Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@wond3r možna chlapecek nevim no vydrz do toho 16-17 tt chapu po 2 chlapeccich touhu to vedet 🙂 dr.je moudra/moudry vydrz me ani jednou nerekli dobre v tom 12tt ale v 17tt uz vzdy presne vse jsou odhady ❤
Holky znalkyně a tipařky, co byste řekly na tento obrázek? Pokusím se přiložit z mobilu a budu se těšit na Vaše tipy. Klidný večer 🙂
@danger007 upřímně si dovolím říct že z tyhle fotky se nedá rozpoznat vůbec žádný pohlaví. Na pohlaví se zabírají jinak
@mariejosef jé a podle čeho jsi hodnotila, já ani dr. Jsme tam ještě nic neviděli, je to z 10+5tt
@mariejosef jinak u prvního jsme moc chtěli kluka a dr. Ještě ve 20tt tvrdil, že to je holka😄😉
@estrellita Aha tak jo, děkuji 🙂
@chipsicek neni zac. Za mesic uz to bude pri dobre poloze na utz dobre videt.
Kdyz prolistujes stranky zpet,davala jsem link na to,jak vypada pohlavi v ruznych tydnech a jak se meni a tam jsou ti pindici ve 12tt opravdu stejni,koukni.
Ja mam dva syny a dcerku a vsichni tri meli ve12tt "pindika"
@estrellita přesně tak. Taky tu mám jeden šikovný odkaz..http://www.baby2see.com/gender/external_genital...
@wond3r 😀 tak mame stejny odkaz 🙂
@estrellita jsem na něj narazila když jsem zkoumala co a jak. Po dvou klukách doufám v holčičku, ikdyž od začátku řikám, že to bude zase určitě kluk a muž tipuje holku🙂
@estrellita jojo koukám 🙂
@wond3r drzim palce 🙂 muz taky tvrdil,ze tentokrat udelak holcicku 😀 no ja neverila ani po trech potvrzenich na utz. A dva kluci a holka jsou super,kluci ji miluji, mala je taky zboznuje, ma rada auticka a radi s nima 😀
Ve 12.Týdnů je hrozně brzy a poznat to podle mě nejde ;) naše malá tam taky měla jakoby pindika🙂 s ve 20.tydnu už byla na UTZ zřetelně vidět holčička 🙂 byla docela dobře otočená 🙂 od té doby nám to jen potvrzují na každém UTZ 🙂
@estrellita taky bych to právě brala. Muž to řiká, že to je na 100%😂 prej se to dočet v babskejch diskuzích a tak jsme ji udělali😂 6dní staré sperma a před ovulací😄 tak teď ještě jestli tyhle "kecy" fungují, kamarádkám to tak opravdu sedělo... tak uvidíme. Já řikám pořád, že nemá holčičí spermie vůbec , tak uvidíme😂 taky bych chtěla jednu malou Kelišku, která by byla parťačka s klukama a zároveň by je občas uměla trošku zkrotit kdyby byla po mně😄
@sarinka0411 mno ja myslela ze jak je zakoncena pater ze tam je ten pahýlek...me zatím dr rozkrok nevyfotil, páč máme pořád nožičky křížem...☹
@danger007 vydrz všechno se včas dozvis. Mě se taky nechtěl ukázat pořád se schovával vystrkoval prdelku až doktor při vyšetření v 21tt mi řekl chlapečka. Takovou fotku mám už je to teda fotka z vyššího týdne ale takhle nějak to zabírají
@danger007 tam kde bych to chteka videt je blesk ci stin skoda
@wond3r dle toho hrbolku?
@estrellita mam 3 syny a cekame holcicku a i ta mela pindika 😀
@estrellita ja taky neverila,ale nyni po 5 potvrdili a 4d utz to slo videt nadherne 👍 doma mam 3 chlapecky a kdyz jsem byla jednou v 18tt taky klucik a umrel v brisku tak mi bylo uplne jedno koho tam mam,ale myslela jsem,ze kluk i muz a kdyz rekli v 20tt podruhe holka tak jsme zirali 😍
@wond3r taky jsem otehotnela sexem pred ovu 😉
Já jsem otěhotněla podle všeho před ovulaci, čekáme holcicku 🙂 vůbec jsem teda nezkoumala kdy a jak na které pohlaví, ani častost sexu, nic 🙂 vyšlo nám to 5 měsíců po vysazení HA a detail pohlaví byl vidět hodně už ve 20.tydnu. ve 27.tydnu jsme pak byli na 3D a tam už to teda bylo jasný 😀
@mariejosef on tam hrbolek není, jsem se ptala dr. Že to je jako dobře vidět ten hrbolek a ona, že to je noha a ne hrbolek, tak mi to popisovala, tak teď jsem to na rychlo jen v tel označila kde co je. Prcek je jakoby bokem dozadu spíš a má právě nožky od sebe, ta jedna "pravá je vidět jakoby vidět pokrčená celá jen chodidlo ne a druhá je koleno směrem dopředu, takže to vytváří ten kloub ten "trojuhelník" a pak zbytek nohy nahoru. Když fotku hoooodně přiblížíš, tak je tam dobře vidět tvar pánevní kost😉a podle toho už si domyslíš, kde právě má být pohlaví. Taky jsem na první pohled myslela, že je prcek jakoby z profilu a je to pindik. Na to mi řekla, že teda jedna to ještě v 10+5 vypadá pohlaví stále stejně a jde jen o sklon a ten se může podívat až na screeningu, ale nic nezaručuje, že spíš později, aby to bylo jasné a ne tipovačka...
@misina01 já to taky nezkoumala, vůbec jsme třetí neplánovali, měla jsem nastupovat do práce😄😄 no a z jednoho sexu( měla jsem 2x po sobě zánět tak to nešlo jinak...) se stalo překvapení... a muž to právě zpětně zkoumal. I jsem se smála, když mi řikal, jak v práci to schválně hledal jak na holku a že vlastně jsme to náhodně "dělali" vše přesně tak jak tam psaly na holku i díky tomu zánětu atd. Ale to je pořád jen nějaké procento komu to tak vychází.. kamarádka má ze dne ovulace holky dvě🙂 ale teda říkala starší sperma taky.
Tak já nevím tu pověru se spermatem 😀 ale holčičku máme a určitě to nebylo týden staré sperma. Podle mě nebylo staré ani den žádný den 😀

@chipsicek moc male tehotenstvi na odhady a pokud jo.musi byt videt z boku pindika maji vsechny