icon

Co nás čeká po 13. tt?

zuzi82
8. říj 2009

Ahojky holky, zkusíme se přesunout na toto téma. Doufám, že to všechny najdete.

Strana
z378
jasekd
16. bře 2012

@mercedesse tak pockame na holky a uvidime. To bys byla hodna. Jak se to dela? Ja bych nazev nekomplikovala, co treba Trinactka - pokracovani?

mercedesse
16. bře 2012

@jasekd no vidíš, to je hezký 😉 Myslím, že založíš normoš novou a pak ji dodatečně zamkneš. Aspoň tak nějak tuším

mercedesse
16. bře 2012

tak prd, založí se přímo soukromá skupina 😅

jasekd
16. bře 2012

@mercedesse a kde to je? Tak jo, zkus zalozit prosim Trinactka pokracovani soukromou a presunem se tam, myslim, ze holky nebudou proti. Dala bych tam tebe, sebe, Craw, Andreu, Baterku a Erisku, snad jsem na nikoho nezapomnela, a kdyby se nekdo ze stare chtel pridat, at te pozada, souhlas? Kdyz se to neujme, zustanem proste tady 🙂

mercedesse
16. bře 2012

@jasekd je to založený, zkuste, jestli se tam dostanete, ju 😉

janajel
24. bře 2013

Zdravím, mám na prodej autosedačku romer - vajíčko. Je v bezvadném stavu. Cena je 2500 Kč. A pak mám taky oblečky pro holčičku ve velikosti 74. Neměl byste někdo zájem?

jennyska
26. srp 2013

Ahoj Maminky,

na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každá z vás se do ní může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂

Já jsem právě vytvořila článek na téma 2.trimestr těhotenství a ráda bych Vás poprosila, zda byste mohly k tomuto článku napsat svou zkušenost, tzn. například shrnout celý Váš 2.trimestr zde https://www.modrykonik.cz/druhy-trimestr/ a třeba se zapojit i do jednotlivých týdnů v 2.trimestru a připsat zkušenost také k nim https://www.modrykonik.cz/tehotenstvi-tyden-po-... .

Pokud byste mohly, bylo by to skvělé a pomohlo by to i ostatním maminkám, které právě prožívají to stejné. 😉

Děkuji Ti a přeji Vám krásný den!
Jennyska

Strana
z378