MS, ale je to tím, že mám tu ovulaci ke konci cyklu 😀 doktor říkal, že to je v pohodě, posune mi pak jen zase termín porodu. Tak mám jít potom na krev, a pak první screening. Tak snad to bude všechno v pořádku. Co vy ostatní?

pajule91
15. bře 2021

Dobré ráno přeji 😁
@horhana kontrola dopadla moc dobře. Bylo už i ❤️ a na další jdu 31.3. Jen nemám fotecku tak příště si řeknu 😊

wwblackww
15. bře 2021

Já jdu na kontrolu dnes, minule bylo trochu menší, tak dnes snad už dostanu průkazku a budu klidnější 🙂

horhana
24. bře 2021

Ahoj holky, tak jak se vám daří?🤗 Já dnes byla na kontrole a vypadá vše v pořádku, dle velikosti odpovídá 10+1. Zítra se budu objednávat na screening 😊

monikos
autor
24. bře 2021

Ahoj, dneska po třech týdnech kontrola, podle MS jsem 9+1 a podle ultrazvuku 8+3, srdíčko bylo a bilo, paní doktorka říkala, že to vypadá dobře za 14 dní na krev, za tři týdny pro průkazku a za měsíc na screening, zítra se mám objednat 🙂

gorra21
26. bře 2021

@monikos tak já dnes 12+2tt. Zrovna jsem se vrátila že screening a vyšel negativní🥰, takže ani na plodovku nemusím čehož jsem se kvůli věku bála

Strana
z3