icon

Co myslíte, co to bude?

erika63
1. bře 2020

Maminky, pomôžte, čo myslíte, čo to bude? V 13 tt mi doktor naznačil, že by to mal byť chlapček, ale že si to ešte potvrdíme na ďalšom sone. Včera som bola na 3D a tam doktor tvrdil, že to bude holčička. Úprimne, tešila som sa už na toho chlapčeka, keďže dievčatko už doma máme.

Co myslíte, co to bude?
erika63
autor
•
1. bře 2020

@erika63 včera som bola 16+4

flowerkacrochet
•
1. bře 2020

Fotku z 3D nemáte? Tohle fakt nikdo nepozná:D

makra1988
•
1. bře 2020

Vždy si říkám při těchto dotazech, kam chodíte k doktorovi. Mně to v tomto týdnu neřekli ani na screeningu, a gynekolog taktéž říkal, že to je ještě brzy. Max, že to jde určit z rozložení pánevních kosti a to se trefili, ale my jako laici bez techniky to tu nejspis nedáme 🤣ať nebo tak, hlavně ať je vše v pořádku a má to vše, jak mít má 👍

erika63
autor
•
1. bře 2020

@flowerkacrochet 3D nemám, iba tvaricku. Úprimne o nič mi neide, len možno niekto z tohto obrázka prečíta viac ako ja 😄 už by som si chcela pomaly kupovať vybavicku, ale teda neviem ktorým smerom. Túto foto mám z 13 týždňa, ale teda ja ani tam pohlavie nevidím 😄

lenkajan
•
1. bře 2020

Lékař nám ve 13 tt říkal, že pravděpodobnost, že určí pohlaví správně, je v tomto týdnu těhotenství 50%.

krupka3
•
1. bře 2020

@lenkajan Nekteri lekari to ale umi ve 13tt na 100%. Brnensky Prenatal ma dokonce moznost si to zaplatit a nechat si prijit jen urcit pohlavi. Zalezi na zkusenostech lekare.

krupka3
•
1. bře 2020

@erika63 Ani z jedne z tech fotek to bohuzel poznat neni, budes muset jeste pockat.

erika63
autor
•
1. bře 2020

@krupka3 ďakujem za odpoveď, ono pri prvej dcérke mi už v 13 týždni povedal, že to bude dievčatko a na každom jednom ulttrazvuku sa to iba potvrdilo. No nič, budem musieť vydržať 😄 samozrejme prvé čo ma zaujíma či je všetko v poriadku, či má ručičky, nozicky na mieste, toto je ale druhá vec ktorá ma zaujíma hneď potom 😄

luckacaky
•
1. bře 2020

@krupka3 me na genetice vzali v 10tt krev poslali do brna a do týdne mi řekli že čekám holcicku ale takhle brzy se to dělá pri genetických vadach..syn měl svalovou dystrofii a my potřebovali rychle zjistit zda to bude kluk nebo holka(50% riziko kluk sval.dystrofie a 50 % holka prenasecka)..ted jsem 21tt a u holčičky se dá prenasecstvi zjistit až se narodí

luckacaky
•
1. bře 2020

@erika63 když uvidíte vystupek tak když bude nahoru je to holka a když dolů tak kluk...mala ho měla nahoru..zkusím najít fotku 🙂

denisahlavicova
•
2. bře 2020

@makra1988 já věděla týden před 2.scr že to bude holčička, na screeningu se to jen potvrdilo

krupka3
•
2. bře 2020

@luckacaky Ja ale opravdu mluvim o zjisteni z utz, ne z genetiky. Od cca 12tt (prvotrim.scr.) je mozne na 100% urcit pohlavi dle sklonu pohlavniho hrbolku, u nas v Prenatalu je na to vyhlasenym odbornikem dr. Vlasin.

leniczka23
•
2. bře 2020

ja hlavne pochybuju ze my tady ti reknem vic nez doktor ktery provadel UTZ..

jjasmina
•
2. bře 2020

@krupka3 Taky mi to řekli

jjasmina
•
2. bře 2020

@krupka3 Jj Tak jsem byla u toho pana dr Vlašína 🙂

jjasmina
•
2. bře 2020

Mě taktež řekli již ve 13tt, no jako prvorodička jsem si tam ještě nechavala rezervu, co kdyby nahodou se to změnilo, ale pak to jen potvrzovali. V Brně sme si zaplatili i ultrazvuk na určení pohlaví. Všechno klaplo 🙂

makra1988
•
2. bře 2020

@denisahlavicova njn ale druhý screening je až někdy cca kolem 20tt, to už se poznat dá. Tady se paní ptá, skoro o dva měsíce dříve. A mně to taky řekli na prvním ale u prvního chlapce se netrefili a teď u druhého jo. Takže jak říká můj muž, bude to buď a nebo, ale 100%je, že to bude dítě 🤣

jancastromska
•
5. bře 2020

U nás v rodině to všem vychází podle krve ... Mění se co 7 let takže pokud se někomu z partnerů vyměnila krev tak bude stejného pohlaví jako ten jehož krev je mladší ...ale všem to tak nevyjde 😂 a kór když jsou stejně staří

piskotatko
•
5. bře 2020

Ahoj, zajímal by mě váš tip holky. 🙂

piskotatko
•
6. bře 2020

Je to 14tt 🙂

jako_mala_holka
•
6. bře 2020

My byli na obou velkych utz i 3D v Brne v Prenatalu a pokazde holcicka... kdyz nam to na druhem utz potvrdil dr. Vlasin, tak uz jsem to brala jako jiste 😀 ale dr. ve 14tt rekl jasne, ze to jiste neni, jen ze ON VIDI holku... to je normalni 🙂

flowerkacrochet
•
31. bře 2020

Nepoznáte z mého utz? :D neměla jsem svého lékaře a tato mi nic nechtěla říct:D

mikejla_a
•
12. dub 2020

@erika63 myslim ze holcicka

mikejla_a
•
12. dub 2020

@flowerkacrochet bohužel je to zepredu, takze neni videt pohlavni hrbolek