icon

Co si myslíte o tomto jméně pro kluka?

michnovka
6. srp 2017

Ahoj,
chtěla bych znát názor ostatních,co si myslíte o níže uvedených jménech (zejména v kombinaci s příjmením).Moc díky!
1.Matyáš Šráfek
2.Metoděj Šráfek
3.Vilem Šráfek
4.Filip Šráfek
Uveďte nejlepší nebo úplně jiné.

Strana
z2
laska.nezna.hranic
6. srp 2017

vidím to podobně jako jade85.
Matyášů jsou mraky, takové jméno pak ztrácí význam. číslo 2 a 3 považuju za pomstu, pokud nežijí o několik století zpět, ale hlavní je, aby se to líbilo vám jako rodičům. pokud bych musela vybrat z těchto čtyř, tak jednoznačně Filip.
ale jestli můžu jen trochu radit, nevybírej jméno na základě názorů cizích lidí na internetu 😉 jak se necháš zviklat příbuznými nebo kamarády, případně neznámými lidmi tady, budeš toho později litovat. dej takové jméno, na které myslíš nejčastěji... to už máma pozná, co bude jejímu děťátku pasovat nejvíc 🙂

dvamy
6. srp 2017

Filip 😊 urcite ne Matyas, krasne jmeno, ale nejde mi moc pres pusu to š-š 😊

tofife
6. srp 2017

Matyáška máme my, krásné jméno, ale blbé vzhledem k příjmení. Ostatní se nelíbí.. ☹ Co Matěj, Adam?

helulina
6. srp 2017

Pavel 🙂

netopejr
6. srp 2017

Vilém (má zvuk i příběh)

Sice tak nezni, ale Metoděj, to je přenádherná historie.

Dobře vyberte!

kukukacka
7. srp 2017

Mne se libi Metodej 🙂

galatea_a
7. srp 2017

Určitě ne Matyáš Šráfek, s tím příjmením to prostě nejde - to by lidi nevěděli, jestli se třeba nejmenuje Matyáš Ráfek. Fakt ne! Ale Vilém a Filip jsou hezká jména 🙂

dzogobela
7. srp 2017

Jak uz tu padlo nekolikrat. Nic, co konci na š... Je to nevyslovitelne. A souhlasim i s tim, ze bych dala krestni bez R, aby to neznelp tvrde, kdyz je R v prijmeni, ale to uz je spis pocitove 🙂 Vilem a Metodej se mi nelibi, takze asi Filip z tveho vyberu 🙂 nebo co treba Dominik, ten je ted taky hodne popularni 😀

nikyselen
7. srp 2017

Me se nejvic libi Filip z toho co mas
Matyas je hezke,ale mas moc Š

valeriem
7. srp 2017

Mne se libi Filipek 🙂

lucaz
7. srp 2017

Též máme Matyáška, ale příjmení na Z a dlouho jsem uvažovala, jestli Š-Z je ok. Š-Š je ale opravdu nešťastné...
Filip je bezva...hezky to s příjmením zní.
Vždy se mi líbil Vojtíšek...
Moc se mi líbí, pokud má jméno více variací...

Ale jak někdo píše jako inspirace ano, ale pak je stejně nutné rozhodnout se podle sebe...😉
Hodně štěstí

babanci
7. srp 2017

Matyáše bych nedala, ta dvě š tak nepasují do pusy a navíc, Matyášů je u nás hromada. Protože mám ráda neobvyklá jména., dala bych Metoděje nebo Viléma. Filip je hezké, ale taky časté.

jaja01k
7. srp 2017

Matyas Srafek se blbe vyslovuje. Ty ostatni jsou fajn, mne se nejvic libi Vilem.

Strana
z2