icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
kajda3
30. dub 2017

kluk 😉

piskutek81
1. kvě 2017

Zítra jdu na velký ultrazvuk, tak uvidíme 😀Děkuju za názory.

piskutek81
2. kvě 2017

Tak moje pani doktora je nemocna a velký ultrazvuk se odkládá na patek 🙂

klara215
2. kvě 2017

Zítra ráno další utz☺ snad bude vidět mezi nožky 😁

klara215
3. kvě 2017

Tak bylo vidět😊bude holčička 😊

piskutek81
4. kvě 2017

Gratuluju 🙂

kajda3
4. kvě 2017

Gratuluji!

cybermis
13. kvě 2017

Ahojky, co tam vidíte za pohlaví prosím? ❤😉

mariejosef
13. kvě 2017

@cybermis Možná kluk,ale může byt i vetsí klitoris🙂

nikyta159
14. kvě 2017

@cybermis já bych se přikláněla k holce

verinikki
14. kvě 2017

Jestli se můžu zeptat ať to nevyzní blbě - moc totiž nechápu tyto diskuze o pohlaví nad fotkou. Proč se nezeptáte v ordinaci rovnou doktora, který ten snímek dělá?

wond3r
14. kvě 2017

@cybermis co to je za ořez ? Tohle mi nepřijde ani jako dítě pořádně..

cybermis
14. kvě 2017

@verinikki doktora jsem se samozrejme ptala. Ale je tu spousta diskuzi, kde se dr. xx krat spletli. Chtela jsem se ujistit napr. od nekoho, kdo to mel take tak a miminko uz ma na svete. Snimek neni z ordinace, ale ze 4D videa.

cybermis
14. kvě 2017

@wond3r je to orez ze 4D videa, pro mene chapave je tam videt i sipka smerujici k zadecku, nozky smerem nahoru. A nevim, jestli vy jste tam ve vyssim tydnu mela videt cele miminko, aby to bylo videt lepe🙂 Pokud ano, gratuluji😉

verinikki
14. kvě 2017

@cybermis
Jo táák 🙂 Díky.

cybermis
14. kvě 2017

👍❤

wond3r
14. kvě 2017

@cybermis to neměla ( šla jsem na něj v době kdy se doporučuje vždy), ale že je tam vidět ta stěna a placenta takhle? Prostě tenhle záběr ořízlej vidim prvně, ale to bude i tou fotkou neostrou... nemusíte se hned čertit, jen už jsem tech utz snímků viděla opravdu dost a tyhle kde je to takhle ořízlé nikdy. Tak se omlouvám, jestli se Vás to nějak dotklo. To je 3d/4d vaginálně ne? Přijde mi jak kdybych viděla pánev Vaší...jen mě to zajímá čistě ze zvědavosti, tohle vážně vidím prvně, vždycky to co nejvíc přibližují a pak tam tohle vidět není, ten okolní "šum".

cybermis
14. kvě 2017

@wond3r nene je to normalne pres brisko, ten 4D zaber je trochu odlisny od znamejsiho 3D (to jsou ty oranzove fotky) - takhle napr. vypadala hlava🙂 a necertim se, zo byste poznala😂

cybermis
14. kvě 2017

@wond3r a jinak delala utz sestra, ktera se navic zaucovala...😈 Takze to podle me moc pouzivat neumela a ty zabery nebyly takove jako pred 5 lety se synem...

wond3r
14. kvě 2017

@cybermis tak 3d je fotka 4d je video, v tom rozdíl není ne? to záleží jen na jasu jestli je to oranžové,nebo ne, to si už nastavuje gyndař-teda mi bylo řečeno, plus samo že jde i o kvalitu přístroje. No nás to čeká za 3týdny po třetí,tak doufám,že snad tam bude někdo schopný, ikdyž kdyby prý ne,tak se platí nějaká minimální částka jenom 🙂

mrnousek121
14. kvě 2017

tak pro ty co by chtěli vědět jak to dopadlo u mě 55 strana z 8.března je to chlapeček 🙂

cybermis
14. kvě 2017

@wond3r to se priznam, ze nevim 😀 Takhle to rikala ta sestra, prepinala to tam mezi 3d a 4D, takze fakt nevim😅😇 Tak drzim palce, ja taky myslela, jestli nedostanu slevu nebo tak, ona to i ze zacatku zapomnela zapnout to nahravani, tlacila na bricho....ale nic👽

mbelzova
17. kvě 2017

Maminky, co myslite u nas? 13+6tyden. Je to jen vesteni z koule? Nechci se rouhat, hlavne zdrave miminko, ale ze zvedavosti budu rada za nazory 🙂 maji holcicky taky takove "vybezky" nebo se muzeme tesit na chlapecka?

katerinap12
18. kvě 2017

Ahoj holky, co myslíte? Ze začátku mi dvakrát Dr. tvrdila, že je to asi holka. Pak mi jiná Dr. ve 24tt řekla kluka a včera ve 27+2 taky kluka a vytiskla mi fotku. Jako něco tam trčí, ale je mi divný, že by to bylo tak na druhou stranu než jdou nohy 😁😁 Co myslíte?

novamamina
18. kvě 2017

@katerinap12 já v tom nevidím ani ty nohy :-/

ivet1987
18. kvě 2017

@mbelzova to bude kluk 🙂

kabrtovasona
18. kvě 2017

Je to vystavni kluk

pampeliska1
18. kvě 2017

@cybermis
@wond3r Mezi 3D a 4D je rozdíl, že u 4D je to další "déčko" právě čas - tj. že je to znázorněné ve stejnou chvíli jak dr. jezdí po břiše. Takže ano, 4D je většinou video, ale může to být i obraz, ale prostě v reálném čase. 3D nějak dopočítává až zpětně a obrázek není úplně reálný v čase.

pampeliska1
18. kvě 2017

@cybermis jinak ten váš 4D obrázek mi přijde spíš na kluka? Ale nevím 😀

pampeliska1
18. kvě 2017

A co myslíte u nás? Dr. říkala, že takhle holčička nevypadá 😀 Ale ještě radši čekám na velký utz. Je to 17.tt.

Strana