Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Zítra jdu na velký ultrazvuk, tak uvidíme 😀Děkuju za názory.
Tak moje pani doktora je nemocna a velký ultrazvuk se odkládá na patek 🙂
Zítra ráno další utz☺ snad bude vidět mezi nožky 😁
Tak bylo vidět😊bude holčička 😊
Gratuluju 🙂
Gratuluji!
@cybermis Možná kluk,ale může byt i vetsí klitoris🙂
Jestli se můžu zeptat ať to nevyzní blbě - moc totiž nechápu tyto diskuze o pohlaví nad fotkou. Proč se nezeptáte v ordinaci rovnou doktora, který ten snímek dělá?
👍❤
@cybermis to neměla ( šla jsem na něj v době kdy se doporučuje vždy), ale že je tam vidět ta stěna a placenta takhle? Prostě tenhle záběr ořízlej vidim prvně, ale to bude i tou fotkou neostrou... nemusíte se hned čertit, jen už jsem tech utz snímků viděla opravdu dost a tyhle kde je to takhle ořízlé nikdy. Tak se omlouvám, jestli se Vás to nějak dotklo. To je 3d/4d vaginálně ne? Přijde mi jak kdybych viděla pánev Vaší...jen mě to zajímá čistě ze zvědavosti, tohle vážně vidím prvně, vždycky to co nejvíc přibližují a pak tam tohle vidět není, ten okolní "šum".
@cybermis tak 3d je fotka 4d je video, v tom rozdíl není ne? to záleží jen na jasu jestli je to oranžové,nebo ne, to si už nastavuje gyndař-teda mi bylo řečeno, plus samo že jde i o kvalitu přístroje. No nás to čeká za 3týdny po třetí,tak doufám,že snad tam bude někdo schopný, ikdyž kdyby prý ne,tak se platí nějaká minimální částka jenom 🙂
tak pro ty co by chtěli vědět jak to dopadlo u mě 55 strana z 8.března je to chlapeček 🙂
@katerinap12 já v tom nevidím ani ty nohy :-/
Je to vystavni kluk
@cybermis jinak ten váš 4D obrázek mi přijde spíš na kluka? Ale nevím 😀

kluk 😉